Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm gülsuyu şu marketlmarketlerde satilandan mi bildiğimiz. Bende leke yokta yinede aklımızda olsun
Ben gülden yapilan sabunlar, kokular falan satilan bi yerden almıştım. Market gülsuyu da olur herhalde. Çünkü normal suyla bile yapıp memnun olanlar var canım. Tabi yine de bilindik bir marka olsa iyi olur.

Merhabalar... Bugun dr kontrolu vardi... Devlete gittim cok sukur bebegim iyimis 14 haftalık cikti... Cinsiyetini sordugumdada erkek gibi dedi 1 ay sonra tam kesinlesir dedi kendimi erkege hazirlamam lazim kiz cocuk hayallerim malesef suya düştü cok moralim bozuldu elimde olmadan ... Cok sukurki saglikli bebegim

2 li test guzel ciktigi icin 3 lu ve 4 luye gerek yok dedi... Decavit verdi banada folik asiti birak dedi...

Bide 3 adet miyomum cikti onada cnm cok sıkıldı... Kontrol altinda tutmamiz lazim dedi ins buyumez hic yoktu benim ilk gebeligimde boyle seyler... Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun canım. Canını sıkma modunu da hiç düşürme . oldumu peşpeşe oluyo aksilikler. Bolca dua et çok riskli bi durum değildir, aman dikkat et Tek bebis sağlıkla gelsinde dünyaya cinsiyeti hiç önemli değil

Bende daha hicbisi almadim uzun bi surede almiycam sanirim... Iyice yaklassin alirim artik... Zaten cogu seyim var ogkumd

Amin cnm

Bana da sadece parol veya minoset kullanabilirsin demişti.

merhaba canım. parol verdi doktorum banada. benimde ilk gebeliğimde 5 aylıkken falan baş ağrılarım olmuştu bayada sürüyor o . sanırım mide bulantısı gibi gebeliğin verdi bi etki bu da. ben karanlıkta uyuyarak atlatıyordum parol fayda etmiyordu. geçmiş olsun

19 haftaluk annisler bebeklerinin boy kg şunu söylüyorum Dr.lar ben en son14. Haftada ogrendim ondan sonra soylenediler. Gelişimi nasıl acaba çok merak ediyorum.
Ayrıca bu hafta boyunca bebişimin hareketleri daha da netleşti kızlar. Ne zaman uyuyup ne zaman uyandığını bile biliyorum artık miniğimin. Darisi sizlerinde başına inşallah

Hayırlı sabahlar ve iyi haftasonları hamişler. Dün doktora gittik oğluşumuzu gördük. 18+3 tü dün ve 237 gr 18~19 cm. Ama kesenin arkasına geldi tam göremedik. Hiçbirşey yiyip içmememe rağmen iyi gidiyor dedi doktor. Biliyırsunuz hap yutamıyorum yutsamda bulantı yapıyor ve hergün kusuyorum. Balık et yemiyorum. Doktor Bulantın varsa içmeyebilirsin kan değerlerin şimdilik iyi ama 6. Aydan itibaren zorunlu dedi en azından şu zamanları olumsuz atlatmadığıma sevindim.

zinedila cnm bebişinde sende sağlıklı olunda cinsiyet önemli değil. Hayırlı evlat hayırlı kul olsunlar inşallah.
sheyma45 cnm biz seninle aynıyız. Sen ne zaman gittin doktora bebiş nasıl.
M Mizmiz_ cnm bol su iç susuz kalıncada yada tansiyonun yükseksede yada burnun tıkalıysada başın ağrır. Eğer başın ağrıdığında ölçebilirsen tansiyonunu ölç. muhtemelen yüksek çıkar o zaman yere düz yat ayaklarını bi on dk havaya kaldır o zaman tansiyon düşer ve baş ağrın hafifler.

Puset olarak hangi marka alacaksiniz kızlar? Ben kendim ufak tefek bir bayanım. O yüzden hem hafif hem de kullanışlı bir model arıyorum. Fiyat olarak da 2000 liraya kadar bütçe ayirabilirim. Var mi bana önerisi olan? Quinny zapp-buzz-mood modellerine baktim internetten ama biraz ağır diyorlar. Siz neleri düşünüyorsunuz?

Arkadaslar kalsiyum a başlayan oldu mu aranızda? Bana doktorum değil sağlık ocağındaki aile hekimim yazdı ve bebek dogduktan 6 ay sonrasına kadar bile devam edeceksin dedi. Çok güzel açıkladı gerekliliğini bu nedenle içme gerektiğine inandım ve doktoruma sormadan başladım bile. Sizce sıkıntı yaratan birsey olur mu ki...

Bir de doktoruma balik yağı kapsülü kullanmalı miyim diye sordum. O da eğer haftada 3 kez balık yiyebiliyorsan kullanmana gerek yok dedi. Ben de o kadar yiyemedigim için hemen aldım ve kullanmaya başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…