• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hayırlı akşamlar herkese ..bi şey sormak istiyorum size ben gobegime bakinca göbek hareket ediyor dikkatli bakınca ve nefesimi tutunca. Sizce o bebek hareketimi oluyor bu benim ilk gebeligim
Bende tam 20 haftalik oldum hareketleri gobektede gorulebiliyor benimde ilk gebeligim birkac hafta once bu kadar net belli etmiyordu kendini:KK46:

Teşekkür ederim kızlar moral oldunuz bana. Zaten alingan bir tiptim hamilelikle beraber iyice cozuttum :) kendime aşırı yüklenmişim bi daha böyle yapmiycam.

Sıkma canını hamilelikten dolayı hormonlar alt ust oluyor ağlamaya bahane ariyo gibi oluyoruz. Gözde yaş durmuyouk ki eşim de dungece şaka yaptı bana ben oturdum hungur hungur ağladi m hala etkisindeyim. Takma o yüzden. Hepimiz ayniyiz. İçini döktun rahatladın en azından takma kafana

Kızlar bn elektrikli supurge vurmuyorum onu eşim yapıyoda bn vileda vurup wc faln yıkıyorum. Bununla bebişim zorlanmaz heralde dimi. Bu kadarda pimpirikli olmiyim.. Moral verin accık :-)

Ohooo
Ben tüm evin işini tek basıma yapıyorum. Sıkıntı yok kızlar dusuk riski yoksa dikkatli bi şekilde yaparsanız sorun olmuyor. Perde bile asiyorum. Çok sukur iyiyizde sadece sırt üstü yatarken kalkmak sıkıntı birde ben göbeğimde gözle gorulur hareket hissetmedim daha. Kan basıncımiz yüksek ondan olmasın

Kızlar bn elektrikli supurge vurmuyorum onu eşim yapıyoda bn vileda vurup wc faln yıkıyorum. Bununla bebişim zorlanmaz heralde dimi. Bu kadarda pimpirikli olmiyim.. Moral verin accık :-)

Düşük tehliken yoksa çok zorlamadan, ağır kaldırmadan yapabilirsin bence.
Benim daha önce kanamam olmuştu her şeye eşim yardım ediyordu. Süpürüp silme yerine diğer işleri yapıyorum.

Dün ilk defa o evde yokken dinlene dinlene süpürdüm evi akşam paparayı yedim tabi. :63:
Ama haksız mıyım? Ben 1 saatte süpürüyorum o ise 15 dakikada çabucak bitiriyor. :KK12:

Nasil yapiliyor bilmiyorum

Cnm bizlerin yazısının altında hamilelik takvimi yazıyo orayı tıkla tahmini doğum tarihi yaz kaydet . Veya sayfanın en üst sağ köşesinde bildirimlerin olduğu hizada senin nick in old. Yeri tıkla bilgilerini girdiğin sayfanın ortalarında tahmini doğum tarihini yaz kaydet cnm.

:anneadayı: Selam hamişler :anneadayı:
Beşik olayı kesinleşen var mı? Erken diye alamam ama araştırıyorum.
Büyüyen yatak ısrarımdan vazgeçtim. Bebişimi ilk aylar yanımda istediğim için sallanan ahşap beşik almaya karar verdim. Hem odaya büyüyen yatak hem de yatak yanı küçük beşik alamam boşa masraf. Aynı yatakta da yatıramam. :KK14:
İkea'ya baktık uygun ebatlarda, istediğimiz zaman söküp odasına alabileceğimiz 120cm. bir karyola var. Fakat sorun sallanmayışı. Ayaklarına aparat yaptırırsak uygun fiyata geliyor. Mantıklı mı bilemedim? :KK64:

Ve geçen hafta internette babytech diye bir sitede bebeğimin 2-3 yaşına kadar rahat yatabileceği ahşap sallanan, katlanan beşik gördüm. Modeller çok hoş. İçinde yatağı, nevresimi, ve cibinliği de dahil 950tl.
Bana fiyatı yüksek geldi. Bu fiyata değer mi sizce?
Buna uygun piyasada gördüğünüz başka site veya mağaza var mı? Modüler mobilya olması büyük avantaj sonuçta.
İkea modeli;

Babytech sitesi

Canım çok net olmamakla birlikte son kararımız park yatak. Evimiz sıcak oluyor yazın. Sıkıldıkça yer değiştirmek için uygun büyüdüğü zaman da oyun alanı olarak kullanmaya devam ederiz . cibinlikli modellerinden düşünüyoruz bizde ahşap değilde büyüyünce oda yaparım artık. Park yataklar 300tl civarı fiyatlar degisiyor

Canım çok net olmamakla birlikte son kararımız park yatak. Evimiz sıcak oluyor yazın. Sıkıldıkça yer değiştirmek için uygun büyüdüğü zaman da oyun alanı olarak kullanmaya devam ederiz . cibinlikli modellerinden düşünüyoruz bizde ahşap değilde büyüyünce oda yaparım artık. Park yataklar 300tl civarı fiyatlar degisiyor

Park yatakların fiyatı uygun katlanması falan güzel ama hiç hoşuma gitmiyor. Bende kullanışlı olmasının yanında estetik kaygısı da var. Oda yaptırmak istiyordum yanımda olsun diye vazgeçtim dolap ve beşiği beyaz yapacağım.. 6.aydan sonra kendi odasına koymak istiyorum.
Ablam ikinci çocuğuna park yatak aldı ama pişman oldu.

Ikea modeli 251tl idi mesela. Basit ama hoştu bir de sallanmalı olsaydı keşke.
Son attığım resimdekinin katlanması ve ahşap olması güzel mesela. İkinci beyaz olanla aynı modeller.

Songünlerde göbek deliğim sanki dışarıya doğru çıkmaya başladı ve hafiften mor mor ince çizgiler oluşuyor gibi :( sizdede göbek deliğinde benimki gibi az acıma var mı ?

Songünlerde göbek deliğim sanki dışarıya doğru çıkmaya başladı ve hafiften mor mor ince çizgiler oluşuyor gibi :KK43: sizdede göbek deliğinde benimki gibi az acıma var mı ?

Acı yok ama karnımda ve göğsümde kaşıntı oluyor.
Çatlak oluşuyor galiba sende. Krem kullanmaya başla bence.
Bende zaten biraz catlak vardı hemen oluşmaz diye düşünüyorum.

Ohooo
Ben tüm evin işini tek basıma yapıyorum. Sıkıntı yok kızlar dusuk riski yoksa dikkatli bi şekilde yaparsanız sorun olmuyor. Perde bile asiyorum. Çok sukur iyiyizde sadece sırt üstü yatarken kalkmak sıkıntı birde ben göbeğimde gözle gorulur hareket hissetmedim daha. Kan basıncımiz yüksek ondan olmasın
ohh bee ,işte bu cevabı bekliyodum :-) . Ya bn kendimi iyi hissediyorum yapıyorum işimi gucumu ama etraf soylenince korkuyorum.. Moral oldu şimdi senin soylemen..

ya bnde gobekte bi harekette gormuyorum kenndimde hissetmiorum. Arada damar atması gibi bişy atıyo acaba o mu oluyo bebiş :D

Düşük tehliken yoksa çok zorlamadan, ağır kaldırmadan yapabilirsin bence.
Benim daha önce kanamam olmuştu her şeye eşim yardım ediyordu. Süpürüp silme yerine diğer işleri yapıyorum.

Dün ilk defa o evde yokken dinlene dinlene süpürdüm evi akşam paparayı yedim tabi. :63:
Ama haksız mıyım? Ben 1 saatte süpürüyorum o ise 15 dakikada çabucak bitiriyor. :KK12:
valla benmde hiç içime sinmio eşimin yaptığı supurge ama mecbur :P ..
ya dsha once 2 duşuk yaptım ama sebebi bnde kan pıhtılşması olmasydı şuan iğne kullanıorum. Bu gebeliğimde çok şukur şuan bi risk kanama faln yok.. Bnde çok pimpirikli olmk istemiorum o yuzden.

Kızlar bebişlerin hazırlıklarına başladınız mı.. Bizde başlıyalım mı sizce kıyafet almaya.. Herşy bir aya biriksin istemiyorum da..

Ben 1 ay önce dayanamayıp 5 li badi ve 2 pijama almıştım. Kendim için girmiştim oğluşuma alıp çıktım. 2 takım hediye geldi.

Bugün de şok markette mavi-beyaz cupcake kalıbı gördüm. Lazım olur diye aldım nedense aradığında bulunmuyor. Üstüne yazı yazmak için karton çubuğu da var. :cool:

Hazırlık için yine de 5.ayı bitirelim diye bekliyorum.

Kızlar bebişlerin hazırlıklarına başladınız mı.. Bizde başlıyalım mı sizce kıyafet almaya.. Herşy bir aya biriksin istemiyorum da..

Cnm bende senin gibi düşündüğümden yavaş yavaş başladım alışverişe. Hastane çıkışı badi tulum ayaklı pijama falan aldım. Travel Sistem Bebek Arabası da

Ben 1 ay önce dayanamayıp 5 li badi ve 2 pijama almıştım. Kendim için girmiştim oğluşuma alıp çıktım. 2 takım hediye geldi.

Bugün de şok markette mavi-beyaz cupcake kalıbı gördüm. Lazım olur diye aldım nedense aradığında bulunmuyor. Üstüne yazı yazmak için karton çubuğu da var. :cool:

Hazırlık için yine de 5.ayı bitirelim diye bekliyorum.
ya bnde dayanamayıp uç beş bişi aldım da adam akıllı hazrlıklara geçmiyelim şimdiden demi.. Bncede 5 i bitirmk daha mantıklı ;)

Back