- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.581
Canım seninki enfeksiyon değil mantar belirtisi gece yatarken koyarsın sabaha kadar faydasını görürsün inşallahCanım sık idrara çıkıyorum idrarimin rengi açık ağrı kaşıntı vs yok ama dışarı çıktığımda yada ayakta kaldigimda sarı akıntı geliyor. Üstelik fitil verdi 1hafta kullanicakmisim. Becerememkiiiii
Kizlar bizimki hareketli bi bebek olack sanırım korkmaya başladım hareketleri netleşti dışardan belli oluyor ve çok hareketli mâsallah diyelim de . birde cinsiyeti degisirmi ya eşim erkek o deyip duruyor. Alışveriş yapcam yapamiyorum da. 14.haftada bacak arasından görüp %99 kız demişti dr
Ben de aynen senin gibiyim ayni kilo
Canım sık idrara çıkıyorum idrarimin rengi açık ağrı kaşıntı vs yok ama dışarı çıktığımda yada ayakta kaldigimda sarı akıntı geliyor. Üstelik fitil verdi 1hafta kullanicakmisim. Becerememkiiiii
Kızlar selam hepinize...
Dun kontrolüm vardı, rahim ağzını ölçtü doktorum, cok şükür iyi çıktı, 42 mm.Çok iyi dedi, rahim ağzı yetmezliği yokmuş. ..Bunu da atlattık, darısı hepinizin başına...
Benim 18+3 şu an...3 kilo aldim, cok mu sizce?? Tecrübeli anneler bilir sonradan daha çok alınıyor diyorlar...korkuyorum fazla kilodan, zaten kilolu hamile kaldım, tedaviyle olduğu için 10 kilo almıştım. ..
Bir de ben henüz bir çöp bile almadım bebeğe, 7 aylık sonra almayi planlıyorum...Geç mi olur?
Özelde baktirmistm devlete devam ediyorum şimdi . devlette de yasakmis soylemiyolarCnm bidaha bakmadimi dr cinsiyetine...
Enfeksiyon dedi canım sabah sordum Dr a eczaciyada danistim yine kullan dediler. Enfeksiyon azda olsa kullan ki ilerlemesn doğum da zorlanirsin diyo eczacı. Mecbur kullanicam hemde sbah aksamCanım seninki enfeksiyon değil mantar belirtisi gece yatarken koyarsın sabaha kadar faydasını görürsün inşallah
Özelde baktirmistm devlete devam ediyorum şimdi . devlette de yasakmis soylemiyolar
Çok sağol canım...Bende geçti bulantilar, aksine çok acıkıyorum, özellikle sabahları resmen saldırıyorum kahvaltıyaGozun aydin cnm... Bende cok almadim henuz bulantilardab az almak daha iyi oglumda 24 kg almistim... Bende hicbisi almadim 6 aydan sonra ins... Gec kalmazsin bence erken alip durucagina yakin zamanda almak daha mantikli
canim gunde bi tane sarimsak yutmayi dene bana ole demisti drKızlar ben bu enfeksiyondan nasıl kurtulucam. Urocare diye bi ilaç kullanmıştır tek dozluk . bu sefer de fitil verdi hemde 1hafta sabah akşam kullanicakmisim. Kullanmaya korkuyorum ya
canim her aksam bi sarimsak yutmayi dene binkac gun sonra faydasini goruceksinTSK ederim canım birazdan sağlık ocagina gidip sorucam olmazsa bi daha baktiririm
canim naptin amniyosentez yaptirdin miüzülme bende aynı durumdayım bende ilk doktoruma ölçtürdüğümde 3 mm çıktı doktorum üniversiite hastanesine gönderdi orada 4,7 mm çıktı ölçümler arasında bile ne kadar fark var düşün gittiğim profesör 2 şubatta amniyosentez için gün verdi inşallah yaptırıcam ama sonuç kötü bile çıksa aldırmayı düşünmüyorum allahım o bebeğin canını vermiş içimde kıpır kıpır ben onun canını nasıl alırım?çok korkuyorum ama yapacak birşey yok. ihtiyacımız olan sey sadece dua etmek ve allahtan hayırlısını istemek . hem sıkma canını böyle kötü sonuçları olup sapasağlam çocuklar dünyaya getiren insanlar var...
dualarım seninle...
Bende alerji tedavisi görürken kortizonlu iğneler yüzünden 57 kg den 68 kg çıkmıştım . 68 kg kiloda hamile kaldım ve şu an 19 haftalık Bebek ve 72 kg olmuşum . Bu duruma çok üzülüyorum kilo almamaya çok dikkat etsemde Bebek için şunu da yiyim bunuda yiyim diyorsunKızlar selam hepinize...
Dun kontrolüm vardı, rahim ağzını ölçtü doktorum, cok şükür iyi çıktı, 42 mm.Çok iyi dedi, rahim ağzı yetmezliği yokmuş. ..Bunu da atlattık, darısı hepinizin başına...
Benim 18+3 şu an...3 kilo aldim, cok mu sizce?? Tecrübeli anneler bilir sonradan daha çok alınıyor diyorlar...korkuyorum fazla kilodan, zaten kilolu hamile kaldım, tedaviyle olduğu için 10 kilo almıştım. ..
Bir de ben henüz bir çöp bile almadım bebeğe, 7 aylık sonra almayi planlıyorum...Geç mi olur?
canim ben de 66.5 hamile kaldim 19.hafta 71kg idim 21.haftada 73kg oldum bana da fazla geldi bi de odem var bi kac gündür yuzuklerim oturuyo canim sıkılıyoBende alerji tedavisi görürken kortizonlu iğneler yüzünden 57 kg den 68 kg çıkmıştım . 68 kg kiloda hamile kaldım ve şu an 19 haftalık Bebek ve 72 kg olmuşum . Bu duruma çok üzülüyorum kilo almamaya çok dikkat etsemde Bebek için şunu da yiyim bunuda yiyim diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?