- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.781
Cnm karın seklide belli olmuyoki bak eskramin yayik kiz karni gibi ama erkek... Hicbisiye inanmiom artik ben :)
Kızlar sağlık ocağındaki aşısını yaptıran oldu muu.. Bn p.tesi gitmeyi duşunuyorum..
ben de tam olarak seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum. böyle evham yapan tek kişi olmadığım için senin yazdıklarını okuyunca sevindim sanki. benim de 2. bebiş ve herşeyden çok korkuyorum. bazı günler sabahtan akşama kadar oynadığını hisseemiyorum ve çok tedirgin oluyorum. ilkinde çooook rahattim keşke yine o zamanki gibi cahil olsaydım diyorum bazen.
Oylemi canm çok sevindim kesinmi dedi Dr organını gordumuBenimki de aynı böyle doktor kız dedi
İlk cnm ilk benim de 4.aydan sonra göbüş çıkmaya başlıyor. Bide ben boyuna gore kiloluyum cnmayyy canm benm gobiş hiç yok sizinkinin yanında yaa.. Benmki de erkek ve ilk bebeğim.. Sizin ilk çocuk mu
ya benmde var accık da goren 5 aylık demez amaİlk cnm ilk benim de 4.aydan sonra göbüş çıkmaya başlıyor. Bide ben boyuna gore kiloluyum cnm
ya benmde var accık da goren 5 aylık demez ama
Çıkıntı görüp görememesine göre yorum yapıyor sanırım. Bacak arası boştu yüzde yüz kız dediOylemi canm çok sevindim kesinmi dedi Dr organını gordumu
Senin belli değil mi canımOylemi canm çok sevindim kesinmi dedi Dr organını gordumu
Vay canına bizim ki de bağdaş kurduğu için kesin konuşmuştu hadi hayirlisiÇıkıntı görüp görememesine göre yorum yapıyor sanırım. Bacak arası boştu yüzde yüz kız dedi
Ne dedi canımVay canına bizim ki de bağdaş kurduğu için kesin konuşmuştu hadi hayirlisi
Eki Görüntüle 1793362
Kızlar buda benim göbüş
Bende aşı vuruldum ve benimde kolum üç gğn acıdı kaldırırkrn falan 29 martta ikinci dozu vurulacağım. Bu arada benimki de oğlan
Ne dedi canım
Ne dedi canım
Eki Görüntüle 1793362
Kızlar buda benim göbüş
Bende aşı vuruldum ve benimde kolum üç gğn acıdı kaldırırkrn falan 29 martta ikinci dozu vurulacağım. Bu arada benimki de oğlan
Kızlar bizim hemşire tembel çikti onumuzdeki cuma ilk dozu vurulcaz daha biz
Eki Görüntüle 1793362
Kızlar buda benim göbüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?