• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bana 12.haftada decavit multivitamine başlattı.
Folik asit kullanıyor musun?
3. Ayı doldurunca folik asiti doktorum bıraktırdı . Dışardan vitamin ilaçları almayıda çok doğru bulmadığını söyledi değerlerim iyi olduğu için .. 5 ayda Demir başlarız demişti... Ama yinede bebeği iyi besleye biliyor muyum diye düşünüyorum

3. Ayı doldurunca folik asiti doktorum bıraktırdı . Dışardan vitamin ilaçları almayıda çok doğru bulmadığını söyledi değerlerim iyi olduğu için .. 5 ayda Demir başlarız demişti... Ama yinede bebeği iyi besleye biliyor muyum diye düşünüyorum

Doktorunu dinlemen en iyisi tabi. Ama bence artık yediğimiz besinlerden yeterli vitamin ve minarelleri alamıyoruz bence. Kaldı ki bir de hamilelik.

Doktorum folik asit yetmez diyerek başlatmıştı. Bebeğin sende olanı aldığını söylerler. Vitamini daha çok kendim için alıyormuşum gibi düşünüyorum ben. Güçsüz kalmamak için. Zaten içtiğim vitaminin içinde demir ve minareller var.

Belki doktor sende ihtiyaç duymamıştır tabi orası ayrı.

Günaydın anneler;

Dün yavrumun cinsiyetini öğrendik, içime doğduğu gibi erkekmiş, kesinlikle hissediliyor ilk evlat kız-erkek hiç farketmezdi Rabbim sağsalim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hepimizin, ve özel hastaneye başladım, kuzumu doya doya gördüm 4D :KK46::KK71:ama aynı zamanda devlete de devam edeceğim tetkikler için bugün de 3lü taramam yapılacak...

cnm hayırlı olsun oğluşun sağlıcakla al inşallah kucağına .. tabiiki hepimizde ;)

Hayırlı geceler herkese benim göğüslerde çok aşırı kaşıntı var sizde bu oluyor mu doktor ilaç verdimi lütfen bilgisi olan yardım etsin kasintidan öldüm resmen ve hem benim ilk gebeligim

Benim arada bir oluyor canım göğsüm ve karnımda sormadım doktora.
Soğuk havaya çıkarsam göğsümün uçları sızlamaya başlıyor çok fena.

Iyi geceler kizlar. Gogus kaşıntısi bendede var.
kizlar siz nar yiyomusunuz bide tonbalik.

Ben nar daha hiç yemedim. Kanama olunca doktor nar yeme demişti onun etkisinde kaldım hiç yemedim. Tonbalığı da sevmediğim için yemiyorum.

herkese hayırlı sabahla hanımlar.

kaşıntılar cilt kuruluğundan oluyor. eğer yağ falan sürmezseniz çatlaklar oluşabilir canlarım. ben dün trentyoldan mustelanın çatlak öncesi yağını aldım. tavsiye ederim
Canım bi rica edeceğim senden aldığın kremin resmini paylasirmisin çünkü farklı farklı renkleri var

Benim arada bir oluyor canım göğsüm ve karnımda sormadım doktora.
Soğuk havaya çıkarsam göğsümün uçları sızlamaya başlıyor çok fena.
Aynen benimde öyle bebe yağı aldım biraz daha sakinlestim şimdi. Hem evet ara ara oluyor ama oda çok kötü ya doktora sordum pahalı kremlere gerek yok e vitaminli bebe yağı ve nemlendirici kullan dedi

Aynen benimde öyle bebe yağı aldım biraz daha sakinlestim şimdi. Hem evet ara ara oluyor ama oda çok kötü ya doktora sordum pahalı kremlere gerek yok e vitaminli bebe yağı ve nemlendirici kullan dedi

Ben de amway den aldım vücut losyonu. Ben ne sürersem süreyim çatlama olacak zaten önceki kilomdan kaynaklanan biraz çatlağım var. Aşırı olmaması için gayret edeceğim sadece.

En geç 7. aydan itibaren göğüslerime e vitamini sürmeye başlayacağım yara oluşmaması için.

Benim kadar şişkinlik yaşayan var mı acaba merak ediyorum?
Yatmadan önce yemek yemem, su içmem ama her sabah davul gibi kalkıyorum yataktan.
Bu gece o kadar şişmişim ki eşofman çok sıktı bebişimi de sıkar diye çıkarıp attım çıplak uyudum. :KK45:

Benim kadar şişkinlik yaşayan var mı acaba merak ediyorum?
Yatmadan önce yemek yemem, su içmem ama her sabah davul gibi kalkıyorum yataktan.
Bu gece o kadar şişmişim ki eşofman çok sıktı bebişimi de sıkar diye çıkarıp attım çıplak uyudum. :KK45:

Haha gece 3kere lavaboya çıktığım halde bende şişkinlik utanıyorum. Çok su iciyorsan ondan oluyo bi de gaz oluyo tabi. Benim karnımda sürekli bi şişlik hali var helede akşamları derilerin felaket geriliyo.. Esnerken felan acıyı resmen .

Günaydın anneler;

Dün 3lü taramam vardı, devlet hastanesinde doktoruma akıntım olduğunu söyledim ama hiç oralı olmadı sadece ultrasondaki gerekli ölçümleri yaptı, gebelikte akıntı normal dedi, en azından bir kültür falan alsaydı tahlil edilseydi içim daha rahat edecekti, enfeksiyondan şüpheleniyorum, Allah korusun bebeğimi etkilemesinden korkuyorum..:110:

Günaydın anneler;

Dün 3lü taramam vardı, devlet hastanesinde doktoruma akıntım olduğunu söyledim ama hiç oralı olmadı sadece ultrasondaki gerekli ölçümleri yaptı, gebelikte akıntı normal dedi, en azından bir kültür falan alsaydı tahlil edilseydi içim daha rahat edecekti, enfeksiyondan şüpheleniyorum, Allah korusun bebeğimi etkilemesinden korkuyorum..:110:
Canım banada aynı şeyi yaptılar devlette. Sağlık ocağında randevum vardı tesadüfen orada idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı ihmal etme sende bi de çok su içmek gerekiyo

Günaydın hamişler işlerin yoğunluğundan bi suredir giremiyorum. Bizimki önce kiz gibiydi geçen gittik erkekmiş:))) ben kıza kendimi cok alıştırmştm hayaller kurdum bi dünya ama bizim ufaklik eğlence olacak snrm bize benzemiş gerçekten :))sizler napiyosunuz hazirliklar nasil gidiyor

Haha gece 3kere lavaboya çıktığım halde bende şişkinlik utanıyorum. Çok su iciyorsan ondan oluyo bi de gaz oluyo tabi. Benim karnımda sürekli bi şişlik hali var helede akşamları derilerin felaket geriliyo.. Esnerken felan acıyı resmen .

Benim karnım da davul derisi gibi geriliyor zaten. Çok su içmeyi hala alışkanlık edinemedim keşke içsem.
Gece nadir tuvalete kalkıyorum hala.

Bir de birisi sen ne kadar gazlı olursan bebek de o kadar olur dedi içime kurt düşürdü. :KK43:
Benim hamilelikten önce bağırsak hareketlerim iyiydi inşallah alakası yoktur.

Günaydın anneler;

Sarı yeşil gibi renkli akıntı mı?
Enfeksiyondan şüpheleniyorsan idrar testinde de çıkar. Özele git yaptır idrar testi pahalı değil yarım saatte çıkar sonuç.

Mrba arkadaşlar. Yaklaşık 2 haftadır sırtımda belimin yukarısında acayip bir ağrı var. Sanırım öğürmekten kas ağrısı çekiyorum. Zeytinyağı ile ovuyoruz ama geçmiyor. Kas gevşetici birşey sürebilirmiyim acaba. Nefes alırken resmen bıçak gibi saplanıyor. Öksüremiyorum bile. ... böyle biley yaşayan varmı acaba.... ne önerirsiniz?????

Back