- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #3.301
Nasil yapiliyor bilmiyorumCnm hayırlı olsun. Hamilelik takvimini girsene cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yapiliyor bilmiyorumCnm hayırlı olsun. Hamilelik takvimini girsene cnm
Bende tam 20 haftalik oldum hareketleri gobektede gorulebiliyor benimde ilk gebeligim birkac hafta once bu kadar net belli etmiyordu kendiniHayırlı akşamlar herkese ..bi şey sormak istiyorum size ben gobegime bakinca göbek hareket ediyor dikkatli bakınca ve nefesimi tutunca. Sizce o bebek hareketimi oluyor bu benim ilk gebeligim
mrb ,bn hiç harekt faln hissetmiorum. Siz ne zmn hissettinz. Norml mi buBende tam 20 haftalik oldum hareketleri gobektede gorulebiliyor benimde ilk gebeligim birkac hafta once bu kadar net belli etmiyordu kendini
Teşekkür ederim kızlar moral oldunuz bana. Zaten alingan bir tiptim hamilelikle beraber iyice cozuttum :) kendime aşırı yüklenmişim bi daha böyle yapmiycam.
Kızlar bn elektrikli supurge vurmuyorum onu eşim yapıyoda bn vileda vurup wc faln yıkıyorum. Bununla bebişim zorlanmaz heralde dimi. Bu kadarda pimpirikli olmiyim.. Moral verin accık
Kızlar bn elektrikli supurge vurmuyorum onu eşim yapıyoda bn vileda vurup wc faln yıkıyorum. Bununla bebişim zorlanmaz heralde dimi. Bu kadarda pimpirikli olmiyim.. Moral verin accık
Nasil yapiliyor bilmiyorum
Canım çok net olmamakla birlikte son kararımız park yatak. Evimiz sıcak oluyor yazın. Sıkıldıkça yer değiştirmek için uygun büyüdüğü zaman da oyun alanı olarak kullanmaya devam ederiz . cibinlikli modellerinden düşünüyoruz bizde ahşap değilde büyüyünce oda yaparım artık. Park yataklar 300tl civarı fiyatlar degisiyor
Songünlerde göbek deliğim sanki dışarıya doğru çıkmaya başladı ve hafiften mor mor ince çizgiler oluşuyor gibi sizdede göbek deliğinde benimki gibi az acıma var mı ?
ohh bee ,işte bu cevabı bekliyodum . Ya bn kendimi iyi hissediyorum yapıyorum işimi gucumu ama etraf soylenince korkuyorum.. Moral oldu şimdi senin soylemen..Ohooo
Ben tüm evin işini tek basıma yapıyorum. Sıkıntı yok kızlar dusuk riski yoksa dikkatli bi şekilde yaparsanız sorun olmuyor. Perde bile asiyorum. Çok sukur iyiyizde sadece sırt üstü yatarken kalkmak sıkıntı birde ben göbeğimde gözle gorulur hareket hissetmedim daha. Kan basıncımiz yüksek ondan olmasın
valla benmde hiç içime sinmio eşimin yaptığı supurge ama mecbur ..Düşük tehliken yoksa çok zorlamadan, ağır kaldırmadan yapabilirsin bence.
Benim daha önce kanamam olmuştu her şeye eşim yardım ediyordu. Süpürüp silme yerine diğer işleri yapıyorum.
Dün ilk defa o evde yokken dinlene dinlene süpürdüm evi akşam paparayı yedim tabi.
Ama haksız mıyım? Ben 1 saatte süpürüyorum o ise 15 dakikada çabucak bitiriyor.
Kızlar bebişlerin hazırlıklarına başladınız mı.. Bizde başlıyalım mı sizce kıyafet almaya.. Herşy bir aya biriksin istemiyorum da..
Kızlar bebişlerin hazırlıklarına başladınız mı.. Bizde başlıyalım mı sizce kıyafet almaya.. Herşy bir aya biriksin istemiyorum da..
Cnm bende senin gibi düşündüğümden yavaş yavaş başladım alışverişe. Hastane çıkışı badi tulum ayaklı pijama falan aldım. Travel Sistem Bebek Arabası da
ya bnde dayanamayıp uç beş bişi aldım da adam akıllı hazrlıklara geçmiyelim şimdiden demi.. Bncede 5 i bitirmk daha mantıklıBen 1 ay önce dayanamayıp 5 li badi ve 2 pijama almıştım. Kendim için girmiştim oğluşuma alıp çıktım. 2 takım hediye geldi.
Bugün de şok markette mavi-beyaz cupcake kalıbı gördüm. Lazım olur diye aldım nedense aradığında bulunmuyor. Üstüne yazı yazmak için karton çubuğu da var.
Hazırlık için yine de 5.ayı bitirelim diye bekliyorum.