- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.021
Anneannesi de kızıma çeyiz yapmış
Yok canım alttan değil normal göbege bakılıyorCanım nasıl yapılıyor ayrıntılı ultrasyon. Alttan mı bakıyorlar...
Yok canım normal karından bakılıyor yarim saat filan sürüyor bebeğin iç organları el ayak parmakları na kadar bakılıyorCanım nasıl yapılıyor ayrıntılı ultrasyon. Alttan mı bakıyorlar...
Canım benim günüm çok belli be tüm şartlar erkek için uygundu ama nasip te kız varmış Rabbim böyle takdir etmiş başımızla beraber bence çin takvimine bak benim dördü de uyuyor ama o bir yaş ekleme filan hikaye mesela kız istiyorsan şöyle yap orada dört beş yıl kız olan aylar var senin yaşına uygun olarak öyle bir ayı seç kısmetse olur yani tabiki Allah ne isterse o olur fakat Rabbim bizim bilmediğimiz bir çok ilim de yaratmış mesela bilimsel olarak anne yumurtası bazı aylar pozitif bazı aylar negatif yüklü oluyor ne bunu belirleyen şeyi insan oğlu henüz bulamadı yani çin takvimi buna dair birşey olabilir bol şansKizlar size bisi sorucam özellikle kiz bebisi olacaklara.... Iliski gununuzu hatrliomusunuz adetten sonra sık sık mi, yumurtlama oncesi mi vs hatırlayanlar yazabilir mi rica etsem
Yaaaa aynen ya yalnız ben öyle iyiydim ki nazar değdirdim kendime işler güçler kuzum kımıldamasa hamile olduğumu unutacağım o kadar yani son bir haftadır eşin rahim ağzına yakın olduğunu öğrendikten sonra başladı baskı. Doktorum ilerler yukarı dedi ama ben haftaya inşallah umreye gidiyorum tedirgin oldum neyse inşallah önümüzde ki ay her şey normale döner sonradan fark ettim kız bebeği sen sormussun dışarıdan biri sordu sandım cinsiyetin belli mıCnm aynisi bendede var uzun zamandir ozelikle sol tarafimda kukuma dogru... Dr sordum normal dedi asagi baski yapiodur dedi ama cok yuruyemiyorum yurusem kasiyor bacagim
Yaaaa aynen ya yalnız ben öyle iyiydim ki nazar değdirdim kendime işler güçler kuzum kımıldamasa hamile olduğumu unutacağım o kadar yani son bir haftadır eşin rahim ağzına yakın olduğunu öğrendikten sonra başladı baskı. Doktorum ilerler yukarı dedi ama ben haftaya inşallah umreye gidiyorum tedirgin oldum neyse inşallah önümüzde ki ay her şey normale döner sonradan fark ettim kız bebeği sen sormussun dışarıdan biri sordu sandım cinsiyetin belli mı
Canım benim günüm çok belli be tüm şartlar erkek için uygundu ama nasip te kız varmış Rabbim böyle takdir etmiş başımızla beraber bence çin takvimine bak benim dördü de uyuyor ama o bir yaş ekleme filan hikaye mesela kız istiyorsan şöyle yap orada dört beş yıl kız olan aylar var senin yaşına uygun olarak öyle bir ayı seç kısmetse olur yani tabiki Allah ne isterse o olur fakat Rabbim bizim bilmediğimiz bir çok ilim de yaratmış mesela bilimsel olarak anne yumurtası bazı aylar pozitif bazı aylar negatif yüklü oluyor ne bunu belirleyen şeyi insan oğlu henüz bulamadı yani çin takvimi buna dair birşey olabilir bol şans
Yok canım normal karından bakılıyor yarim saat filan sürüyor bebeğin iç organları el ayak parmakları na kadar bakılıyor
Canım benim günüm çok belli be tüm şartlar erkek için uygundu ama nasip te kız varmış Rabbim böyle takdir etmiş başımızla beraber bence çin takvimine bak benim dördü de uyuyor ama o bir yaş ekleme filan hikaye mesela kız istiyorsan şöyle yap orada dört beş yıl kız olan aylar var senin yaşına uygun olarak öyle bir ayı seç kısmetse olur yani tabiki Allah ne isterse o olur fakat Rabbim bizim bilmediğimiz bir çok ilim de yaratmış mesela bilimsel olarak anne yumurtası bazı aylar pozitif bazı aylar negatif yüklü oluyor ne bunu belirleyen şeyi insan oğlu henüz bulamadı yani çin takvimi buna dair birşey olabilir bol şans
Kizlar size bisi sorucam özellikle kiz bebisi olacaklara.... Iliski gununuzu hatrliomusunuz adetten sonra sık sık mi, yumurtlama oncesi mi vs hatırlayanlar yazabilir mi rica etsem
Cnm kız evlad sahibi olmak istiyorsan iki üç ay öncesinden itibaren hatta erkeklerde bi 4 ay öncesinden et türü proteinlerin uzak duruyo daha çok sebze ağırlıklı besleniyor. Yani anliycan diyette düzgün beslenmeyerek Sperm kalitesi düşüyor. Bayanlarda alkali türü yoğun besleniyor. Peynir gibi. Ve az su içiyor epey önceden beri. Vücuttaki asit oranı artmalı .ph seviye düşük olacak yani. Adetten hemen sonra ilişki olacak yumurta catlamadan 4 gün önceden itibaren korunan. O zaman Rabbime izin verirse kız olur. Tam tersi uygulanincada erkekaklınızda bulunsun. Bizde Rabbimin izniyle tuttu.
Kızım 12 yaşında . Biz eşim askerden gelir gelmez evlendik. É malum orda ne kadar beslenmiş. Bende izmirden çoruma gelin gitmiştim. Oranın suyunu içmiyorum az su tuketmistim. Sonuç ortada az beslenen erkek az su içen kadın ve bir kız. Bunada ben üç ay önceden beri suyu üçe katladı. Eşimide besiye çektimsonuç karnımda erkek Allahın izniyle
Cnm kız evlad sahibi olmak istiyorsan iki üç ay öncesinden itibaren hatta erkeklerde bi 4 ay öncesinden et türü proteinlerin uzak duruyo daha çok sebze ağırlıklı besleniyor. Yani anliycan diyette düzgün beslenmeyerek Sperm kalitesi düşüyor. Bayanlarda alkali türü yoğun besleniyor. Peynir gibi. Ve az su içiyor epey önceden beri. Vücuttaki asit oranı artmalı .ph seviye düşük olacak yani. Adetten hemen sonra ilişki olacak yumurta catlamadan 4 gün önceden itibaren korunan. O zaman Rabbime izin verirse kız olur. Tam tersi uygulanincada erkekaklınızda bulunsun. Bizde Rabbimin izniyle tuttu.
Kızım 12 yaşında . Biz eşim askerden gelir gelmez evlendik. É malum orda ne kadar beslenmiş. Bende izmirden çoruma gelin gitmiştim. Oranın suyunu içmiyorum az su tuketmistim. Sonuç ortada az beslenen erkek az su içen kadın ve bir kız. Bunada ben üç ay önceden beri suyu üçe katladı. Eşimide besiye çektimsonuç karnımda erkek Allahın izniyle
Bizim adetten sonra sık denemeler. Oldu spermin kalitesi dussun diye yumurtlamaya kdr yumurtlamada olmadi ama birazda nasip sanırım
Canim bence kismet isi bu isler ya yine de soyleyim bizim adetten hemen bikac gun sonraydi diye hatirliyirumKizlar size bisi sorucam özellikle kiz bebisi olacaklara.... Iliski gununuzu hatrliomusunuz adetten sonra sık sık mi, yumurtlama oncesi mi vs hatırlayanlar yazabilir mi rica etsem
Canım devlet olsun özel olsun ayrıntılı ya gün veriyorlar biraz bekliyorsun onun için bir sor istersen ayrıntılı randevu alman gelebilir canım biz iki kız bir oğlan var bu sefer beş altı gün beklemiştik eşim istiyor du bebiş dedim yumurtlama geçti kaldı bu ay meğer geç olmuş biraz anını yakaladik ama olmadı gerçi bizim kız oğlan vardı ya hayırlı olana dua ettik ver kız denilince de dedik ki demek ki bu bizim için dahaa hayırlı biz bir de bebek kaybettik onun için de cinsiyet o kadar önemsiz kaldı ki Allah yavrularımızı bize bağışlasın ama kız bebek bir ayrı gerçekten inşallah üçüncü tutarOzellerde bakiliyor degilmi... Devletteki dr um ayrıntılı ultrasonu soyledi ben hem ozele hem devlete gidiyorum.. Gecen ay randevu alirken ozelden ayrıntılidan konusmadik normal randevu aldik acaba arayim sorsammi soylesemmi uzun suruyosa ona gore mi acaba hasta almayi ayarlıyorlar bilemedim
Canım devlet olsun özel olsun ayrıntılı ya gün veriyorlar biraz bekliyorsun onun için bir sor istersen ayrıntılı randevu alman gelebilir canım biz iki kız bir oğlan var bu sefer beş altı gün beklemiştik eşim istiyor du bebiş dedim yumurtlama geçti kaldı bu ay meğer geç olmuş biraz anını yakaladik ama olmadı gerçi bizim kız oğlan vardı ya hayırlı olana dua ettik ver kız denilince de dedik ki demek ki bu bizim için dahaa hayırlı biz bir de bebek kaybettik onun için de cinsiyet o kadar önemsiz kaldı ki Allah yavrularımızı bize bağışlasın ama kız bebek bir ayrı gerçekten inşallah üçüncü tutar
Canim.benim ilk oglum 2 hafta onden gidiyodu hep 40+2 de dogdu 4 kilo dogdu. O yuzden biraz dusunuyorum. Ilkinde kismet olmadi bu sfer normal.kismet eder insallah rabbimCanım ya sen bakma onlara bana da daha önce bebeğim iri normal olur mu olmaz mı napalim ne edelim diye bir sürü araştırma yapıldı doğa doğa 3.5 kg doğmuştu bebeğim
canim biz cok seyrek deneyebildik o ay ovulasyon testi yaptim cift cizgiden 36saat sonra falan denedik sonra bi de on gun sonra falan denedik muhtemelen olk denedigimiz gun tuttu.16ekim adet tarihi 1 Kasım gecesi de denedigimiz günduKizlar size bisi sorucam özellikle kiz bebisi olacaklara.... Iliski gununuzu hatrliomusunuz adetten sonra sık sık mi, yumurtlama oncesi mi vs hatırlayanlar yazabilir mi rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?