Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bende de var o mide yanması. Sabahları oluyor daha çok kahvaltıdan sonra falan.

Ben de kasıklarımda baskı hissediyorum bu arada. Genelde yorulunca oluyor. Normal diyorlar.
Benimde tatli bisey falan yiyince yaniyor cok bide yemeklerden sonra.
Kasikta baski uzun sure oturunca cok oluyor bnde. Bide sanki sanki 8 aylik hamile gibiyim gebeligimin basindan beri agirim cok

Benimde tatli bisey falan yiyince yaniyor cok bide yemeklerden sonra.
Kasikta baski uzun sure oturunca cok oluyor bnde. Bide sanki sanki 8 aylik hamile gibiyim gebeligimin basindan beri agirim cok
Ya benim de ağrım çok oluyor özellikle bugün baya zor geçti. Dinlenince geçiyor yine de tehlikeli bir durum mudur acaba

canim benim dr da ölçüm yaparken bakti bas olcusu bacak ölçüsü karin ölçüsü hep birbirinden farkli cikti.ama normal bisey bu bence.benim de bacak olmasi gerwkenden gerj.baş ölçüsü tam.karın ölçüsü buyuk cikti.ama sonucta ölçümü yapan da dr.belki de o yanlis ölcüyordur.ben hic durmadim ustunde..aah ah gidiuoruz zavalli kuzularimizi dürtup geliyoruz orasina bakalim burasina olcelim.oysa olcum yapilan cihazin markasina hore bile degisebiliyo.bence hic takma.annem der ki hep biz sdc adet gecikince gider hamile oldugumuzu ogrenir evimize donerdik.bi daha dr a bilr gitmezdik.simdi rahat vermiyosunuz içeride su cocuga

Benim 21.haftaya denk gelecek.
benim dr mart sonu nisan 10 arasi git dedi.yani bu durumda benimki baya bi geç oluyo.23haftalik falan olucak minnosum.ama benim dr çok rahat zaten bu yuzden ondan ayrilmak istemiyorum.kendisi icin istedigi ucret hariç her konuda memnunum.gereksiz olan hic bisey icin.insani yorup telaslandirip ordan oraya gondermiyor.çok relax bi kadin...o yuzden beklicem acele etmicem.zaten o donemde dogum akademisine de gidicem.keşkesiz dogum arastiriyorum.sizlere de tavsiye ederim.eşimi de alip gidicem.eğitim gorucez.iki arkadasim gitti.dogum olayini bi de onlarda dinleseniz...oyle guzel anlatiyolar ki.cok merak ediyorum.ikisi de benim dr la dogum yapti.normal dogum ve sifir dikiş.doktorumu cok begeniyorum ama dr dedi ki egitim alip bana yardimci olucaksin guzel bi dogum yapicaz.merakla bekliyorum

cnm hangi doktora gidiyorsun nereye?

muayene 170 ozel muayenehane

cnm doğumu ve tetkikleri nerde yaptırıyor ve yeri nerde . bide bak cnm sağ üstte toprak 55 yazan yeri tıkla. açılan sayfanın ortalarında hamilelik takvimi yazan yer var orası senin boş şimdi. oraya tahmini doğum yapacağın tarihi yazıyorsun. yada ikinci yol ; benim yazımın altında bebeğimle ilgili biligi yazıyor ya onun altında kırmızı hamilelik takvimi yazıyor onu tıkla açılan sayfaya yazabilirsin doğum yapacağın tarihi dene bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…