Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

ahh kuzum ben hıc anlamıyorum yaa usg resımlerınden bön bön bakıyorum ekrana
ama sen ılıskı gunune dıkkat ettın dıye hatrlıyorum kız ıcın demı. o yuzden umutluyum senden

Kiz icin sadece sık iliskiyi denedim cnm adetten sonra 2 gun korunduk biraz y ler gitsin diye sonra yumurtlamama kdr korunmadik hergun oldu... Sadece uumurtlamamda olmadi... Ama olmayinca olmuyo... Esim uymadi bana 2 gun once birakicaktim ama iste...

ahh kuzum ben hıc anlamıyorum yaa usg resımlerınden bön bön bakıyorum ekrana
ama sen ılıskı gunune dıkkat ettın dıye hatrlıyorum kız ıcın demı. o yuzden umutluyum senden

Ins cnm. Benim yaa dua et nolur saglikli bir kizcem olsun dr yanilsin... Bebegimin kukusu tombik olsun pipi sanmis olsun dr...

Kizlar gunaydin nasilsiniz bebisler nasıl bakalim.
Size sorularim vaar. Öncelikle göğsünden sivi gelen varmı. Benim gece akmış biraz sıktım sabah sari sıvı bi damla geliyo. Daha erken degilmi ya ilkinde 7.ayda falan gelmisti.
Birde doktor çatlak kremi kullan dedi bikac tane isim yazdi. Siz herhangi bir krem aldinizmi. Benim ilk.gebeligimden catlagim cok zaten kullansam çoğalmasını engellermi biraz

Aaa sut icin erken degilmi daha gerci bnm ilk hamileligim ama
Catlak kremi isimlerini bizede yazarmsn cnm bana isim soylemedi kullan dedi ama

Cnm bende az önce bakmıştım benimde ucunda sarı sarı bişiyler oluşmuş. Ama ne yapılır bilmiyorum. Göğüs uçlarım acıyordu önceden dojtora söylediğimde bi merhem ismi vermişti L harfiyle başlayan ama almadım daha

Benden gelen yok cnm oglumdada dogunca gelmisti sutum... Catlak kremi fln kullanmiyorum ben dedigin gibi catlagim çok zaten suan icin kullanmayı düşünmüyorum

Kızlar merhaba herkese. Çok özel olacak ama biz eşimle iliskiye girmiyoruz. Başta bebeğe birşey olursa diye korkuyorduk. Şimdi de benim canım falan acıyor, malum aşırı hassasiyet var zaten. Öyle olunca eşim canin aciyacak yine diyor istemiyor. Ama arada sirada da of puf ediyor, söyleniyor, şakayla karışık laf sokuyor. Sizde durumlar nasıl? Bana ne tavsiye edersiniz? Sırf o mutlu olsun diye hoşuma gidiyormuş gibi numara mi yapayim? Ne yapayim bilmiyorum.

Ayrıca herkese hayırlı sabahlar ve huzurlu sağlıklı pazarlar olsun
Size de hayırlı sabahlar benim de göğüslerimde hafif beyazımsı bi ıslaklık var bende şaşırdım daha erken değil mi diye ama süt üremeye başladı sanırım. Bişey sorcam dün biraz dolaşmaya çıktım eve döndüğümde biraz yorulmuştum ve kalçam ağrıyodu bi baktım biraz kanama olmuş çok korktum daha önce hiç olmamıştı.sabah da uyandım kahverengiye dönmüş ama az miktarda. Korkulacak bi durum mu acaba yoksa yorulunca falan olur mu normal midir.

Aaa sut icin erken degilmi daha gerci bnm ilk hamileligim ama
Catlak kremi isimlerini bizede yazarmsn cnm bana isim soylemedi kullan dedi ama
Evet canm biraz erken gibi geldi banada ama internetten baktim 16. Haftadan sonra gelebilir diyo. geneldede 21 den sonra basliyomus.
Kremlerin adini aksam yazayim canim. Kagida yazdi 4 5 krem ismi evde biraktim. Birisi Lierac ama digerleri aklimda degil

Cnm bence normal değil. Bi doktora görün istersen. Dikkat ket kendine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…