• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm bende senin gibi düşündüğümden yavaş yavaş başladım alışverişe. Hastane çıkışı badi tulum ayaklı pijama falan aldım. Travel Sistem Bebek Arabası da
aslında indirim ucuzluk gordukçe yavaştan alınabilir demi..
fiyatlar nasldı canm

Iyi geceler kizlar.
ben 16. Haftadan beri hissediyorum.bebisi ama 2 haftadr tekme atiyo resmen gobek deligimin oraya kadar hissediliyo hareketleri. Bakinca disardan bile görülüyor hareketleri. Geneldede assagi.vuruyo sanki hep.
Be ben daha hicbisey almadim yaa almak istiyorum aslinda ama
bnce ufaktan bişyler al o heyecanını bastırsın. Bebişini hatrladıkça açar bakarsın :-) . Bn oyle yapıyorum..
ya bnde tam onu yazcaktım. Bn şuan tam 16. Haftadayım ve 3-4 gundr damar atıo gibi bişy hissediorum gobek deliğimin altında..sizinde o muydu.hissettiğim bebişim mi acaba

bnce ufaktan bişyler al o heyecanını bastırsın. Bebişini hatrladıkça açar bakarsın :-) . Bn oyle yapıyorum..
ya bnde tam onu yazcaktım. Bn şuan tam 16. Haftadayım ve 3-4 gundr damar atıo gibi bişy hissediorum gobek deliğimin altında..sizinde o muydu.hissettiğim bebişim mi acaba
Evet aslinda tamda damar atmasi gibi hissediliyo ilk basta. Ilk zamanlar biraz asagida gobek deliginin pek.yakininda degil. Ama hissettigin buyuk.ihtimal bebis canim. Seyirme dedikleri hareket.
benim aslinda pek hamilelik heyecanim yok nedense. Ikinci diyemi bilmiyorum ama herseye dikkat ediyorum ama heyecan merak yok

Evet aslinda tamda damar atmasi gibi hissediliyo ilk basta. Ilk zamanlar biraz asagida gobek deliginin pek.yakininda degil. Ama hissettigin buyuk.ihtimal bebis canim. Seyirme dedikleri hareket.
benim aslinda pek hamilelik heyecanim yok nedense. Ikinci diyemi bilmiyorum ama herseye dikkat ediyorum ama heyecan merak yok
evet canm gobek deliğinden baya aşşağıda.. Ayyy çok mutlu oldum :71: benm inşllh ilk çocuğum olcak çok heycanlıyım..
cinsiyetiniz belli mi..

ohh bee ,işte bu cevabı bekliyodum :-) . Ya bn kendimi iyi hissediyorum yapıyorum işimi gucumu ama etraf soylenince korkuyorum.. Moral oldu şimdi senin soylemen..

ya bnde gobekte bi harekette gormuyorum kenndimde hissetmiorum. Arada damar atması gibi bişy atıyo acaba o mu oluyo bebiş :KK70:

Anlık bi kasılma evet canm çok kısa kısa oluyor zaten bizimki maşallah hareketlendi çok sukur.
Ben normal doğum istiyorum o yüzden hareket iyi olacak bana inşallah. Bu halde bile bacaklarında kaşınma başladı. Ben bacaktan kg almaya başlamıştı zaten
İyice belli etti kendini .

kizlar bizim cinsiyet belli oldu kiz :KK68:aslinda hiç fark etmez secmiyoruz bu bizim ilk ve cok bekletti o yuzden saglikla kucagimiza alalim yeter...ama sonradan yanilabiliyolarmis.o kadar cok sey duyduk ki kim cinsiyetin kiz oldugunu duysa ayni seyi soyluyo yedinci ayda degisiyo doktorlar yanılıyo falan diye.kalakaldim hic bise alamıyorum hiccc

zaten surpriz bi sekilde oldu diye saskindik simdi hepten oturduk yerimize.
ben temizlik yapmamaya israr edicem.korkuyorum bisey olcak falan diye.yalniz kizlar sunu merak ediyorum.acaba hala yukari dogru uzanip mutfak rafindan biseyler almak yasak mi

Günaydın arkadaşlar ;
Ankara yaşayan anneler 18-21 şubat 2016 da Anfa Altınpark Fuar Merkezinde anne&çocuk fuarı var, kaçırmayın derim ben :KK73:

Bir de birşey daha danışıcam size malum bebişlerimiz büyüdü yatış pozisyonlarınız nasıl, internettte araştırdığım kadarıyla sol tarafa yatılması gerekiyormuş, sağ ve sırt üstü yatış damarlara baskı uyguladığı için kan akışını yavaşlatıyormuş, tek sol taraflı yatmakta çok zor yük bir tarafa binince bi zaman sonra ağrı oluyor solum tutmuyo valla :KK16:

Günaydın arkadaşlar ;
Ankara yaşayan anneler 18-21 şubat 2016 da Anfa Altınpark Fuar Merkezinde anne&çocuk fuarı var, kaçırmayın derim ben :KK73:

Bir de birşey daha danışıcam size malum bebişlerimiz büyüdü yatış pozisyonlarınız nasıl, internettte araştırdığım kadarıyla sol tarafa yatılması gerekiyormuş, sağ ve sırt üstü yatış damarlara baskı uyguladığı için kan akışını yavaşlatıyormuş, tek sol taraflı yatmakta çok zor yük bir tarafa binince bi zaman sonra ağrı oluyor solum tutmuyo valla :KK16:

Bunu okumuştum. Ben her tarafa dönüyorum ama genel olarak soluma yatıyorum. Her zaman aynı tarafta yatılmaz bu bir gerçek. Arada bir dinlendiriyorum sol tarafımı yoksa rahat uyuyamam.

Zaten bebişler büyüyüp fazla hareket etmeye başlayınca rahat oldukları pozisyonu kendileri belirletiyor.
Kendi tecrübem yok da etraftan duyduğum bu. :KK54:

Merhaba arkadaşlar, hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Folik asiti bırakıp onun yerine vitamin olarak decavit , demir hapı olarakta ferrum fort alıyorum ayrıca progestana devam ediyorum günde bir tane. Omega 3 kullanıyor musunuz? Bazı yerlerde kullanmamız gerektiğini okudum, özellikle balığı çok fazla tüketemeyenler için çok faydalıymış.

Merhaba arkadaşlar, hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Folik asiti bırakıp onun yerine vitamin olarak decavit , demir hapı olarakta ferrum fort alıyorum ayrıca progestana devam ediyorum günde bir tane. Omega 3 kullanıyor musunuz? Bazı yerlerde kullanmamız gerektiğini okudum, özellikle balığı çok fazla tüketemeyenler için çok faydalıymış.

Ben sadece decavit içiyorum canım. Bir de bel ağrım olduğu zaman magnorm magnezyum vermişti ama onu her gün içmiyorum.
Omega 3 içmiyorum balığı haftada 1 yiyebiliyorum. Pek aram yok açıkcası.

Genel olarak demir hapı alınıyor forumda galiba? Bir ben mi içmiyorum şüpheye düştüm şimdi.
PLT değerim sınırın çok çok az altında çıkmıştı. Yani düşük sınır 150 benim 148 Doktor kayda değer değil demişti. Ama aynı doktor değildi. Decavit in içinde demir de var bu yüzden mi demir hapı vermiyorlar acaba? :KK64:

ben i mom kullaniyorum icinde hersey var

kizlar bizim cinsiyet belli oldu kiz :KK68:aslinda hiç fark etmez secmiyoruz bu bizim ilk ve cok bekletti o yuzden saglikla kucagimiza alalim yeter...ama sonradan yanilabiliyolarmis.o kadar cok sey duyduk ki kim cinsiyetin kiz oldugunu duysa ayni seyi soyluyo yedinci ayda degisiyo doktorlar yanılıyo falan diye.kalakaldim hic bise alamıyorum hiccc

Haha aynen bende kaldım öylece

Günaydın arkadaşlar ;

.
Valla yuzustu haris her tarafa yatitorum. Çok çabuk uyuşma oluyo tek taraflı yatinca birde benim popom aşırı agriyo o yuzden sabah kadar dönüp duruyorum

Ben ton balığı yemeye başladım bakalım + vitaminler ve kan hapina devam

evet canm gobek deliğinden baya aşşağıda.. Ayyy çok mutlu oldum :KK71: benm inşllh ilk çocuğum olcak çok heycanlıyım..
cinsiyetiniz belli mi..
evet canımm cınsıyetı 11+3 te ogrendım ben. 2. oğlum olacak hayırlısıyla:anneadayı:
gebelıgın en guzel yanı bebek hareketlerını hıssetmek:21:

Back