Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm bemimde gece dönerken aniden kalkarken sol tarafimda boyle damar damar ustune biner ya onun gibi bi aci oluyo... Gecenlerdede kuyruk sokumum cok agrimisti 1 gun... Sol bacagimi kasiodu cok yururken gecti ama. Cok sukur... Benimde bu ara bas agrim var cok... Bazen bas agrisi mide bulantisida yapio... Bu arada benim bulantilar hala devam edio...

Kızlar benim sinirlerim feci bozuk ya sürekli bağırmak veya ağlamak istiyorum ailemden çok uzaktayım. 4 aydır eşimin ailesi de hamilelikle ilgili hiç yardımcı olmadi bana. Bugün temizliğe giriştim belim ve kasiklarim çok ağrıdı. Eşim normalde yardım ederdi bugün öküz gibi yattı. Boğasım geliyor bu adamı ya. Zaten anam bacım yok yanımda. Bu da böyle yapacaksa ben ilerleyen aylarda ne yapicam siz ne yapiyorsunuz? Ozellikle calisan bayanlar temizlik icin kadin falan mi cagiriyorsunuz? Elektrik süpürgesi, vileda kovasi falan çok ağır geliyor bana. Belimin ağrısından sinirlerim bozuldu. 2 saat ağladım.

Kıyamam yaa...
Ben de uzağım canım ailemden...Ben ev işi yapmıyorum, yani süpürmek, silmek falan...ağır hiçbirşey kaldırmıyorum, çünkü başlarda yaptım, sonra kanamalarım oldu, şimdi eşim izin vermiyor ki kendisi çok titizdır. ..Bana her cumartesi kadın geliyor temizliğe, aynı gün kadın evdeyken çamaşırlarımı da hallediyorum, ütü falan hepsi aradan çıkıyor. ..Canım, kadın gelsin bence, üzme canını sen, hic bir sey senden kıymetli değil...Ben anca yemek yapıyorum hafta içi, bulaşık makinesi doldur boşalt, o kadar...Zaten erken uykum geliyor, hemen uyuyorum

Canım bu hafta so n inşallah senin buluntularda geçer bu haftadan sonra.

Kıyamam cnm. Malesef esler bu kadar anlayisli olmuyo. Gurbette olmak. Cok. Zor gercekten bende oglumda gurbetteudim seni cok iyi anliyorum... Hamileliktende hassassin hic canini sıkma cnm birak pis kalsin bebeginden onemli degil bisi

büyüyodur canim yaa insallah sirt agrisi da yapar

benim de geriden geliyo bi hafta bence o cihaza gore degisiyo sdc dogum tarihini belirlemekte onemliymis dedi dr

caniiim sıkılma hepimiz oyleyiz..çalışıyorum temizlik yapamadigim icin ilk uc ay kanamam falan oldu diye hep oturdum.evim berbatti adeta girmek istemiyodum.gecen pazar iki tane kadin ayarladik.geldiler saat dokuzdan oglen üç e kadar ugrastilar.ev tertemiz oldu.meğerse evimi cokkk ozlemisim.aksam trafikten dolayi cok uzun sürüyo eve ulasmam..yemek ye cay ic uyu..ama siddetle tavsiye ediyorum.resmen benim psikolojim duzeldi.asla kendin yapma.su an cok ozel bi durumdayiz.ayda bir al veya bir bucuk ayda.ama mutlaka al.kaynana gorumce isine gelince zaten onlardan bahsetmeye bile gerek yok. birak uzak olsunlar.benim de cocuk olana kadar yillardir yokmusum gibi davrandilar.simdi arayip duruyorlar.herhalde bundan daha sinir bozucu bi durum yoktur.

Canım eşin düşünememiş sen yardım isteseydin. Çok ayıp etmiş.
Sakın ağır gelecek şeyleri kaldırma. Söyle eşin getirip götürsün. Temizlik yapman gerekiyorsa dinlene dinlene yap. Çok yorma kendini.

Ben bugün evi süpürür silerim diye düşünüyordum eşim yapma ben yaparım dedi diye üşendim oturdum. İş çok biriktiği zaman temizlikçi almıştım. Bir daha doğuma yakın alırım temizlikçi. Şimdi eşimin yardımıyla idare ediyorum.

Oğluşun hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah. Bu sene oğlan senesi galiba benimde oğluş geliyo allahın izniyle

Herkese merhaba bende 19 haftalik gebeyim ilk hamileligimi ogrendigimde yine bu sitede paylasmistim ama uzun zamandir girmiyorum cok firsatim olmadi simdi cok sukur hersey yolunda iyi gidiyor ilk gebeligim guzel paylasimlar dilerim

Cnm hayırlı olsun. Hamilelik takvimini girsene cnm

Cnm erkekler ailesi hakkında birşey söylersen gıcık ve inat olabiliyorlar. Sende inatlaşursan onlar sonuna kadar devam eder. Sen duygu sömürüsü yap. Bieaz acındır. Muhtaç olduğunu hissettir. Bide sen üzülünce bebeğininde etkilendiğini eşine söyle. Onlar sen söylemedikçe düşünmezler.

Ayrıca ağlama üzülme. Çünkü bebeğin de doğduğunda ağlayan huzursuz bi bek olur. Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…