Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kızlar ayrıntılı usg yi ne zaman yaptırmalıyız sizce ya.

doktorum 21-22 de yaptır hatta 22de yaptırırsan organları daha gelişmiş olur daha iyi incelenir dedi cnm. senin cinsyet belli oldumu epeydir yoktun ortalarda nasılsın

herkese slm vakit hiç geçmiyor haftaya cinsiyet öğrenicez heyecanlıyız bakalım kızlar

bayağı büyümüşsünüz hala öğrenemedinmi cnm ben 13+3 de öğrenmiştim :)

hayırlı olsun cnm. hoşgeldin sende aramıza

Sorma canım ua ne zamandır aktif olamadım buralarda :)) bi kızımız olacak ins :) benim drumda 22 dedi ama sat a gore 22 hafta olduğumda usg ye göre 22+5 oluyorum geç kalmış olur muyum kafam karışıyor isye

sizinle aynı haftada doğurucaz nasipse :)

gitmedikki en son 3 subatta 2 li taram olduk 5 marttan sonra görüşücez dedi oda haftaya işte bizimki dıkı dr 16 haftadan önce söylemem dedi zaten bende başka hastane yada dr tercih etmedim doğumuda kısmetse selahattin hoca yaptırıcaz fiyatları öğrenemedik ama baya pahalı

Kızlar ben bu enfeksiyondan nasıl kurtulucam. Urocare diye bi ilaç kullanmıştır tek dozluk . bu sefer de fitil verdi hemde 1hafta sabah akşam kullanicakmisim. Kullanmaya korkuyorum ya

arkadaşlar ben daha önce başka bir başlık altında yazmıştım ama uzun süredir yazmadım. ben de şu an gebelik takvimine göre 17+3 ama USG'ya göre 18+1 haftalık hamileyim. bebeğin büyük ihtimalle erkek olduğunu öğrendik. çok şükür bir sağılık sorunum yok bebeğim de kontrollerim de sağlıklı gözüküyor. siz bu haftalarda hareketlenme hissettinizmi merak ediyorum. ben iki gün önce gece yatarken baya hissettim ama iki gündür pek bir şey yok gibi canı hiç istemediği halde kendimi zorlayarak çikolata yiyorum ama yine yok bazı arkadaşlarım bu haftalarda hissetmen lazım diyorlar. bir de karnım aşağıda gibi geliyor sizin ne zaman karnınız yukarı çıkmaya başladı ya da çıktımı merak ediyorum. son olarak bu hamilelik takvimini ben ekleyemedim siz nasıl eklediniz?

Sorma canım ua ne zamandır aktif olamadım buralarda :)) bi kızımız olacak ins :) benim drumda 22 dedi ama sat a gore 22 hafta olduğumda usg ye göre 22+5 oluyorum geç kalmış olur muyum kafam karışıyor isye

22 demek 21+0 21+6 arası oluyo cnm. daha önce gitmeye çelış istersen. benimde midem bişey yememe izin vermiyor bi haftadır falan kusmuyorum ama hiç bir şey yemek istemiyorum ne vitanmin nede demir ilacı kullanmıyorum. balık yemekte yok hapıda yok yutamıyorum çünkü kendi kendine vücudumda ne varsa onu alıyo işte .

senin durumun nasıl?

cnm öncelikle bebeişin hayırlı olsun. bi önceki sayfada toprak55 arkadaşa tarif etmiştim onu kopyalıyorum sana

"bide bak cnm sağ üstte toprak 55 yazan yeri tıkla. açılan sayfanın ortalarında hamilelik takvimi yazan yer var orası senin boş şimdi. oraya tahmini doğum yapacağın tarihi yazıyorsun. yada ikinci yol ; benim yazımın altında bebeğimle ilgili biligi yazıyor ya onun altında kırmızı hamilelik takvimi yazıyor onu tıkla açılan sayfaya yazabilirsin doğum yapacağın tarihi dene bakalım :)"

kendi profil ismine tıkla orda bilgilerin geliyor zaten mhtemel doğum tarihi diye bir sütün var oraya yazınca otomatik geliyor

sağol canım buldum ekledim hamilelik takvimini

Kızlar ben bu enfeksiyondan nasıl kurtulucam. Urocare diye bi ilaç kullanmıştır tek dozluk . bu sefer de fitil verdi hemde 1hafta sabah akşam kullanicakmisim. Kullanmaya korkuyorum ya
Bol bol su içmek gerekiyo canım bende de enfeksiyon çıktı doktorum bol su iç dedi ilaç vermedi geçti sanırım şu an.geçtiği nasıl anlaşılır bilmiyorum ama idrar yaparken yanmalar sık sık idrara çıkmalar falan kalmadı geçti sanırım

Canım sık idrara çıkıyorum idrarimin rengi açık ağrı kaşıntı vs yok ama dışarı çıktığımda yada ayakta kaldigimda sarı akıntı geliyor. Üstelik fitil verdi 1hafta kullanicakmisim. Becerememkiiiii

Benim arkadasim gebeliginde enfeksiyondan cok skinti yasadi.Bir suru ilac kullandi ama sonuc alamiyodu.Esiyle beraberlige ara verince duZeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…