• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Sağol canım eve gidince izlicem ikisini de

Bu arada kızlar benim yüzüm çok kabarıyor ve kızarık ya. Yanaklarım kıpkırmızı diyebilirim. Alerji mi gibi mi desem sivilce gibi mi desem bilmiyorum? Alerji yapacak değişik bir şey yemiyorum.
İçi dolu falan değil sivrisinek ısırığı gibi düşünün ve genelinde olduğu için kırmızı bir görüntü yaratıyor.
Çenemin altına kadar olabiliyor. Nerede olursa bir anda kaşınmaya başlıyor sabah bir yer kaşınıyorsa akşama başka bir yer başlıyor.
Kuruluktan oluyor olabilir mi? Hangi kremi kullanabilirim hemen almak istiyorum.

Dün grip oldum bugün her yerim ağrıyor .burun akıntısından nefes bile alamıyorum . Bol bol ıhlamur ve çorba içmeye çalışıyorum . Siz neler önerirsiniz bebeğe birşey olur mu diye korkuyorum

Gripsen sadece ıhlamurla atlatamazsın bence doktora git. Ateşin falan çıkarsa serum verirler. Bebeğe bir şey olmaz korkma.

Ben soğukalgınlığı geçirmiştim ilaç almadan yatarak. Grip olsaydım kolay geçmezdi.

Günaydın arkadaşlar ;
Ankara yaşayan anneler 18-21 şubat 2016 da Anfa Altınpark Fuar Merkezinde anne&çocuk fuarı var, kaçırmayın derim ben :KK73:

Bir de birşey daha danışıcam size malum bebişlerimiz büyüdü yatış pozisyonlarınız nasıl, internettte araştırdığım kadarıyla sol tarafa yatılması gerekiyormuş, sağ ve sırt üstü yatış damarlara baskı uyguladığı için kan akışını yavaşlatıyormuş, tek sol taraflı yatmakta çok zor yük bir tarafa binince bi zaman sonra ağrı oluyor solum tutmuyo valla :KK16:
Canım, benim doktorum yan yat özellikle sol tarafına yat dedi...Ben de elimden geldiğince sola yatmaya çalışıyorum...Kan akışı daha iyi sallanıyorum bebeğe sanırım. ..

ton balıgı yenıyomu kızlar ya ben yenmıyo dıye bılıyorum
Ton balığı haftada bir yenebilir, ben bayağı araştırmistim balık yiyemedigim için, ama en iyisi hamsi, sardalya, palamut, levrek gibi balıklar. ..kalkan, barbun gibi dip baliklarında ağır metal oranı daha yüksek olduğu için önerilmiyor. ..

Bu arada kızlar benim yüzüm çok kabarıyor ve kızarık ya. Yanaklarım kıpkırmızı diyebilirim. Alerji mi gibi mi desem sivilce gibi mi desem bilmiyorum? Alerji yapacak değişik bir şey yemiyorum.
İçi dolu falan değil sivrisinek ısırığı gibi düşünün ve genelinde olduğu için kırmızı bir görüntü yaratıyor.
Çenemin altına kadar olabiliyor. Nerede olursa bir anda kaşınmaya başlıyor sabah bir yer kaşınıyorsa akşama başka bir yer başlıyor.
Kuruluktan oluyor olabilir mi? Hangi kremi kullanabilirim hemen almak istiyorum.
Canım kizarikliklar benim ağız çevremde oluştu, bir süre yumurta yemedim, şu an daha iyi...Bir de üzerine yağlı krem sürme dikkat et, kurusunlar biraz...Ben şu an yves rocherin sensitive vegetal diye kremini kullanıyorum, anti redness yazıyor üstünde, iyi geldi gibi...Yves rocherin şampuan, saç kremi, duş jeli, peeling ve rollonunu aldım, bitkisel ve organik, parabensiz, aliminyumsuz, sulfatsiz yani temiz diye, çok memnunum, oneririm;)

hayırlı sabahlar hanımlarr nasılsınız. ben bu aralar pek giremiyorum. evde yatılı misafirim var. işyerindede yoğun bi dönem. ama yazılarınızı arasıra girip okuyup çıkıyorum. hasta olan arkadaşlar bolbol c vitaminli şeyler tüketin. Allah şifa versin. alerjiye gelince benimde sırtımda kırmızı kırmızı şeyler çıktı. mujtemelen yumurtadan. çünkü hergün yiyorum daha önce hafta bir belki. ama olsun başka birşey yiyemiyorum zaten bari proteini ordan alsın. balık da yemiyorum hapınıda içemiyorum. hatta demir ve vitamin hapıda içemiyorum. çok üzülüyorum ama ne yapayım içinde kusuyorum :(

Canım, benim doktorum yan yat özellikle sol tarafına yat dedi...Ben de elimden geldiğince sola yatmaya çalışıyorum...Kan akışı daha iyi sallanıyorum bebeğe sanırım. ..

Ton balığı haftada bir yenebilir, ben bayağı araştırmistim balık yiyemedigim için, ama en iyisi hamsi, sardalya, palamut, levrek gibi balıklar. ..kalkan, barbun gibi dip baliklarında ağır metal oranı daha yüksek olduğu için önerilmiyor. ..

Canım kizarikliklar benim ağız çevremde oluştu, bir süre yumurta yemedim, şu an daha iyi...Bir de üzerine yağlı krem sürme dikkat et, kurusunlar biraz...Ben şu an yves rocherin sensitive vegetal diye kremini kullanıyorum, anti redness yazıyor üstünde, iyi geldi gibi...Yves rocherin şampuan, saç kremi, duş jeli, peeling ve rollonunu aldım, bitkisel ve organik, parabensiz, aliminyumsuz, sulfatsiz yani temiz diye, çok memnunum, oneririm:KK66:

Yumurtayı haftasonu yerim genelde. Ağız çevrem de dahil bu kızarıklığa.
Kremlerin hiç birinin yüzde yüz bitkisel olduğuna inanmıyorum ama en az zararı hangisi veriyorsa ona giderim tabi. Stick bile kullanmadım bir kaç ay bu hafta roll on kullanmaya başladım.

Bu arada dün akşam tv izlerken sağ tarafıma yatıyordum bir anda şiddetli çarpıntı oldu kalbimde. Gerçekten kan damarına baskı yapıyor.

hayırlı sabahlar hanımlarr nasılsınız. ben bu aralar pek giremiyorum. evde yatılı misafirim var. işyerindede yoğun bi dönem. ama yazılarınızı arasıra girip okuyup çıkıyorum. hasta olan arkadaşlar bolbol c vitaminli şeyler tüketin. Allah şifa versin. alerjiye gelince benimde sırtımda kırmızı kırmızı şeyler çıktı. mujtemelen yumurtadan. çünkü hergün yiyorum daha önce hafta bir belki. ama olsun başka birşey yiyemiyorum zaten bari proteini ordan alsın. balık da yemiyorum hapınıda içemiyorum. hatta demir ve vitamin hapıda içemiyorum. çok üzülüyorum ama ne yapayım içinde kusuyorum :KK43:

Kiyamam ya seninkisıkıntılıymis.insallah bir an önce düzelirsin.

Benim de yanaklarim pul pul ve al al olmuştu. Gül suyuna 6 tane ayva çekirdeği attim bir gece beklettim. Ertesi gün sürmeye başladım. Ağız kenarimda da kirmiziliklar vardi. 5 veya 6 gün oldu. Önce yüzümü kuruttu biraz. Şimdi hepsi geçti. Hatta eskiden kalan sivilce izleri bile duzelmeye basladi. Ben buna devam edicem. Belki sana da faydasi olur. Hem ayva çekirdeği ve gulsuyunun hicbir zarari yok.

Yumurtayı haftasonu yerim genelde. Ağız çevrem de dahil bu kızarıklığa.
Kremlerin hiç birinin yüzde yüz bitkisel olduğuna inanmıyorum ama en az zararı hangisi veriyorsa ona giderim tabi. Stick bile kullanmadım bir kaç ay bu hafta roll on kullanmaya başladım.

Bu arada dün akşam tv izlerken sağ tarafıma yatıyordum bir anda şiddetli çarpıntı oldu kalbimde. Gerçekten kan damarına baskı yapıyor.
Bu arada gülsuyu ve ayva çekirdeği jel gibi oluyor ve ağzı kapali bir kapta buzdolabinda muhafaza ediyorum. Tavsiye ederim canım. Cilde iyi geliyor.

Benim de yanaklarim pul pul ve al al olmuştu. Gül suyuna 6 tane ayva çekirdeği attim bir gece beklettim. Ertesi gün sürmeye başladım. Ağız kenarimda da kirmiziliklar vardi. 5 veya 6 gün oldu. Önce yüzümü kuruttu biraz. Şimdi hepsi geçti. Hatta eskiden kalan sivilce izleri bile duzelmeye basladi. Ben buna devam edicem. Belki sana da faydasi olur. Hem ayva çekirdeği ve gulsuyunun hicbir zarari yok.

Bu arada gülsuyu ve ayva çekirdeği jel gibi oluyor ve ağzı kapali bir kapta buzdolabinda muhafaza ediyorum. Tavsiye ederim canım. Cilde iyi geliyor.

Çok ilginç. Demek lekelere de iyi geliyor.
Deneyeceğim canım çok sağol.

Kızlar Bugün asm'de idrar ve kan tahlili yapıldı. Idrar şekeri yüksek çıktı. Kan testi istedi o sırada karnım toktu o da yüksek çıktı. Aç gel yarın dedi. Aranızda idrar tahlil sonucunda glikoz değeri +2 veya +3 çıkan var mi? Moralim bozuldu :(

Canım sürüp yıkıyomusun yoksa bekliyomu. Ben ayva çekirdeği ile suyu bekletip kullanmistim o da iyi geliyodu arindiriyodu. 5 dk sonra yikiyodum onu aynı şekilde mi uyguluyoz.

Cnm gülsuyu şu marketlmarketlerde satilandan mi bildiğimiz. Bende leke yokta yinede aklımızda olsun[/QUO
canim bence elma kabugu sürün elmayi soyun yerkrn bi taraftan kabugunu da lekelere sürün cok faydali
hatta elma sirkesini suyla karistirip pamukla sürünce yanik lekesini bile baya baya gideriyo ama oranina dikkat etmek lazim

Back