- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.001
Göğüs uçlarımda sertleşme ve beyazımsı katı bişiler var ne yapmam gerekiyor ? Doktorumu arayayım mı ?
Göğüs uçlarımda sertleşme ve beyazımsı katı bişiler var ne yapmam gerekiyor ? Doktorumu arayayım mı ?
Hamilelikte somon zararli mi kızlar?
Hamilelikte somon zararli mi kızlar?
BENİM DOKTORUMDA SOMON YE DEDİ IZGARA AMA SANMIYORUM DİĞER BÜYÜK BALIKLAR ZRARLIHamilelikte somon zararli mi kızlar?
Canım ya sen bakma onlara bana da daha önce bebeğim iri normal olur mu olmaz mı napalim ne edelim diye bir sürü araştırma yapıldı doğa doğa 3.5 kg doğmuştu bebeğimMuhtemelen yapiyodur canim saglikli olsunlarda rahatsz etsinler napalim.
Benim suyum fazlaymis bide iriymis bebek ondanda oluyo sanirim.
yaa ben napicam bebek cok iri olmasin diye yaa
Yok canım aramama gerek yok doğal süreç emzirmeye hazırlanıyor vücut bu arada kızlar yani ilk doğumu olacak lar özellikle yakında göğüslerinizden sıkınca süt gelebilir altıncı ayın içinde banyo yaparken fark etmiştim ben ilk bebekte acayip değişik bir duygu...Göğüs uçlarımda sertleşme ve beyazımsı katı bişiler var ne yapmam gerekiyor ? Doktorumu arayayım mı ?
Güle güle kullanın inşallahAnneannesi de kızıma çeyiz yapmış
canim ben de 24 haftamda ayrintili ultrasona girecemMrb kizlar birsey sorucam sali gunu randevum var doktora gidicem renkli ultrasonda yaptirmak istiorum cok gec kaldimmi acaba olurmu simddi yaparlarmi
Eki Görüntüle 1796721 Eki Görüntüle 1796722 Eki Görüntüle 1796721 Eki Görüntüle 1796722 Eki Görüntüle 1796732 Eki Görüntüle 1796731 Eki Görüntüle 1796721 Eki Görüntüle 1796722 Eki Görüntüle 1796723 Eki Görüntüle 1796724 Eki Görüntüle 1796725 Eki Görüntüle 1796728 Eki Görüntüle 1796731 Eki Görüntüle 1796732
Kızlar hepinize iyi geceler ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bu arada çok alış veriş yapmayın bebekler çabuk büyüyor çoğu hiç giyilmiyor boy boy alın.bir sürü de hediye geliyor
Bu arada biz bugün nihayet ayrıntılı ultrason a gittik ankara da sincan lokman hekim de doktor girişi ile birlikte 270 gibi birşey ödedik.şükür bebeğin durumu iyi bir tek idrar yolu ve mesane arası biraz geniş ama bizi korkutan boyutta değil bazen doğuma kadar bazen doğum sonrası iki üç hafta da kendisi geçiyor dedi norm malden kalınlık 5-10 arası olursa bizim için sıkıntı dedi bizim ki 3 küsür du bu arada uzun uğraşlar sonucu kızımızın olacağını öğrendik yalnız bir tek sorun çıktı eşim biraz önde plasenta previa marginalmis hemm dr um hem radyolog muhtemelen bir müddet sonra yukarı çıkar dedi ama çok tedirgin oldum dua edin
Anneannesi de kızıma çeyiz yapmış
Bunu da babasi almış kızıma
Kızlar size birşey sormak istiyorum son bir haftadır filan ayakta yürürken sanki alttan basınç mı desem baskı mı desem ağrı mı desem tam böyle içimde bebeğin alt tarafı acaba eşin rahim ağzına yakın dediler ya ondan olabilir mi yada birden bire mantar oldu bende o yapar mı merak ettim bir fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?