• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar, benim göbek de budur...Yalnız benden büyükler de varmış, utandım biraz;)

Eklentiler

• 2016-03-11_18.27.14.jpg
    2016-03-11_18.27.14.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 2016-03-11_18.37.36.jpg
    2016-03-11_18.37.36.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 86
Hanımlar hepinize hayırlı akşamlar. Bugün detaylı usg miz vardı. Çok şükür herşey yolunda iyiyiz yani. Doktor yüzünü zor yakaladı düzgün pızumuz yok yani. Hem ayakları hem elleri yüzündeydi hep. Beni yan döndürünce bi poz alabildi bey oğlumuzdan ;) dedimki düşünür filozof bilgin :KK70:

Eklentiler

• 20160312_171638.jpg
    20160312_171638.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 105
Hanımlar hepinize hayırlı akşamlar. Bugün detaylı usg miz vardı. Çok şükür herşey yolunda iyiyiz yani. Doktor yüzünü zor yakaladı düzgün pızumuz yok yani. Hem ayakları hem elleri yüzündeydi hep. Beni yan döndürünce bi poz alabildi bey oğlumuzdan ;) dedimki düşünür filozof bilgin :KK70:
oyy oyy maşşllh paşşamıza, ne guzel durmuş :-)

Hanımlar hepinize hayırlı akşamlar. Bugün detaylı usg miz vardı. Çok şükür herşey yolunda iyiyiz yani. Doktor yüzünü zor yakaladı düzgün pızumuz yok yani. Hem ayakları hem elleri yüzündeydi hep. Beni yan döndürünce bi poz alabildi bey oğlumuzdan :KK66: dedimki düşünür filozof bilgin :KK70:

Oyyy maşallah paşaya :nazar: :KK68:
Biz de gittik bugün detaylı ultrason için. Resim atamıyorum şu anda ama bizimki de gömdü kendini. Doktor baya uğraştı yüzünün bir tarafını görebildik paşamın. :KK68:

Hanımlar hepinize hayırlı akşamlar. Bugün detaylı usg miz vardı. Çok şükür herşey yolunda iyiyiz yani. Doktor yüzünü zor yakaladı düzgün pızumuz yok yani. Hem ayakları hem elleri yüzündeydi hep. Beni yan döndürünce bi poz alabildi bey oğlumuzdan :KK66: dedimki düşünür filozof bilgin :KK70:

Oyyy maşallahhhh

Oy maşallah bizimki de elini emiyodu tatlı tatlı :) dr çok güzel bi poz yakaladı büst gibi aynı :anneadayı::KK200: foto atamadım kabul etmiyo nasıl yapcam

B bebegim seni bekliyorum S Septembre Ne kadar harikalar ya? Minik insanlar, dünya güzelleri. ..Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allah...
Kızlar, bunlar benim catlak önleyici olarak kullandıklarım...Bepantene ve nuxe yağ eskiden kalma, zaten kullanıyordum zaman zaman cildimde, palmersla lieracı 1 aydır falan kullanıyorum, şimdilik catlak yok ama daha çok erken, umarım işe yararlar, bir de banyodan çıkarken ıslak ıslak dalın bebe yağı sürüyorum. ..Siz neler yapıyorsunuz?

Eklentiler

• 20160313_090832.jpg
    20160313_090832.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 122
B bebegim seni bekliyorum S Septembre Ne kadar harikalar ya? Minik insanlar, dünya güzelleri. ..Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allah...
Kızlar, bunlar benim catlak önleyici olarak kullandıklarım...Bepantene ve nuxe yağ eskiden kalma, zaten kullanıyordum zaman zaman cildimde, palmersla lieracı 1 aydır falan kullanıyorum, şimdilik catlak yok ama daha çok erken, umarım işe yararlar, bir de banyodan çıkarken ıslak ıslak dalın bebe yağı sürüyorum. ..Siz neler yapıyorsunuz?
Amin cnm çok teşekkür ederim hepimize inşallah..Ben hiçbişey kullanmiyorum çatlağım yok çünkü.yağlı bi cilt yapım var ondan midir nedir.ilerde olur mu bilmem ama. Bepantene in çatlaklarda etkili bi krem olduğunu biliyorum ama iyi gelecektir mutlaka

Oyyy maşallah paşaya :nazar: :KK68:
Biz de gittik bugün detaylı ultrason için. Resim atamıyorum şu anda ama bizimki de gömdü kendini. Doktor baya uğraştı yüzünün bir tarafını görebildik paşamın. :KK68:

Cnm seninde gözün aydın rabbim diğer arkadaşlarında iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Back