Arkadaşlar merhaba takip ediyorum sürekli ama çok fazla yazma fırsatım olmuyor. Çalışan bir bayanım ve iş yerinde çok iyi beslenemiyorum sabahları genelde tost süt öğle yemeklerimiz dışardan geliyor fakat ben yiyemiyorum genelde meyve ve yoğurtla geçiştiriyorum. İyi yapmadığımın farkındayım ama dışarıdan gelen yemekleri midem kabul etmiyor. Evden de çok fazla getirmeye fırsatım olmuyor sadece meyvemi getiriyorum. Ağzımda aftlar çıkmaya başladı. Aklıma çok takılıyor düzgün beslenemiyorum. Bir de işimden dolayı sürekli dolaplara eğilip dosyalar almak zorunda kalıyorum. Bazen aceleden dikkat etmeden dosyaları kaldırıyorum sonra pişman oluyorum ya bebeğime zarar gelirse diye ben eğildiğimde sıkışırsa diye düşünüyorum. Benim bebeğim tüp bebekle oldu çok uzun zaman bekledik gelsin diye çok şükür Allah nasip etti ve oldu ama ben hamileliği kendime zehir ediyorum hep içimde korku ve stres var ona bir şey olacak diye çok korkuyorum. Ayda bir ultrasona girmem gerekirken ben bazen farklı farklı doktorlara gidip ultrasona girip iyi mi diye bakıyorum. Yanlış olduğunu biliyorum ama içim rahat etmiyor başka türlü. Dua ediyorum sürekli ama neden böyle yapıyorum bilmiyorum eşimde artık bu stresleri korkuları bırakıp tadını çıkarmamı istiyor ama elimde değil. Daha önceleri düşüklerim olmuştu belki ondan dolayı böyleyim. İnşallah bu korkuları yenerim sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.
Canım seninle benziyoruz aslında, benim de
tüp bebek...hem de 3. denemem...Daha önce bir düşuğüm var...
Sana önerim rahat ol, ben de çok rahat değilim ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum. ..biliyorum ki stres bebeğe çok zararlı, rahimde kasılmalara sebep oluyormuş stres. ..
Ben de ofis ortamında çalışıyorum, egilmeler, kalkmalar, dosya taşımaları gırla yani
Millet tarlada çalışıyor be canım...Rahat ol, yorulduğunu hissettiğin an dinlen, önemli olan bu, ağır kaldırma bir de...
Yemek olarak da ben hergün evden götürüyorum ise...kalan yemeklerden koyuyorum, 3 çeşit meyve, yoğurt, badem, ceviz, kuru üzüm, kuru kayısı fiks menü
kahvaltıyi da işte yapıyorum, peynir, zeytin, yumurta, tahin vs. yiyorum hergün; ) Şu ana kadar 2 kilo aldım, fazla da kilo olmuyo sık yiyince...Bir de ekmek çeşitlerini sadece kahvaltıda yiyorum...destek olarak elevit, osteocare (gün aşırı dönüşümlü ). Gyneferon, coraspin kullanıyorum. ..