Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Tamam canım insallah yarın sorunca bana da haber verir misin benim daha kontrole çok var

Cnm sordum dr a bende miyom var 3 adet onlarin yapabileceğini söyledi ama cok önemli bisi degilmis... Bebegim 195 gr 16 cm mis... 4 boyutlu da gorduk hareket edio aslinda ama ben hala hissedemedim... 20. Haftadan sonra hissedersin dedi...

Benimde bacak boyu 18 haftalik cikti karin ölçüsü 17 haftalik cikti... Neden diye sordum sende babada uzun bacakli dedi uzun boylu olucak dedi

Bende cok sık cikiyorum cnm dr sordum onuda bugun agri vs yoksa sorun degil dedi... Gunde baya bi cikiyorum tuvalete

Cinsiyeti icinde yuzde yuz erkek demedi gene çok salladi bacak arasini net goremedi erkekmi dedim erkek gibi dedi ama pipisi fln diye gostermedi... Cikintisi var dedi... Bu haftalarda kiz ise cikinti olurmuki bilemedim...

Ohoooo ben günde 2 kere iç çamaşır degistiriyorum o kadar akinti oluyor. Dr çok hafif enfeksiyon dedi. Bol su ic dedi. Ben de öyle yapıyorum. Bence normal şeyler bunlar ilac kullanmak hadi kaşıntı yanma olsa neyse de ne bileyim. Bence gereksiz. Başka bi dr'a da sorun. Sonucta ilaclar cocuga etki edebilir.

enfeksiyon için başka bir doktor ilaç vermişti şehir dışında olduğum için ... Kendi doktorum kullanma sakın dedi .. Her doktor aynı şeyi önermiyor..

Kızlar bugun dışarı çıkıp biraz ihtiyaç listemdekilerin fiyatlarına bakim dedim.. Çok uyguna ve çok kaliteli ni bebek arabası buldum.. Eşim haftasonu gidip arabayı alalım.bidaha bu kadar uygun bulamayız diyo.. Siz ne dersiniz.. Sizce çok mu erken.. 5. Aya giricez onumuzdeki hafta işte..

diğer şeylerede onumuzdeki ay yavaş yavaş başlicaz...

Ben yeme konusunda hiç sorun yaşamadım canım iştahim hep çok açık hep xok yiyorum valla magnezyum ve omega kullanıyorum

Cinsiyeti icinde yuzde yuz erkek demedi gene çok salladi bacak arasini net goremedi erkekmi dedim erkek gibi dedi ama pipisi fln diye gostermedi... Cikintisi var dedi... Bu haftalarda kiz ise cikinti olurmuki bilemedim...
Bebeklerde kucukken kuyruk oluyo buyudukce o kuyruk kayboluyo..Ben 11 haftalikken sordugumda cikinti var erkek olabilir demisti sanirim kuyruk kismini gormustu..Simdi cok daha sekillendigi icin net olarak cinsiyetinin kiz oldugunu soyledi..Haftadan haftaya farkediyo...Kacinci haftanda kontrole gitmistinAllah saglikli evlatlar versin hepimize

TSK ederim canım birazdan sağlık ocagina gidip sorucam olmazsa bi daha baktiririm

Kizlar bizimki hareketli bi bebek olack sanırım korkmaya başladım hareketleri netleşti dışardan belli oluyor ve çok hareketli mâsallah diyelim de . birde cinsiyeti degisirmi ya eşim erkek o deyip duruyor. Alışveriş yapcam yapamiyorum da. 14.haftada bacak arasından görüp %99 kız demişti dr

Yeni gittim cnm dun sat a gire 16 hafta 6 gunluk

Cnm bidaha bakmadimi dr cinsiyetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…