• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım sık idrara çıkıyorum idrarimin rengi açık ağrı kaşıntı vs yok ama dışarı çıktığımda yada ayakta kaldigimda sarı akıntı geliyor. Üstelik fitil verdi 1hafta kullanicakmisim. Becerememkiiiii
Canım seninki enfeksiyon değil mantar belirtisi gece yatarken koyarsın sabaha kadar faydasını görürsün inşallah

Kizlar bizimki hareketli bi bebek olack sanırım korkmaya başladım hareketleri netleşti dışardan belli oluyor ve çok hareketli mâsallah diyelim de . birde cinsiyeti degisirmi ya eşim erkek o deyip duruyor. Alışveriş yapcam yapamiyorum da. 14.haftada bacak arasından görüp %99 kız demişti dr

Masallah kuzuna cnm benim oglumda acayipti kayinvaldem karnini delip disari cikicak diyodu... Dogduktan sonrada ayni oldu hic durmadi :) bu bebisim sakin daha tekme bile atmadı belki uslu olur bu :)

Ben de aynen senin gibiyim ayni kilo :KK66:

Ben gecen dr gittigimden bu yana sadece 650 gr almışım... Bulantilardan alamadım ama masallah bebegimin kilosu ve boyu iyiymis cok sukur... Oglumda cok almistim bunda cok almakta istemiyorum... Son zamanlar nolcaz bakalim :)

Kızlar selam hepinize...
Dun kontrolüm vardı, rahim ağzını ölçtü doktorum, cok şükür iyi çıktı, 42 mm.Çok iyi dedi, rahim ağzı yetmezliği yokmuş. ..Bunu da atlattık, darısı hepinizin başına...
Benim 18+3 şu an...3 kilo aldim, cok mu sizce?? Tecrübeli anneler bilir sonradan daha çok alınıyor diyorlar...korkuyorum fazla kilodan, zaten kilolu hamile kaldım, tedaviyle olduğu için 10 kilo almıştım. ..
Bir de ben henüz bir çöp bile almadım bebeğe, 7 aylık sonra almayi planlıyorum...Geç mi olur?

Canım sık idrara çıkıyorum idrarimin rengi açık ağrı kaşıntı vs yok ama dışarı çıktığımda yada ayakta kaldigimda sarı akıntı geliyor. Üstelik fitil verdi 1hafta kullanicakmisim. Becerememkiiiii

Canım merhaba,

Hamilelikte akıntı gayet normal bende sen gibi aynı şikayetlerimle doktoruma başvurdum, kaşıntı yoksa akıntı normal dedi bu çokta olabilir azda olabilir dedi ama hamilelik boyunca akıntı olacak dedi. bence fitil falan kullanma

Kızlar selam hepinize...
Dun kontrolüm vardı, rahim ağzını ölçtü doktorum, cok şükür iyi çıktı, 42 mm.Çok iyi dedi, rahim ağzı yetmezliği yokmuş. ..Bunu da atlattık, darısı hepinizin başına...
Benim 18+3 şu an...3 kilo aldim, cok mu sizce?? Tecrübeli anneler bilir sonradan daha çok alınıyor diyorlar...korkuyorum fazla kilodan, zaten kilolu hamile kaldım, tedaviyle olduğu için 10 kilo almıştım. ..
Bir de ben henüz bir çöp bile almadım bebeğe, 7 aylık sonra almayi planlıyorum...Geç mi olur?

Gozun aydin cnm... Bende cok almadim henuz bulantilardab az almak daha iyi oglumda 24 kg almistim... Bende hicbisi almadim 6 aydan sonra ins... Gec kalmazsin bence erken alip durucagina yakin zamanda almak daha mantikli

Canım seninki enfeksiyon değil mantar belirtisi gece yatarken koyarsın sabaha kadar faydasını görürsün inşallah
Enfeksiyon dedi canım sabah sordum Dr a eczaciyada danistim yine kullan dediler. Enfeksiyon azda olsa kullan ki ilerlemesn doğum da zorlanirsin diyo eczacı. Mecbur kullanicam hemde sbah aksam

Gozun aydin cnm... Bende cok almadim henuz bulantilardab az almak daha iyi oglumda 24 kg almistim... Bende hicbisi almadim 6 aydan sonra ins... Gec kalmazsin bence erken alip durucagina yakin zamanda almak daha mantikli
Çok sağol canım...Bende geçti bulantilar, aksine çok acıkıyorum, özellikle sabahları resmen saldırıyorum kahvaltıya;) Sık sık az az yiyorum ben de...
İyi sevindim benim gibi bekleyen birileri olduğuna, kampanyalardan haberdar ederiz birbirimizi alışveriş yaparken...Yol üstünde pamidor var ya, orda baya kampanya oluyormuş, bizim işyerinde bir abla torununun tüm dolabını ordan almış, gidip gelip bakıyormuş takip ediyormuş indirimleri...

cani
üzülme bende aynı durumdayım bende ilk doktoruma ölçtürdüğümde 3 mm çıktı doktorum üniversiite hastanesine gönderdi orada 4,7 mm çıktı ölçümler arasında bile ne kadar fark var düşün gittiğim profesör 2 şubatta amniyosentez için gün verdi inşallah yaptırıcam ama sonuç kötü bile çıksa aldırmayı düşünmüyorum allahım o bebeğin canını vermiş içimde kıpır kıpır ben onun canını nasıl alırım?çok korkuyorum ama yapacak birşey yok. ihtiyacımız olan sey sadece dua etmek ve allahtan hayırlısını istemek . hem sıkma canını böyle kötü sonuçları olup sapasağlam çocuklar dünyaya getiren insanlar var...
dualarım seninle...
canim naptin amniyosentez yaptirdin mi

Kızlar selam hepinize...
Bende alerji tedavisi görürken kortizonlu iğneler yüzünden 57 kg den 68 kg çıkmıştım . 68 kg kiloda hamile kaldım ve şu an 19 haftalık Bebek ve 72 kg olmuşum . Bu duruma çok üzülüyorum kilo almamaya çok dikkat etsemde Bebek için şunu da yiyim bunuda yiyim diyorsun

Bende alerji tedavisi görürken kortizonlu iğneler yüzünden 57 kg den 68 kg çıkmıştım . 68 kg kiloda hamile kaldım ve şu an 19 haftalık Bebek ve 72 kg olmuşum . Bu duruma çok üzülüyorum kilo almamaya çok dikkat etsemde Bebek için şunu da yiyim bunuda yiyim diyorsun
canim ben de 66.5 hamile kaldim 19.hafta 71kg idim 21.haftada 73kg oldum bana da fazla geldi bi de odem var bi kac gündür yuzuklerim oturuyo canim sıkılıyo

Hayırlı günler arkadaşlar iyisiniz insallah.bu arada bir şey soracagim benim ilk gebelik ya bebeğin hareketlerini çok az olarak sadece bir tarafta hissediyorum oda sağ taraf.bu normal mi yani ilk hareketleri tek tarafta mi başlar

Back