• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm seninde gözün aydın rabbim diğer arkadaşlarında iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım.
Paşamın fotosunu da ekledim buyrun.
Doktor bu görüntüyü zor aldı. Aslında sistematik kontrol yapmadan önce bebek rahatken foto alsalar daha iyi olacak.
Doktor ölçü alırken bebekler çok rahatsız oluyor uygulanan baskıdan. Boşluğuma falan baya bastırdı.
Hatta bana 2 sefer göbeğim üstünden bastırttı diğer taraftan ölçü almak için. Allah'a çok şükür problem yokmuş.

Eklentiler

• 20160312_195141-1.jpg
    20160312_195141-1.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 49
Amin inşallah canım.
Paşamın fotosunu da ekledim buyrun.
Doktor bu görüntüyü zor aldı. Aslında sistematik kontrol yapmadan önce bebek rahatken foto alsalar daha iyi olacak.
Doktor ölçü alırken bebekler çok rahatsız oluyor uygulanan baskıdan. Boşluğuma falan baya bastırdı.
Hatta bana 2 sefer göbeğim üstünden bastırttı diğer taraftan ölçü almak için. Allah'a çok şükür problem yokmuş.

Çok haklısın cnm. Önce renklide bi yüzünün huzurlu halini görseydik sonra ölçüm yapsaydı. Benimde çok bastırdı. Sonrasında kasıklarım ağrıdı hep. Neyse onlar iyi olsunda. Ne kadar şükretsek azdır. Ne kadar insan bebeği olsun diye mücadeleler veriyor kimininde bebeği oluyo bir sürü sıkıntısı oluyo. Rabbim sağlıcakla tüm isteyenlere nasip etsin.

Çok haklısın cnm. Önce renklide bi yüzünün huzurlu halini görseydik sonra ölçüm yapsaydı. Benimde çok bastırdı. Sonrasında kasıklarım ağrıdı hep. Neyse onlar iyi olsunda. Ne kadar şükretsek azdır. Ne kadar insan bebeği olsun diye mücadeleler veriyor kimininde bebeği oluyo bir sürü sıkıntısı oluyo. Rabbim sağlıcakla tüm isteyenlere nasip etsin.

Amin inşallah.
Bebeğimi her hissettiğimde her kontrolde daha iyi anlıyorum mucizemi. Allah isteyen herkese nasip etsin.

İnstagramda .... den 3 adet çatlak önleyici yağ aldım bendr kullandıgım için . Hiçbir çatlak oluşmadı bugüne kadar . Ellernde varmıs suan stokta ilgilenenler baka bilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm seninde gözün aydın rabbim diğer arkadaşlarında iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım ya bizim de çarşamba Allah izin verirse. Bir şey sormak istiyorum bizim haftamız erken diye cd verilmiyormuş sadece resim diye duydum acaba eşlerimiz kayıt etse bir sakıncası olur mu sizler ne yaptınız

kızlar ıyı aksamlar bebıslerınız cok tatlı maşaalah:nazar:
alısverıs yapıyomusunuz kızlar. ben ılk esyasını aldım oglumun 2 adet takım aldım :KK51:
hastaneye hazrlamak ıcın nasıl bı canta alsam kızlar bı fıkrınız varmı
Canım bizim küçük bir valiz var ben hep onu kullanırım içine bir tarafa bebeğin bir tarafa benim aklıma y gelen herşeyi koyarım fazla fazla çoğu çok şükür kullanılmadan evde olurum ama tedbir işte

İnstagramda .... den 3 adet çatlak önleyici yağ aldım bendr kullandıgım için . Hiçbir çatlak oluşmadı bugüne kadar . Ellernde varmıs suan stokta ilgilenenler baka bilir
Kızlar şu ana kadar oluşmamış olması sizi yanıltmasın tedbiri bırakmayın asıl çatlama son iki ayda daha küçük bebekler

İnşallah canım ya bizim de çarşamba Allah izin verirse. Bir şey sormak istiyorum bizim haftamız erken diye cd verilmiyormuş sadece resim diye duydum acaba eşlerimiz kayıt etse bir sakıncası olur mu sizler ne yaptınız

Cnm benim her gidisimde cd ye cekiolar en son kapatma islemi yapicaklarmis... Ama sadece ayrıntılı degil her gittigimde cekiolar

alısverıs yapıyomusunuz kızlar. ben ılk esyasını aldım oglumun 2 adet takım aldım :KK51:

Gule gule giysin oglus... Ben daha almadim bisi cinsiyetimiz kesinlessin iyice su ayrintilida dr bakarsa o zmn basliycam... Netten begendigim cok sey var onlari sipariş vericem inss... Canta olarakta benimde ufak valizimsi bi cantam var onu alirim sanirim yanima... Ayriyetten bi canta almiycam onun için

Bugun saglik ocagina gittim bende o gicik dr degistirdim... Cok sukur istedigim dr a gecirdiler cok doluymus ama hic memnun değilim hamileyim fln dedimki zaten anladilar :)

Yeni dr um seker gibi hemsiremide sevdim 20 haftada asi olmaya gidicem ve o zmndan sonra kalp atislatini dinliceklermis bebegimin .. Bebegi hissetmeye basladimmi gunluk en az 7-8 kere hissetmek gerekirmis eger hissedemessek tatli seyler yiyip sola yatmamiz gerekiomus... Daha ben hissedemedim dedim normal bende 2.yi hissedememistim dedi rahatladim biraz...

Bide oglumu bugun yuruyerek goturdum okula arabayla gitmeyelim dedik hava guzel diye ama o catimidir nedir orasi cok agridi gene cok yavas yuruyebildim cok kasiyo bacagimi muhakkak sormaliyim dr a onu.. Simdi boyleysem son aylar naparim yoksa... Ins onemli bisi degildir o agri
canım mutlaka kan tahlillerini yaptırmışsındır. magnezyum oranına bir bak istersen. doktorların çok dikkatini çeken birşey değil ama magnezyum eksikliğinde bu tür kas ağrıları yapabiliyor. benim de karnımda sağ tarafımda oluyor bazen. hatta ultrasonda bile gözüktü. doktor o bölgeyi gösterip, burada ağrın var senin hafif kasılmış dedi ve bana magnezyum desteği verdi. hergün almıyorum ağrılarım veya senin söylediğin gibi kas kasılmaları olduğunda alıyorum biraz rahatlatıyor. sen de bir doktoruna danış istersen...

cnm bize cd verdiler . öyle birşey ypk yani. gittiğin hastaneye bağlı olabilir.

Ben 1 aydan beri ufak tefek gördükçe alıyorum. 5 ay bitsin diyordum ama dayanamadım o kadar. Ufak ufak alıyordum ama şimdiden bir sürü şey olmuş. En çok çıtçıtlı body ve alt üst takım olarak aldım. Tulumu çok giyemez kasar dediler. Ben de tulumu iki üç taneyle sınırladım.

Benim evde ufak bir valizim var ona koyacağım benim ve bebişimin eşyalarını. Ama hastane odası süslemesi yaparsam ona ayrıca çanta gerekecek.

Kızlar Günaydın :)) bende geçtiğimiz cuma tetanos aşımı yaptırdım ayrıntılı usg de haftaya ins . Yakında da şeker yuklemesı var biliyorsunuz ben yaptırmayı düşünmüyorum ama dr um yaptirmamdan yana siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkında ??

canım mutlaka kan tahlillerini yaptırmışsındır. magnezyum oranına bir bak istersen. doktorların çok dikkatini çeken birşey değil ama magnezyum eksikliğinde bu tür kas ağrıları yapabiliyor. benim de karnımda sağ tarafımda oluyor bazen. hatta ultrasonda bile gözüktü. doktor o bölgeyi gösterip, burada ağrın var senin hafif kasılmış dedi ve bana magnezyum desteği verdi. hergün almıyorum ağrılarım veya senin söylediğin gibi kas kasılmaları olduğunda alıyorum biraz rahatlatıyor. sen de bir doktoruna danış istersen...

Evet cnm muhakkak sorucam dr a sali gunu randevum... Kan testi yaptilar ama magnezyuma baktilarmi bilmiorum... Tsk ederim cnm

Kızlar Günaydın :)) bende geçtiğimiz cuma tetanos aşımı yaptırdım ayrıntılı usg de haftaya ins . Yakında da şeker yuklemesı var biliyorsunuz ben yaptırmayı düşünmüyorum ama dr um yaptirmamdan yana siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkında ??

Banada saglik ocagi seker yuklemesini soyledi ama dr uma sormamı söyledi sali gittigimde sorucam... Ben oglumda yaptrmistim vok igrenc bisi hic yaptrasim yok ins dr gerekli gormez

cnm bn kızmdada yaptırmadım . bundada yaptırmyacağım. ama sen ailende falan varsa genetik olarak aklında şüphen kalmasın cnm.

Back