• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm ben ya 3 ya 4 kere oldum hamilelik ve sonrasindada oldum... O yuzden bu hamileligimde 1 kere olucam

Anladım canım sağol.
Beni sağlık ocağından aramadılar. Ben aradım gelmemi söyledi. Ben de oldum çıktım şimdi.

Henüz olmayan arkadaşlara şöyle açıklıyım.
1 ay sonra yani 24.haftada 2. dozu olacakmışım.
3. doz doğumdan 2 ay sonra.
Sonraki 2 dozu 1 yıl arayla olacakmışım.

Maşallah kuzuya..
Ben geçen hafta da hissediyordum ama azdı. Bu hafta fazlalaştı. Ben hareketsiz olunca hareketleniyor oğluşum. :KK36:

Bende iki gündür sabah işe giderken servisteyken hissediyorum Okadar uzunki yolum rahatsız oluyo uyanıyo heralde minnoş :KK45:

Bende iki gündür sabah işe giderken servisteyken hissediyorum Okadar uzunki yolum rahatsız oluyo uyanıyo heralde minnoş :KK45:

Kıyamam ona.
Biz hareket halindeyken sallandıklarından uyuyorlarmış aslında. Hissetmek istiyorsanız hareketsiz yatın diyorlar.
Ben yemek yedikten sonra uzanıyorum başlıyor kıpır kıpır :KK37:

Anladım canım sağol.
Beni sağlık ocağından aramadılar. Ben aradım gelmemi söyledi. Ben de oldum çıktım şimdi.

Henüz olmayan arkadaşlara şöyle açıklıyım.
1 ay sonra yani 24.haftada 2. dozu olacakmışım.
3. doz doğumdan 2 ay sonra.
Sonraki 2 dozu 1 yıl arayla olacakmışım.

merhaba kızlar
ben 2 gündür kızımın hareketlerini hissediyorum pıt pıt çok tatlı yaaa :KK49: yerim onu ben :kk77:

Maşallah kuzuya..
Ben geçen hafta da hissediyordum ama azdı. Bu hafta fazlalaştı. Ben hareketsiz olunca hareketleniyor oğluşum. :KK36:

Kıyamam ona.
Biz hareket halindeyken sallandıklarından uyuyorlarmış aslında. Hissetmek istiyorsanız hareketsiz yatın diyorlar.
Ben yemek yedikten sonra uzanıyorum başlıyor kıpır kıpır :KK37:

;) kızlar çok tatlısınız yaaa . bende söyleyim o zaman oğluşum uzun zamandır hareket ediyor ama son dönemlerde kızımla eşimde elleyince hissediyor. Hatta düz akşam koltukta yatıyorum. durmadan kendini iyice dışarı çıkartıp hissettiriyo . Kızım bunu elleyince deliye döndü çığlık çığlığa :) süper süper diyee diyee . ayağımı ayaklarımı bilemiyoruz okşayınca yavaş yavaş kayıyo elimizi çekiyoruz tekrar sivreltiyor kendini :))) sıpam daha şimdiden oyun oynuyor bizimle

ama kızımın mutluluğu bi harikaydı. diyoki hiç bu kadar dokunduğumda orda olduğunu hissetmemiştim gidişini bile anlıyorum dedi :)

:KK66: kızlar çok tatlısınız yaaa . bende söyleyim o zaman oğluşum uzun zamandır hareket ediyor ama son dönemlerde kızımla eşimde elleyince hissediyor. Hatta düz akşam koltukta yatıyorum. durmadan kendini iyice dışarı çıkartıp hissettiriyo . Kızım bunu elleyince deliye döndü çığlık çığlığa :) süper süper diyee diyee . ayağımı ayaklarımı bilemiyoruz okşayınca yavaş yavaş kayıyo elimizi çekiyoruz tekrar sivreltiyor kendini :))) sıpam daha şimdiden oyun oynuyor bizimle

ama kızımın mutluluğu bi harikaydı. diyoki hiç bu kadar dokunduğumda orda olduğunu hissetmemiştim gidişini bile anlıyorum dedi :)
Hepsine maşallah insalinsallah saglicakla kucağınıza almak nasip olur

:KK66: kızlar çok tatlısınız yaaa . bende söyleyim o zaman oğluşum uzun zamandır hareket ediyor ama son dönemlerde kızımla eşimde elleyince hissediyor. Hatta düz akşam koltukta yatıyorum. durmadan kendini iyice dışarı çıkartıp hissettiriyo . Kızım bunu elleyince deliye döndü çığlık çığlığa :) süper süper diyee diyee . ayağımı ayaklarımı bilemiyoruz okşayınca yavaş yavaş kayıyo elimizi çekiyoruz tekrar sivreltiyor kendini :))) sıpam daha şimdiden oyun oynuyor bizimle

Ayy ne güzel :KK68:
Eşim de hissetmek için can atıyor ama daha ben bile dışarıdan zor hissediyorum. Sanki şu son 2 haftadır daha iyi anladım hamileliğimi.

Hepsine maşallah insalinsallah saglicakla kucağınıza almak nasip olur

Amin inşallah canım.. :KK19:

Oyy maşallah maşallah ;)

Bide sanki karin bölgesinde baski var acaba karnim büyüyor diye mi böyle oluyor ????ilk gebelik olduğu için acemilik var :KK16:
Bende de cok ağrı oluyo canım yanma gibi bişey dr normal demisti. Büyüme ağrıları diye tahmin ediyorum. Büyükler de Karnın genisledigi için oluyo diyolar tecrubelilee sonuçta güveniyorum ama insan endiseleniyo yinede benim genelde sağ tarafta baskı gibi ağrı oluyo sadece

Bende de cok ağrı oluyo canım yanma gibi bişey dr normal demisti. Büyüme ağrıları diye tahmin ediyorum. Büyükler de Karnın genisledigi için oluyo diyolar tecrubelilee sonuçta güveniyorum ama insan endiseleniyo yinede benim genelde sağ tarafta baskı gibi ağrı oluyo sadece
Benimde genelde sağda ama bazen karnimin alt bölgesinde oluyor siz bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi

Selam kizlar kac gundur giremiyorum girsemde yazdiklarinizi okuyup cikiyorum
bende 1 aydr hissediyorum ogluşumu ama artik daha fazla yukarıya kadar hissediliyor hareketleri. midem cok.yaniyo benimm ne yesem rahatsz ediyo

Bende de var o mide yanması. Sabahları oluyor daha çok kahvaltıdan sonra falan.

Ben de kasıklarımda baskı hissediyorum bu arada. Genelde yorulunca oluyor. Normal diyorlar.

Selam kizlar kac gundur giremiyorum girsemde yazdiklarinizi okuyup cikiyorum
bende 1 aydr hissediyorum ogluşumu ama artik daha fazla yukarıya kadar hissediliyor hareketleri. midem cok.yaniyo benimm ne yesem rahatsz ediyo

Ay ben hala hissedemedim bizimki tembel herhalde... Duz yatıyorum özelikle hissederim diye ama hissetmiyorum

Back