• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben 17. Haftadan beri hissediyordum ama 20. Haftadan sonra çok bariz tekmeliyoo. Kızım ve eşimde elini koyuyor ve ucuyorlar sevinçten . Hele dün neyi farkettim bi bilseniz sabahleyin uzaniyordum yatağıma eşim oğlumun tekme attığını karşıdan farketti. Bende nasıl yaa sen karşıdan farkedemezsin daha dedim . Beklede gör dedi ve ondan sonraki tekmelediginde o anda yerini bile söyledi . İnanamadım. Daha bunun için çok erken değilmi hanimlarrr

Ben 17. Haftadan beri hissediyordum ama 20. Haftadan sonra çok bariz tekmeliyoo. Kızım ve eşimde elini koyuyor ve ucuyorlar sevinçten . Hele dün neyi farkettim bi bilseniz sabahleyin uzaniyordum yatağıma eşim oğlumun tekme attığını karşıdan farketti. Bende nasıl yaa sen karşıdan farkedemezsin daha dedim . Beklede gör dedi ve ondan sonraki tekmelediginde o anda yerini bile söyledi . İnanamadım. Daha bunun için çok erken değilmi hanimlarrr
Valla banada erken geliyo bunkadar sert tekmeler. Karnim yerinden oynuyo resmen bi vuruyo ben sarsiliyorum o.kdar yani.

kızlar tetanoz aşısı zorunlumu sağlık ocagndan aradılar biri bu hfta digeri 24 cü hadftada 2 doz yaptırıcakmışım ben yptırmak istemiyırum dr sorayım birde siz ne yaptınız
canım genelde bütün hamilelere yapıyorlar tetanoz aşısını doğum esnasında mesela sezeryan oldu diyelim herhangi bir tetanoz kapmaya önlem olarak yapılması gerekli dediler bana da. kızımda da iki doz yaptırmıştım. aradan 5 seneden fazla geçtiği için şimdi de yapılacakmış. ilk dozu 18 haftalıkken oldun ikinci dozu da 22. haftada yapacaklar. sanırım doğum sonrası da devam edecek ve 5 doza tamamlanırsa ömür boyu bağışıklık kazanılıyormuş.

canım maşallah seninki baya hareketli olacak demekki sevinmelisin. benimki de oyuyor yani bariz hissediyorum ama az geliyor bana daha. haftasına göre normal, sen kızının son haftalarını hatırladığın için gümbür gümbür tekmeler bekliyorsun ama daha çok küçük ve güçsüz diyorlar haliyle. bir de dün akşam yatarken ablası masal anlattı. o masal anlatırken farkettimki hareketler sıklaştı. bebek bu haftalarda duymaya başlarmış ya sanırım masal hoşuna gitti. :KK22::KK22:

Ins ya Rabbim buyuktur umut kesilmeZ
canım tabi ki iki kızdan sonra erkek istemen çok normal ama gerçekten hayırlısını iste. inan ki hayırlı evlat olunca kız erkek farketmiyor. hele bir de düşük yaşamışsan inanki hiç gözün görmüyor. Allahtan sadece sağlıkla yavrumu kucağıma alayım diye dua ediyorsun..

Valla banada erken geliyo bunkadar sert tekmeler. Karnim yerinden oynuyo resmen bi vuruyo ben sarsiliyorum o.kdar yani.

Bende 17. haftada hissedemiyordum bir şey, herkes sorunca kendimi anormal görmeye başladım ve doktora sordum. Normal olduğunu söyledi. Ardından gelen haftalarda gayet güzel hissettim. Aynen ben de resmen tekmelediğini hissediyorum, bazı sabahlar onun hareketlerine uyanıyorum:)

geçmiş olsun dikkat et canım hamileyken zor geçiyor hastalık

Bademciklerim şiş ve 1000mg'lık antibiyotik kullanmama rağmen geçmiyor, sadece hafifledi:/ Sağolasın^^

Hayırlı sabahlar canim :) ogleden sonra ayrıntılı usg var heyecanlıyım birazda gerginim hersey yolunda gider ins sen nasılsın :KK66:

İnşallah yüzün gülerek çıkarsın usg den:)

Back