- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.281
Aynı şekilde devam edip giderse doğum bir hafta erken mi olur
Kızlar benim bebişim olduğu tarafta yanı solumda geceden beri ağrı var sirtima doğru belimden itibaren çok az ama sürekli neden acaba bebeği de hem sağ hem solda hissetmeye başladım ilk defa ne kadar buyuduki yer değiştiriyor sasirdim
Kıyamam yaa...Kızlar benim sinirlerim feci bozuk ya sürekli bağırmak veya ağlamak istiyorumailemden çok uzaktayım. 4 aydır eşimin ailesi de hamilelikle ilgili hiç yardımcı olmadi bana. Bugün temizliğe giriştim belim ve kasiklarim çok ağrıdı. Eşim normalde yardım ederdi bugün öküz gibi yattı. Boğasım geliyor bu adamı ya. Zaten anam bacım yok yanımda. Bu da böyle yapacaksa ben ilerleyen aylarda ne yapicam siz ne yapiyorsunuz? Ozellikle calisan bayanlar temizlik icin kadin falan mi cagiriyorsunuz? Elektrik süpürgesi, vileda kovasi falan çok ağır geliyor bana. Belimin ağrısından sinirlerim bozuldu. 2 saat ağladım.
Cnm bemimde gece dönerken aniden kalkarken sol tarafimda boyle damar damar ustune biner ya onun gibi bi aci oluyo... Gecenlerdede kuyruk sokumum cok agrimisti 1 gun... Sol bacagimi kasiodu cok yururken gecti ama. Cok sukur... Benimde bu ara bas agrim var cok... Bazen bas agrisi mide bulantisida yapio... Bu arada benim bulantilar hala devam edio...
Kızlar benim sinirlerim feci bozuk ya sürekli bağırmak veya ağlamak istiyorumailemden çok uzaktayım. 4 aydır eşimin ailesi de hamilelikle ilgili hiç yardımcı olmadi bana. Bugün temizliğe giriştim belim ve kasiklarim çok ağrıdı. Eşim normalde yardım ederdi bugün öküz gibi yattı. Boğasım geliyor bu adamı ya. Zaten anam bacım yok yanımda. Bu da böyle yapacaksa ben ilerleyen aylarda ne yapicam siz ne yapiyorsunuz? Ozellikle calisan bayanlar temizlik icin kadin falan mi cagiriyorsunuz? Elektrik süpürgesi, vileda kovasi falan çok ağır geliyor bana. Belimin ağrısından sinirlerim bozuldu. 2 saat ağladım.
büyüyodur canim yaa insallah sirt agrisi da yaparKızlar benim bebişim olduğu tarafta yanı solumda geceden beri ağrı var sirtima doğru belimden itibaren çok az ama sürekli neden acaba bebeği de hem sağ hem solda hissetmeye başladım ilk defa ne kadar buyuduki yer değiştiriyor sasirdim
benim de geriden geliyo bi hafta bence o cihaza gore degisiyo sdc dogum tarihini belirlemekte onemliymis dedi drKızlar ben bugün yine gittim hastaneye miniğim 1 hafta önden gidiyomuş normalde 16+4 ama ultrasonda 17+4 görünüyo. Boyu 18.2 cm kilosu da 215 gr mış.bide 4 lü test yapıldı bugün .önden gitmesi sorun olmaz dedi ama sadece test sonucunda bizi yanıltabilir önden gitmesi dedi var mı böyle bişey yaşayan insan korkuyo yine de
caniiim sıkılma hepimiz oyleyiz..çalışıyorum temizlik yapamadigim icin ilk uc ay kanamam falan oldu diye hep oturdum.evim berbatti adeta girmek istemiyodum.gecen pazar iki tane kadin ayarladik.geldiler saat dokuzdan oglen üç e kadar ugrastilar.ev tertemiz oldu.meğerse evimi cokkk ozlemisim.aksam trafikten dolayi cok uzun sürüyo eve ulasmam..yemek ye cay ic uyu..ama siddetle tavsiye ediyorum.resmen benim psikolojim duzeldi.asla kendin yapma.su an cok ozel bi durumdayiz.ayda bir al veya bir bucuk ayda.ama mutlaka al.kaynana gorumce isine gelince zaten onlardan bahsetmeye bile gerek yok. birak uzak olsunlar.benim de cocuk olana kadar yillardir yokmusum gibi davrandilar.simdi arayip duruyorlar.herhalde bundan daha sinir bozucu bi durum yoktur.Kızlar benim sinirlerim feci bozuk ya sürekli bağırmak veya ağlamak istiyorumailemden çok uzaktayım. 4 aydır eşimin ailesi de hamilelikle ilgili hiç yardımcı olmadi bana. Bugün temizliğe giriştim belim ve kasiklarim çok ağrıdı. Eşim normalde yardım ederdi bugün öküz gibi yattı. Boğasım geliyor bu adamı ya. Zaten anam bacım yok yanımda. Bu da böyle yapacaksa ben ilerleyen aylarda ne yapicam siz ne yapiyorsunuz? Ozellikle calisan bayanlar temizlik icin kadin falan mi cagiriyorsunuz? Elektrik süpürgesi, vileda kovasi falan çok ağır geliyor bana. Belimin ağrısından sinirlerim bozuldu. 2 saat ağladım.
Kızlar benim sinirlerim feci bozuk ya sürekli bağırmak veya ağlamak istiyorumailemden çok uzaktayım. 4 aydır eşimin ailesi de hamilelikle ilgili hiç yardımcı olmadi bana. Bugün temizliğe giriştim belim ve kasiklarim çok ağrıdı. Eşim normalde yardım ederdi bugün öküz gibi yattı. Boğasım geliyor bu adamı ya. Zaten anam bacım yok yanımda. Bu da böyle yapacaksa ben ilerleyen aylarda ne yapicam siz ne yapiyorsunuz? Ozellikle calisan bayanlar temizlik icin kadin falan mi cagiriyorsunuz? Elektrik süpürgesi, vileda kovasi falan çok ağır geliyor bana. Belimin ağrısından sinirlerim bozuldu. 2 saat ağladım.
Canım bi rica edeceğim senden aldığın kremin resmini paylasirmisin çünkü farklı farklı renkleri var
Günaydın hamişler işlerin yoğunluğundan bi suredir giremiyorum. Bizimki önce kiz gibiydi geçen gittik erkekmiş:))) ben kıza kendimi cok alıştırmştm hayaller kurdum bi dünya ama bizim ufaklik eğlence olacak snrm bize benzemiş gerçekten :))sizler napiyosunuz hazirliklar nasil gidiyor
Herkese merhaba bende 19 haftalik gebeyim ilk hamileligimi ogrendigimde yine bu sitede paylasmistim ama uzun zamandir girmiyorum cok firsatim olmadi simdi cok sukur hersey yolunda iyi gidiyor ilk gebeligim guzel paylasimlar dilerim
benim annem takmis kafayi kestirtmem diyo.zeytinyagi iyi geliyo diye biliyorumArkadaşlar bugün saclarimi kestirdim. Hamilelikle birlikte feci kurudu, kirildi ve döküldü. Saç bakımı nasil yapiyorsunuz? Bitkisel yağların zarari olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?