- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.101
ahh kuzum ben hıc anlamıyorum yaa usg resımlerınden bön bön bakıyorum ekranaAminnnn cnmmmm.... Yukardaki resimlerede bi baksana cnm... Sence benziomu benzemiomu... Bencok benzettim ikisinide
ahh kuzum ben hıc anlamıyorum yaa usg resımlerınden bön bön bakıyorum ekrana
ama sen ılıskı gunune dıkkat ettın dıye hatrlıyorum kız ıcın demı. o yuzden umutluyum senden
ahh kuzum ben hıc anlamıyorum yaa usg resımlerınden bön bön bakıyorum ekrana
ama sen ılıskı gunune dıkkat ettın dıye hatrlıyorum kız ıcın demı. o yuzden umutluyum senden
zinedila insallah gonlundekı olur canım.. kız olursa uzun uzun yontemısterım haaa
kizlar hamilelik takvimini nasil yapiyoruz
Aaa sut icin erken degilmi daha gerci bnm ilk hamileligim amaKizlar gunaydin nasilsiniz bebisler nasıl bakalim.
Size sorularim vaar. Öncelikle göğsünden sivi gelen varmı. Benim gece akmış biraz sıktım sabah sari sıvı bi damla geliyo. Daha erken degilmi ya ilkinde 7.ayda falan gelmisti.
Birde doktor çatlak kremi kullan dedi bikac tane isim yazdi. Siz herhangi bir krem aldinizmi. Benim ilk.gebeligimden catlagim cok zaten kullansam çoğalmasını engellermi biraz
Kizlar gunaydin nasilsiniz bebisler nasıl bakalim.
Size sorularim vaar. Öncelikle göğsünden sivi gelen varmı. Benim gece akmış biraz sıktım sabah sari sıvı bi damla geliyo. Daha erken degilmi ya ilkinde 7.ayda falan gelmisti.
Birde doktor çatlak kremi kullan dedi bikac tane isim yazdi. Siz herhangi bir krem aldinizmi. Benim ilk.gebeligimden catlagim cok zaten kullansam çoğalmasını engellermi biraz
Kizlar gunaydin nasilsiniz bebisler nasıl bakalim.
Size de hayırlı sabahlarAyrıca herkese hayırlı sabahlar ve huzurlu sağlıklı pazarlar olsun
Evet canm biraz erken gibi geldi banada ama internetten baktim 16. Haftadan sonra gelebilir diyo. geneldede 21 den sonra basliyomus.Aaa sut icin erken degilmi daha gerci bnm ilk hamileligim ama
Catlak kremi isimlerini bizede yazarmsn cnm bana isim soylemedi kullan dedi ama
Size de hayırlı sabahlarbenim de göğüslerimde hafif beyazımsı bi ıslaklık var bende şaşırdım daha erken değil mi diye ama süt üremeye başladı sanırım. Bişey sorcam dün biraz dolaşmaya çıktım eve döndüğümde biraz yorulmuştum ve kalçam ağrıyodu bi baktım biraz kanama olmuş çok korktum daha önce hiç olmamıştı.sabah da uyandım kahverengiye dönmüş ama az miktarda. Korkulacak bi durum mu acaba yoksa yorulunca falan olur mu normal midir.
Yorulmayla kanama olmaz mı yaniCnm bence normal değil. Bi doktora görün istersen. Dikkat ket kendine cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?