- 28 Temmuz 2015
- 427
- 673
- 23
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.361
Ben gülden yapilan sabunlar, kokular falan satilan bi yerden almıştım. Market gülsuyu da olur herhalde. Çünkü normal suyla bile yapıp memnun olanlar var canım. Tabi yine de bilindik bir marka olsa iyi olur.Cnm gülsuyu şu marketlmarketlerde satilandan mi bildiğimiz. Bende leke yokta yinede aklımızda olsun
Günaydın hamişler.. alışverişe başlıcam ama neyi nerden alsam aklım çok karışık, ilk gebeliği çünkü. kıyafetler için önerdiğiniz bi marka ya da site var mı?
Grip oldum doktora gittim verdiği tek ilaç parol oldu sadece bunu kullanabilirsin dedi hamileylenKizlar iki gundur bas agrisi cekiyorum ilac icebilirmiyim parol zararli deilmis die duydum?
Sağol canim muhteşem tamamen bitkisel bi tarifBen gülden yapilan sabunlar, kokular falan satilan bi yerden almıştım. Market gülsuyu da olur herhalde. Çünkü normal suyla bile yapıp memnun olanlar var canım. Tabi yine de bilindik bir marka olsa iyi olur.
Merhabalar... Bugun dr kontrolu vardi... Devlete gittim cok sukur bebegim iyimis 14 haftalık cikti... Cinsiyetini sordugumdada erkek gibi dedi 1 ay sonra tam kesinlesir dedi kendimi erkege hazirlamam lazim kiz cocuk hayallerim malesef suya düştü cok moralim bozuldu elimde olmadan... Cok sukurki saglikli bebegim
2 li test guzel ciktigi icin 3 lu ve 4 luye gerek yok dedi... Decavit verdi banada folik asiti birak dedi...
Bide 3 adet miyomum cikti onada cnm cok sıkıldı... Kontrol altinda tutmamiz lazim dedi ins buyumez hic yoktu benim ilk gebeligimde boyle seyler... Allah beterinden korusun
Kizlar iki gundur bas agrisi cekiyorum ilac icebilirmiyim parol zararli deilmis die duydum?
Geçmiş olsun canım. Canını sıkma modunu da hiç düşürme . oldumu peşpeşe oluyo aksilikler. Bolca dua et çok riskli bi durum değildir, aman dikkat et Tek bebis sağlıkla gelsinde dünyaya cinsiyeti hiç önemli değil
Bana da sadece parol veya minoset kullanabilirsin demişti.
Tamam canım teşekkür ederim bende denicem mutlaka yüzüm berbat olduBen gece yatmadan sürüyorum 10 dk sonra yatiyorum. Sabah uyaninca yıkıyorum yüzümü canım.
Bir haftada etki etti bana canım eşim bile yüzün niye yumuşacık diyor :) tabi gülsuyu kokusunu ikimiz de sevmiyoruz ama olsunTamam canım teşekkür ederim bende denicem mutlaka yüzüm berbat oldu
İpek çok güzel isim. İsmiyle yaşasın inşallah. Ben oğluşuma ne isim koyacağım bakalım.
Düşündüklerim şunlar fikir verin hamişler;
*Kerem
*Aras
Miraç
Demir
Toprak
Sarp
Utku[/QUOT
Teşekkür ederim teyzesi... ben bu isimlerden en çok Miraç i sevdim.... sizin son fikriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?