- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #3.821
Eki Görüntüle 1794411 evet şimdi oldu
Maşallah cnm. Gerçektende büst gibiymiş gözünaydın cnm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1794411 evet şimdi oldu
Cnm seninde gözün aydın rabbim diğer arkadaşlarında iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım.
Paşamın fotosunu da ekledim buyrun.
Doktor bu görüntüyü zor aldı. Aslında sistematik kontrol yapmadan önce bebek rahatken foto alsalar daha iyi olacak.
Doktor ölçü alırken bebekler çok rahatsız oluyor uygulanan baskıdan. Boşluğuma falan baya bastırdı.
Hatta bana 2 sefer göbeğim üstünden bastırttı diğer taraftan ölçü almak için. Allah'a çok şükür problem yokmuş.
Teşekkür ederim cnm senin de gözün aydınMaşallah cnm. Gerçektende büst gibiymiş gözünaydın cnm.
Çok haklısın cnm. Önce renklide bi yüzünün huzurlu halini görseydik sonra ölçüm yapsaydı. Benimde çok bastırdı. Sonrasında kasıklarım ağrıdı hep. Neyse onlar iyi olsunda. Ne kadar şükretsek azdır. Ne kadar insan bebeği olsun diye mücadeleler veriyor kimininde bebeği oluyo bir sürü sıkıntısı oluyo. Rabbim sağlıcakla tüm isteyenlere nasip etsin.
İnşallah canım ya bizim de çarşamba Allah izin verirse. Bir şey sormak istiyorum bizim haftamız erken diye cd verilmiyormuş sadece resim diye duydum acaba eşlerimiz kayıt etse bir sakıncası olur mu sizler ne yaptınızCnm seninde gözün aydın rabbim diğer arkadaşlarında iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallah
Canım bizim küçük bir valiz var ben hep onu kullanırım içine bir tarafa bebeğin bir tarafa benim aklıma y gelen herşeyi koyarım fazla fazla çoğu çok şükür kullanılmadan evde olurum ama tedbir iştekızlar ıyı aksamlar bebıslerınız cok tatlı maşaalah
alısverıs yapıyomusunuz kızlar. ben ılk esyasını aldım oglumun 2 adet takım aldım
hastaneye hazrlamak ıcın nasıl bı canta alsam kızlar bı fıkrınız varmı
Kızlar şu ana kadar oluşmamış olması sizi yanıltmasın tedbiri bırakmayın asıl çatlama son iki ayda daha küçük bebeklerİnstagramda .... den 3 adet çatlak önleyici yağ aldım bendr kullandıgım için . Hiçbir çatlak oluşmadı bugüne kadar . Ellernde varmıs suan stokta ilgilenenler baka bilir
İnşallah canım ya bizim de çarşamba Allah izin verirse. Bir şey sormak istiyorum bizim haftamız erken diye cd verilmiyormuş sadece resim diye duydum acaba eşlerimiz kayıt etse bir sakıncası olur mu sizler ne yaptınız
kızlar ıyı aksamlar bebıslerınız cok tatlı maşaalah
alısverıs yapıyomusunuz kızlar. ben ılk esyasını aldım oglumun 2 adet takım aldım
canım mutlaka kan tahlillerini yaptırmışsındır. magnezyum oranına bir bak istersen. doktorların çok dikkatini çeken birşey değil ama magnezyum eksikliğinde bu tür kas ağrıları yapabiliyor. benim de karnımda sağ tarafımda oluyor bazen. hatta ultrasonda bile gözüktü. doktor o bölgeyi gösterip, burada ağrın var senin hafif kasılmış dedi ve bana magnezyum desteği verdi. hergün almıyorum ağrılarım veya senin söylediğin gibi kas kasılmaları olduğunda alıyorum biraz rahatlatıyor. sen de bir doktoruna danış istersen...Bugun saglik ocagina gittim bende o gicik dr degistirdim... Cok sukur istedigim dr a gecirdiler cok doluymus ama hic memnun değilim hamileyim fln dedimki zaten anladilar :)
Yeni dr um seker gibi hemsiremide sevdim 20 haftada asi olmaya gidicem ve o zmndan sonra kalp atislatini dinliceklermis bebegimin .. Bebegi hissetmeye basladimmi gunluk en az 7-8 kere hissetmek gerekirmis eger hissedemessek tatli seyler yiyip sola yatmamiz gerekiomus... Daha ben hissedemedim dedim normal bende 2.yi hissedememistim dedi rahatladim biraz...
Bide oglumu bugun yuruyerek goturdum okula arabayla gitmeyelim dedik hava guzel diye ama o catimidir nedir orasi cok agridi gene cok yavas yuruyebildim cok kasiyo bacagimi muhakkak sormaliyim dr a onu.. Simdi boyleysem son aylar naparim yoksa... Ins onemli bisi degildir o agri
İnşallah canım ya bizim de çarşamba Allah izin verirse. Bir şey sormak istiyorum bizim haftamız erken diye cd verilmiyormuş sadece resim diye duydum acaba eşlerimiz kayıt etse bir sakıncası olur mu sizler ne yaptınız
kızlar ıyı aksamlar bebıslerınız cok tatlı maşaalah
canım mutlaka kan tahlillerini yaptırmışsındır. magnezyum oranına bir bak istersen. doktorların çok dikkatini çeken birşey değil ama magnezyum eksikliğinde bu tür kas ağrıları yapabiliyor. benim de karnımda sağ tarafımda oluyor bazen. hatta ultrasonda bile gözüktü. doktor o bölgeyi gösterip, burada ağrın var senin hafif kasılmış dedi ve bana magnezyum desteği verdi. hergün almıyorum ağrılarım veya senin söylediğin gibi kas kasılmaları olduğunda alıyorum biraz rahatlatıyor. sen de bir doktoruna danış istersen...
Kızlar Günaydın :)) bende geçtiğimiz cuma tetanos aşımı yaptırdım ayrıntılı usg de haftaya ins . Yakında da şeker yuklemesı var biliyorsunuz ben yaptırmayı düşünmüyorum ama dr um yaptirmamdan yana siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkında ??
Kızlar Günaydın :)) bende geçtiğimiz cuma tetanos aşımı yaptırdım ayrıntılı usg de haftaya ins . Yakında da şeker yuklemesı var biliyorsunuz ben yaptırmayı düşünmüyorum ama dr um yaptirmamdan yana siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkında ??