- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.481
Ay cok sekermis canım ya bayıldım bende alacam mutlaka pembis modellerden :) Güle güle kullan tatlımÇok sağol canım. Çok değişik ve şirin modeller var.
Linki bu
https://www.tozlu.com/TR/anne-bebek-bebek-giyim_ctp?gclid=COruis-ClcsCFUHkwgod-I8K3A#300
Ay cok sekermis canım ya bayıldım bende alacam mutlaka pembis modellerden :) Güle güle kullan tatlım
Arkadaslar son kontrolumde bebeğin bacak boyu bir hafta geriden geliyor dedi.down sendromu için tarama testlerini yapmadığım için net bişey soyleyemeyecegini ifade etti. Ben de acilen ayrıntılı ultrason a girmek istiyorum endişe ediyorum durum ne acaba diye. Ayrıntılı ultrason a giren var mı Nerede ne kadar fiyatlar bilgisi olan var mı acilen yardimci olursaniz sevinirim...
Inşallah cnm ya dualasalim inşallah. Kendi isteğimle yaptirmadim öğrenmek istemedim öyle birşey varsa Allahtan geldi amenna diyecektim. Kendi isteğim ile yaptirmadigimi biliyor ve bana ihtimalleri söylüyor sanki öğrenmek isteseydim testlerini yaptiramazmisim gibi... durup dururken üzülüyorum işte bu durumdan korktuğum için istememistim testleri... neyse Allah kerimdir bekleyip göreceğizCnm ben girmedim henuz ama kalbini ferah tut hayirlisi ile bisi cikmaz... Sen testleri kendi isteginlemi yaptrmamistin yoksa gecmi kalmistin
Arkadaslar son kontrolumde bebeğin bacak boyu bir hafta geriden geliyor dedi.down sendromu için tarama testlerini yapmadığım için net bişey soyleyemeyecegini ifade etti. Ben de acilen ayrıntılı ultrason a girmek istiyorum endişe ediyorum durum ne acaba diye. Ayrıntılı ultrason a giren var mı Nerede ne kadar fiyatlar bilgisi olan var mı acilen yardimci olursaniz sevinirim...
Merhaba arkadaşlar
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz.
Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı.
Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü.
Uc gündür hastanedeydim. Bugün çıktım.
Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama
Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor.
canım o durum senin elinde değil, genetiğinde saklı bebeğin, kayınvalidem her gün 1 lt süt içermiş ve çok yemesine rağmen kendine hiç kilo almamış ama eşim ve eşimin kardeşi 4er kilo doğmuş. şu an kas yığını ikiside, vücutlarında yağ diye bir şey yok resmen. yani her gürbüz doğan obez adayıdar diye bir durum yok. endişelenme. eğer yemeğinden kesersen kendi depoların boşalır bu hem senin hem bebeğin sağlığını bozar allah kkorusun.Evet bi sıkınti yok dedi. Seker yuklemesi mutlaka yapalim iri bebeklerin oluyormus madem dedi. ilkinde bi sorun yoktu sukur ama ben normal dogumu denemk istiyorum o yuzden iri olmasini pek istemiyorum
Ayrıntılı ultrasonu 20. Haftada mı giriyoruz ?
hayırlı sabahlar hamişler. nasılsınız bakalım ben epeydir yazamadım size. umarım herşey yolundadır. kızlar tetanoz aşısı yaptırdınızmı. ben dün yaptırdım. yaptırmayanlar varsa hatırlatayım istedim
Günaydın.
Benim de bu hafta gitmem lazım tetanoz için. Çevremde yaptırma diyenler oldu. Kafam karışmıştı. Sebep gösteremiyorlar çünkü.
Ben de şirket doktoruma sordum 'gebelikte 2 doz yapılır. 5 doz 2 sene içinde tamamlanır ve ömür boyu kalıcıdır. sonraki gebeliklerde gerek kalmaz' dedi.
İkinci gebeliğini yaşayanlar ilkinde kaç doz oldunuz?
Canim benim ilk gebelik ve 1 martta aşı için çağırdı yani bugün.ama ben simdilik 18 haftalik oldum yani iğne 20 haftalik mi yoksa 18 haftalik mi vurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?