• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Göğüs uçlarımda sertleşme ve beyazımsı katı bişiler var ne yapmam gerekiyor ? Doktorumu arayayım mı ?

Cnm benimde oluyo arada sanirim sut gelicegi icin. Yada akio farketmiyoruz orda birikim. Oluyoda olabikir dr icin rahatlicaksa sor gene ama panik yapicak bisi degil bence

Muhtemelen yapiyodur canim saglikli olsunlarda rahatsz etsinler napalim.
Benim suyum fazlaymis bide iriymis bebek ondanda oluyo sanirim.
yaa ben napicam bebek cok iri olmasin diye yaa
Canım ya sen bakma onlara bana da daha önce bebeğim iri normal olur mu olmaz mı napalim ne edelim diye bir sürü araştırma yapıldı doğa doğa 3.5 kg doğmuştu bebeğim

Göğüs uçlarımda sertleşme ve beyazımsı katı bişiler var ne yapmam gerekiyor ? Doktorumu arayayım mı ?
Yok canım aramama gerek yok doğal süreç emzirmeye hazırlanıyor vücut bu arada kızlar yani ilk doğumu olacak lar özellikle yakında göğüslerinizden sıkınca süt gelebilir altıncı ayın içinde banyo yaparken fark etmiştim ben ilk bebekte acayip değişik bir duygu...

Kızlar size birşey sormak istiyorum son bir haftadır filan ayakta yürürken sanki alttan basınç mı desem baskı mı desem ağrı mı desem tam böyle içimde bebeğin alt tarafı acaba eşin rahim ağzına yakın dediler ya ondan olabilir mi yada birden bire mantar oldu bende o yapar mı merak ettim bir fikri olan var mı

Anneannesi de kızıma çeyiz yapmış :KK49::KK46:

Eklentiler

• IMG-20160220-WA0012.jpg
    IMG-20160220-WA0012.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20160220-WA0007.jpg
    IMG-20160220-WA0007.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 66
Arkadaslar beylikduzu avcilar büyükçekmece tarafında tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı... Doktorumu degistirmek istiyorum da

Kızlar hepinize iyi geceler ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bu arada çok alış veriş yapmayın bebekler çabuk büyüyor çoğu hiç giyilmiyor boy boy alın.bir sürü de hediye geliyor
Bu arada biz bugün nihayet ayrıntılı ultrason a gittik ankara da sincan lokman hekim de doktor girişi ile birlikte 270 gibi birşey ödedik.şükür bebeğin durumu iyi bir tek idrar yolu ve mesane arası biraz geniş ama bizi korkutan boyutta değil bazen doğuma kadar bazen doğum sonrası iki üç hafta da kendisi geçiyor dedi norm malden kalınlık 5-10 arası olursa bizim için sıkıntı dedi bizim ki 3 küsür du bu arada uzun uğraşlar sonucu kızımızın olacağını öğrendik yalnız bir tek sorun çıktı eşim biraz önde plasenta previa marginalmis hemm dr um hem radyolog muhtemelen bir müddet sonra yukarı çıkar dedi ama çok tedirgin oldum dua edin

Canım nasıl yapılıyor ayrıntılı ultrasyon. Alttan mı bakıyorlar...

Kızlar size birşey sormak istiyorum son bir haftadır filan ayakta yürürken sanki alttan basınç mı desem baskı mı desem ağrı mı desem tam böyle içimde bebeğin alt tarafı acaba eşin rahim ağzına yakın dediler ya ondan olabilir mi yada birden bire mantar oldu bende o yapar mı merak ettim bir fikri olan var mı

Cnm aynisi bendede var uzun zamandir ozelikle sol tarafimda kukuma dogru... Dr sordum normal dedi asagi baski yapiodur dedi ama cok yuruyemiyorum yurusem kasiyor bacagim

Back