• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hayırlı günler arkadaşlar iyisiniz insallah.bu arada bir şey soracagim benim ilk gebelik ya bebeğin hareketlerini çok az olarak sadece bir tarafta hissediyorum oda sağ taraf.bu normal mi yani ilk hareketleri tek tarafta mi başlar

Normal cnm o daha ufacik heryerde hissetmen zor... Daha buyudukce fazla fazla hissedeceksin insallah.... Ben hala hissedemedim 2.gebeligim olmasina ragmen... Aslinda oynuyo hareketlimis dr bakti ama 20.haftadan sonra hissedersin dedi

Normal cnm o daha ufacik heryerde hissetmen zor... Daha buyudukce fazla fazla hissedeceksin insallah.... Ben hala hissedemedim 2.gebeligim olmasina ragmen... Aslinda oynuyo hareketlimis dr bakti ama 20.haftadan sonra hissedersin dedi
Anladım benimde daha bu hafta yeni hissettim hergün arada oynuyor hafif sekilde ama bugun mesela fazla yok demek normalmis benim ilk olduğu için değişik geliyor bana

Anladım benimde daha bu hafta yeni hissettim hergün arada oynuyor hafif sekilde ama bugun mesela fazla yok demek normalmis benim ilk olduğu için değişik geliyor bana

Canım bende 18. 19. Haftalarda seğerme şeklinde hissetmiştim şimdi sağlık sollu oynuyor maşallah bide dönüyor mu nedir geniş alanda hissediyorum. Babamız da hissetti. Artık büyüdü darısı başına 2haftaya hissedersiniz sende

Canım bende 18. 19. Haftalarda seğerme şeklinde hissetmiştim şimdi sağlık sollu oynuyor maşallah bide dönüyor mu nedir geniş alanda hissediyorum. Babamız da hissetti. Artık büyüdü darısı başına 2haftaya hissedersiniz sende
Maşallah ya bende öyle hissediyorum insallah bakalim rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin insallah canim

Kizlar bizimki hareketli bi bebek olack sanırım korkmaya başladım hareketleri netleşti dışardan belli oluyor ve çok hareketli mâsallah diyelim de . birde cinsiyeti degisirmi ya eşim erkek o deyip duruyor. Alışveriş yapcam yapamiyorum da. 14.haftada bacak arasından görüp %99 kız demişti dr
cnm ya benim de inanılmaz hareketli. biraz kıpırdanıyor elimi koyunca güm diye geçiriyor:) Baya hareketli olacak snrm zaten babamız da çok yaramazmış oğluşumun:=)

İyi akşamlar hamişler nasılsınız bakalım. Benim oğlanda çok hareketli maşalallah. Ne dizlerimi karnıma doğru çeksem sürekli tekmeler atıyor beni sıkıştırma diye ;) o haline bayılıyorum tepki veriyor şimdiden. bazen karnımın üst kısmında iki yerde hissediyorum hareketini muhtemelen o zaman hem ayağı hem başıyla vuruyor ;)

Ayyyy ne guzelll bebisleri hissediyosunuz..Aranizdaki bag kuvvetleniyo boylece..Bende iki gundur ayni saatlerde karnimda bi kipirdanma hissediyorum..Komik olacak ama sanki Gidiklaniyo gibi oluyorum karnimi kasiyasim geliyo :)) Surekli olmadigi icin Bilemedim nedir..Cikolata yedigimde ayni tepkiyi versin istiyorum ama olmuyo..

Ayyyy ne guzelll bebisleri hissediyosunuz..Aranizdaki bag kuvvetleniyo boylece..Bende iki gundur ayni saatlerde karnimda bi kipirdanma hissediyorum..Komik olacak ama sanki Gidiklaniyo gibi oluyorum karnimi kasiyasim geliyo :)) Surekli olmadigi icin Bilemedim nedir..Cikolata yedigimde ayni tepkiyi versin istiyorum ama olmuyo..
kesinlikle bundan daha mukemmel bir his olamaz. Rabbimmm tum istiyenlere nasib ersin innşllh...
bizimkisi de maşllh geceleri çok hareketli anlaşılan uykusuz geceler beni bekliyo :-)

Darisi bana insallah hissetmeye... Ogkumda bu zamanlar tekme yiyodum:) bunda sanki dun boyle icinde bisi gerinir ya iktirme seklinde kasilma seklinde cok hafif sanki hissettim gibi sirt ustu yattigimda... Bakalim daha şiddetli hissederim ins yakinda... Ya bide ben cok idrara cikiyorum bu ara baskimi yapio acaba anlamadim cok erken degilmi baski icin

Darisi bana insallah hissetmeye... Ogkumda bu zamanlar tekme yiyodum:) bunda sanki dun boyle icinde bisi gerinir ya iktirme seklinde kasilma seklinde cok hafif sanki hissettim gibi sirt ustu yattigimda... Bakalim daha şiddetli hissederim ins yakinda... Ya bide ben cok idrara cikiyorum bu ara baskimi yapio acaba anlamadim cok erken degilmi baski icin
Canim bende öyleyim idrara çıkınca eğer yanma olmuyorsa normal artık dedi doktor geçen gün bana

Cok sukur yanma yok cnm ama hele bugun yapiyirum 10 dk sonra catlicak gibi oluyorum... Sagol cnm cvbin için
Rica ederim canım bende geçen iki gün önce doktora gittim hafif enfeksiyon vardı doktora sordum sık tuvalete gidiyorum diye öyle söyledi biraz fazla su iç dedi simdi iciyorum artik hep lavabo geçiyor günün yarısi :)

Rica ederim canım bende geçen iki gün önce doktora gittim hafif enfeksiyon vardı doktora sordum sık tuvalete gidiyorum diye öyle söyledi biraz fazla su iç dedi simdi iciyorum artik hep lavabo geçiyor günün yarısi :)

;) minnaklar bizi nr hale sokuyorlar... :))

İyi akşamlar arkadaşlar biz 20 haftamızı doldurduk fakat dr um bir hafta önden gidiyo diyo bir hafta fazla sayıyo son adet tarihinden emin misin dedi eminim çünkü adet takvimi kullanıyordum gebelik düşündüğüm için yanılma ihtimalim yok yani. O zaman erken yumurtlama olmuş diyo ama öyle düşünürsek adetim bittikten 2 gün sonra hamile kalmış oluyorum mümkün mü ki böyle bişey????

İyi akşamlar arkadaşlar biz 20 haftamızı doldurduk fakat dr um bir hafta önden gidiyo diyo bir hafta fazla sayıyo son adet tarihinden emin misin dedi eminim çünkü adet takvimi kullanıyordum gebelik düşündüğüm için yanılma ihtimalim yok yani. O zaman erken yumurtlama olmuş diyo ama öyle düşünürsek adetim bittikten 2 gün sonra hamile kalmış oluyorum mümkün mü ki böyle bişey????

Cnm erken yumurtladiysan olabilir bi arkadasta vardı adetten hemen sonra kalmis cunku digerlerinde korunmuslar... Senin bebegin cinsiyeti neydi... Benimde onde cikio mesela ama bacak boyuna ve karin boyuna gore buyuk cikio... Boyu uzun olucak dedi dr.... Seninde belki oyle bisidir

ben de çok sık su içince 1 saatte bir gidiyorum, ama idrarın az miktarda geliyorsa her gittiğinde bi tam idrar tahlili yaptımak iyi olabilir cnm:)

Her gittigimde baya bi sıkışık gidiyorum normal yapiorum... Dr a sordum yanma zor yapma vs yok ise sorun olmaz dedi ama disardayken cok zor oluyo dun mesela disarda tam 4 kere vc ye gittim 3_4 saat icinde

Back