- 28 Nisan 2008
- 260
- 501
- 303
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.461
Canım benim doktor ayın 3une randevu verdi, rahim ağzı olcumu yapicam dedi, vaginal muayene olucak dedi, erken doğum riskini olcuyormuş. .Ben de heyecanlıyım, korkuyorum biraz...Kizlar merhaba. Bugün dr serviks uzunluğu 31 mm dedi. Serviks uzunluğu erken doğumla iliskiliymis. Sizin kac mm çıktı biliyor musunuz?
inşAllah hepimiz için :) ben de özele gidiyorum devlete 2kez gittim bir ilk öğrendiğimde kan vermek için 2.muayine için.2sinde de pişiman oldumHayirlisi olsun cnm... Benim dr 3 lu ve 4 luye gerek yok dedi... Ozelede gidiyorum orasi yaparmi bilmiyorum... Decaviti tok karina aliyorum cnm kahvalti sonrasi
inşAllah hepimiz için :) ben de özele gidiyorum devlete 2kez gittim bir ilk öğrendiğimde kan vermek için 2.muayine için.2sinde de pişiman oldum( şimdi sadece özele gidiyorum.2li test yapmak istedim gerek duymadi dr 4lu yapariz dedi 8i bir daha gidicem.şuan şükür her şey iyi.
Benimde 32 mm çıktı fazla gezme ağır kaldırma yavaş yürüyüşler yap dedi bende korkudan pek iş felan yapmıyorum genelde uzanıyorumKizlar merhaba. Bugün dr serviks uzunluğu 31 mm dedi. Serviks uzunluğu erken doğumla iliskiliymis. Sizin kac mm çıktı biliyor musunuz?
Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar da yaptırırız inşallah. Ben 40 nı beklemeyebilirim bile. Tabi muayene eden doktorun demesine bağlı.
Gönderdiğin linke baktım e-bebek te indirimde şu anda aynı civarda fiyatı.
Ben de 2 gündür giyim alışverişine başladım. Dün ve bugün internetten bir şeyler aldım. Gördükçe alasım geliyor.
Alt açma almayacağım gereksiz diyordum ama tozlu da çok şirin modeller vardı dayanamadım aldım.
Kullanmayacağım zaman yıkayıp odasına duvara asarım.
Kizlar merhaba. Bugün dr serviks uzunluğu 31 mm dedi. Serviks uzunluğu erken doğumla iliskiliymis. Sizin kac mm çıktı biliyor musunuz?
güle güle kullanın cnm. alt açmanın fotosunu eklermisin bizde görelim
Cnm cok guzelis gule gule kullanÇok sağol canım. Çok değişik ve şirin modeller var.
Linki bu
https://www.tozlu.com/TR/anne-bebek-bebek-giyim_ctp?gclid=COruis-ClcsCFUHkwgod-I8K3A#300
Amniyosentez testi yapilanlarda su boşalması riski var. Yaptirmadan önce iyi düşünmek lazım. Ben iyiyim vücut olarak. Ama psikolojik olarak berbat durumdayımcnm yaa biliyorum durumunu o yüzden seni etiketledim birkaç kere. çok geçmiş olsun. bu zamanda su boşalması oluyormuymuş. peki şimdi suyun nasıl. Rabbim yardımcın olsun hayırlısı ne ise sana onu yaşatsın inşallah.
Amniyosentez testi yapilanlarda su boşalması riski var. Yaptirmadan önce iyi düşünmek lazım. Ben iyiyim vücut olarak. Ama psikolojik olarak berbat durumdayım
Amin inşallah TeşekkürlerRabbim yardımcın olsun Dualarım sninle cnm. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir evla nasip etsin inşallah.
Evet canım ultrason muayenesi biterken yanindaki yardimcisi bayana 'canan hanim serviks 31 mm kaydet' dedi. Ben de merak edip araştırdım. Internette 18-24. Haftalar arasinda serviks uzunlugu 25 mm' den kisa çıkarsa erken doğum riski yüksek oluyormuş. Hatta 30 mm alti da risk olurmus. Benim de 31 mm olduğu için burada bi sorayim dedim. Ben biraz kendim duydum arastirdim. Dr bana da birsey söylemedi işte ama hep merakO ne cnm uktrasondami olcuo dr. Bana hic bisi demediler... Ben decavit iciyorum cnm vitamin olarak... Cok sukur mide bulantisi yapmadı tok karina iciyorum
"zinedila, post: 45344775, member: 51127"]O ne cnm uktrasondami olcuo dr. Bana hic bisi demediler... Ben decavit iciyorum cnm vitamin olarak... Cok sukur mide bulantisi yapmadı tok karina iciyorum[/QUOTE]Doktor bir şeyler ölçüp bilgisayara giriyor iki hafta önce gittim serviks ölçtü mü bilmiyorum. Çıkan değer için ne dedi sana?
Ben iki hafta sonra gidicem detaylı ultrason için belki o zaman ölçer.
Evet canım işte o muayene galiba ama bana ultrasonla karindan bakti, vajinal yapmadi. Bana birsey de demedi. Serviks 31 mm deyince o neymis diye kendim arastirdim internetten. Korkma canım insallah sıkıntı yoktur.Canım benim doktor ayın 3une randevu verdi, rahim ağzı olcumu yapicam dedi, vaginal muayene olucak dedi, erken doğum riskini olcuyormuş. .Ben de heyecanlıyım, korkuyorum biraz...
Hadi yaBenimde 32 mm çıktı fazla gezme ağır kaldırma yavaş yürüyüşler yap dedi bende korkudan pek iş felan yapmıyorum genelde uzanıyorum
Plesentadan vajinaya olan yolmuş galiba canım. Kisa olursa erken doğum riski olurmuş. Ben de dün internetten arastirirken gördüm canım.cnm o neki doktor hiç öyle bişeyden bahsetmedi
Aman canım sakın ha öyle yürüyüşler yapma beni çok sıkı tembihledi çünkü..sende sorarsın zaten doktoruna..bende bidahaki kontrolde tekrar sorcam bi değişme var mı diyeHadi yaBana birşey demedi. Gerçi ben de ağır kaldırmıyorum. Kendimi yormuyorum ama havalar guzellesince bol bol yürüyüş yapacaktim. Onu bi sorayim dr'a o zaman canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?