- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #3.801
Canım senin ikinci çocuk dimi? Sanırım ondan çabuk büyümüş karnın maşallah.
Evet cnm ikinci ama kızım 12 yaşında çok oldu yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin ikinci çocuk dimi? Sanırım ondan çabuk büyümüş karnın maşallah.
Bebiş kız mıKızlar, benim göbek de budur...Yalnız benden büyükler de varmış, utandım biraz
Evet canım kız. ..Karnım top gibi, ordan mı anladın? ??Bebiş kız mı
benm gobekte anca bukadardrKızlar, benim göbek de budur...Yalnız benden büyükler de varmış, utandım biraz
Hayırlı evlat olur inş Can'ım erkeklerde daha sivri oluyor diyorlar ya o yüzden tahminde bulundumEvet canım kız. ..Karnım top gibi, ordan mı anladın? ??
Kızlar sağlık ocağındaki aşısını yaptıran oldu muu.. Bn p.tesi gitmeyi duşunuyorum..
iyi o zmn bnde geç kalmamışım. P.tesi benmde doluyoben dün gittim 20. haftan tam dolsun öyle gel dediler, bir hafta-10 gün sonra diye
iyi o zmn bnde geç kalmamışım. P.tesi benmde doluyo
erkek canm.. Senin kız mıSenindemi kiz cnm bebisin
oyy oyy maşşllh paşşamıza, ne guzel durmuşHanımlar hepinize hayırlı akşamlar. Bugün detaylı usg miz vardı. Çok şükür herşey yolunda iyiyiz yani. Doktor yüzünü zor yakaladı düzgün pızumuz yok yani. Hem ayakları hem elleri yüzündeydi hep. Beni yan döndürünce bi poz alabildi bey oğlumuzdan dedimki düşünür filozof bilgin
Hanımlar hepinize hayırlı akşamlar. Bugün detaylı usg miz vardı. Çok şükür herşey yolunda iyiyiz yani. Doktor yüzünü zor yakaladı düzgün pızumuz yok yani. Hem ayakları hem elleri yüzündeydi hep. Beni yan döndürünce bi poz alabildi bey oğlumuzdan dedimki düşünür filozof bilgin
Hanımlar hepinize hayırlı akşamlar. Bugün detaylı usg miz vardı. Çok şükür herşey yolunda iyiyiz yani. Doktor yüzünü zor yakaladı düzgün pızumuz yok yani. Hem ayakları hem elleri yüzündeydi hep. Beni yan döndürünce bi poz alabildi bey oğlumuzdan dedimki düşünür filozof bilgin
Oy maşallah bizimki de elini emiyodu tatlı tatlı :) dr çok güzel bi poz yakaladı büst gibi aynı foto atamadım kabul etmiyo nasıl yapcamHanımlar hepinize hayırlı akşamlar. Bugün detaylı usg miz vardı. Çok şükür herşey yolunda iyiyiz yani. Doktor yüzünü zor yakaladı düzgün pızumuz yok yani. Hem ayakları hem elleri yüzündeydi hep. Beni yan döndürünce bi poz alabildi bey oğlumuzdan dedimki düşünür filozof bilgin
Amin cnm çok teşekkür ederim hepimize inşallah..Ben hiçbişey kullanmiyorum çatlağım yok çünkü.yağlı bi cilt yapım var ondan midir nedir.ilerde olur mu bilmem ama. Bepantene in çatlaklarda etkili bi krem olduğunu biliyorum ama iyi gelecektir mutlakaB bebegim seni bekliyorum S Septembre Ne kadar harikalar ya? Minik insanlar, dünya güzelleri. ..Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allah...
Kızlar, bunlar benim catlak önleyici olarak kullandıklarım...Bepantene ve nuxe yağ eskiden kalma, zaten kullanıyordum zaman zaman cildimde, palmersla lieracı 1 aydır falan kullanıyorum, şimdilik catlak yok ama daha çok erken, umarım işe yararlar, bir de banyodan çıkarken ıslak ıslak dalın bebe yağı sürüyorum. ..Siz neler yapıyorsunuz?
Oyyy maşallah paşaya
Biz de gittik bugün detaylı ultrason için. Resim atamıyorum şu anda ama bizimki de gömdü kendini. Doktor baya uğraştı yüzünün bir tarafını görebildik paşamın.