- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.561
Tamam canım insallah yarın sorunca bana da haber verir misin benim daha kontrole çok var
canim benim dr da ölçüm yaparken bakti bas olcusu bacak ölçüsü karin ölçüsü hep birbirinden farkli cikti.ama normal bisey bu bence.benim de bacak olmasi gerwkenden gerj.baş ölçüsü tam.karın ölçüsü buyuk cikti.ama sonucta ölçümü yapan da dr.belki de o yanlis ölcüyordur.ben hic durmadim ustunde..aah ah gidiuoruz zavalli kuzularimizi dürtup geliyoruz orasina bakalim burasina olcelim.oysa olcum yapilan cihazin markasina hore bile degisebiliyo.bence hic takma.annem der ki hep biz sdc adet gecikince gider hamile oldugumuzu ogrenir evimize donerdik.bi daha dr a bilr gitmezdik.simdi rahat vermiyosunuz içeride su cocuga
Canım sık idrara çıkıyorum idrarimin rengi açık ağrı kaşıntı vs yok ama dışarı çıktığımda yada ayakta kaldigimda sarı akıntı geliyor. Üstelik fitil verdi 1hafta kullanicakmisim. Becerememkiiiii
Aslinda 2.lerde cabuk hissediliyo diyolar bnde 17. Haftada hissettim bunda. Ilkinde 20.falandi
As canım. Hadi bakalım hayırlısı. Rabbim gönlüne göre versin ilk bebegin miherkese slm vakit hiç geçmiyor haftaya cinsiyet öğrenicez heyecanlıyız bakalım kızlar
Ben de aynen senin gibiyim ayni kiloKilolarla başım Dertte benim 50 kg ile hamile kaldım 56 57 fln oldum yaa böyle nolcak bilmiyorum valla sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik :)B bebegim seni bekliyorum
Ohoooo ben günde 2 kere iç çamaşır degistiriyorum o kadar akinti oluyor. Dr çok hafif enfeksiyon dedi. Bol su ic dedi. Ben de öyle yapıyorum. Bence normal şeyler bunlar ilac kullanmak hadi kaşıntı yanma olsa neyse de ne bileyim. Bence gereksiz. Başka bi dr'a da sorun. Sonucta ilaclar cocuga etki edebilir.Canım sık idrara çıkıyorum idrarimin rengi açık ağrı kaşıntı vs yok ama dışarı çıktığımda yada ayakta kaldigimda sarı akıntı geliyor. Üstelik fitil verdi 1hafta kullanicakmisim. Becerememkiiiii
enfeksiyon için başka bir doktor ilaç vermişti şehir dışında olduğum için ... Kendi doktorum kullanma sakın dedi .. Her doktor aynı şeyi önermiyor..Ohoooo ben günde 2 kere iç çamaşır degistiriyorum o kadar akinti oluyor. Dr çok hafif enfeksiyon dedi. Bol su ic dedi. Ben de öyle yapıyorum. Bence normal şeyler bunlar ilac kullanmak hadi kaşıntı yanma olsa neyse de ne bileyim. Bence gereksiz. Başka bi dr'a da sorun. Sonucta ilaclar cocuga etki edebilir.
Daha o ne ki canım benim yatak ta yatarken o baskıdan sağdan sola dönemiyorsun da eşini uyandırıp beni döndür bile diyordumBide sanki karin bölgesinde baski var acaba karnim büyüyor diye mi böyle oluyor ????ilk gebelik olduğu için acemilik var
Bana mart 16 ya randevu verdiler bekle bekle zaman geçmiyorkızlar ayrıntılı usg yi ne zaman yaptırmalıyız sizce ya.
22 demek 21+0 21+6 arası oluyo cnm. daha önce gitmeye çelış istersen. benimde midem bişey yememe izin vermiyor bi haftadır falan kusmuyorum ama hiç bir şey yemek istemiyorum ne vitanmin nede demir ilacı kullanmıyorum. balık yemekte yok hapıda yok yutamıyorum çünkükendi kendine vücudumda ne varsa onu alıyo işte .
senin durumun nasıl?
Ben de aynen senin gibiyim ayni kilo
Bana mart 16 ya randevu verdiler bekle bekle zaman geçmiyor
Bebeklerde kucukken kuyruk oluyo buyudukce o kuyruk kayboluyo..Ben 11 haftalikken sordugumda cikinti var erkek olabilir demisti sanirim kuyruk kismini gormustu..Simdi cok daha sekillendigi icin net olarak cinsiyetinin kiz oldugunu soyledi..Haftadan haftaya farkediyo...Kacinci haftanda kontrole gitmistinAllah saglikli evlatlar versin hepimizeCinsiyeti icinde yuzde yuz erkek demedi gene çok salladi bacak arasini net goremedi erkekmi dedim erkek gibi dedi ama pipisi fln diye gostermedi... Cikintisi var dedi... Bu haftalarda kiz ise cikinti olurmuki bilemedim...
Ohoooo ben günde 2 kere iç çamaşır degistiriyorum o kadar akinti oluyor. Dr çok hafif enfeksiyon dedi. Bol su ic dedi. Ben de öyle yapıyorum. Bence normal şeyler bunlar ilac kullanmak hadi kaşıntı yanma olsa neyse de ne bileyim. Bence gereksiz. Başka bi dr'a da sorun. Sonucta ilaclar cocuga etki edebilir.
Bebeklerde kucukken kuyruk oluyo buyudukce o kuyruk kayboluyo..Ben 11 haftalikken sordugumda cikinti var erkek olabilir demisti sanirim kuyruk kismini gormustu..Simdi cok daha sekillendigi icin net olarak cinsiyetinin kiz oldugunu soyledi..Haftadan haftaya farkediyo...Kacinci haftanda kontrole gitmistinAllah saglikli evlatlar versin hepimize
Kizlar bizimki hareketli bi bebek olack sanırım korkmaya başladım hareketleri netleşti dışardan belli oluyor ve çok hareketli mâsallah diyelim de . birde cinsiyeti degisirmi ya eşim erkek o deyip duruyor. Alışveriş yapcam yapamiyorum da. 14.haftada bacak arasından görüp %99 kız demişti dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?