• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Vardir bi zamanı cnm asinin herhalde ondan yapmamıştır... Bende gidicem bigin saglik ocaginada kismet olmadi... Bu arada masallah 18 haftalik olmusun cnm ara ara girdiginden dikkatimi cekmemis hic :) tekrar girdinmi bidaha ultrasona

Ultrasonda en son çarşamba girdim canım. 3lu tarama ya gitmistim. Kızımı gordum yine büyümüştü ama boy kg vs bilgi vermedi . devlete gidiyorum ben başka bi Dr denk geldi yine. İkili taramamdan bahsettim risk görüldüğünden bahsettim.bebise baktı gayet sağlıklı gorunuyo dedi. Kafasını ölçtü. Kan verdim 3lu tarama için. Ayrıca 3marta ayrıntılı ultrason için randevu aldım kızlar heyecan dorukta.
Bizim göbüş buyumeye başladı kızlar miniğimin olduğu tarafta kasılmalar oluyo hafiften. Şaka maka yolu yariladik

Kızlar bu progestanı yaptım ve yattım lavaboya kalktığımda çamaşırıma aktığını gördüm yanlış mı yaptım acaba off elim çok korkak :110:

Cok iktirmedinmi cnm... Benim akma olmuyodu... Sabah bazen ilac atigi gibi bisiler oluyodu ama akma yasamadim

Ultrasonda en son çarşamba girdim canım. 3lu tarama ya gitmistim. Kızımı gordum yine büyümüştü ama boy kg vs bilgi vermedi . devlete gidiyorum ben başka bi Dr denk geldi yine. İkili taramamdan bahsettim risk görüldüğünden bahsettim.bebise baktı gayet sağlıklı gorunuyo dedi. Kafasını ölçtü. Kan verdim 3lu tarama için. Ayrıca 3marta ayrıntılı ultrason için randevu aldım kızlar heyecan dorukta.
Bizim göbüş buyumeye başladı kızlar miniğimin olduğu tarafta kasılmalar oluyo hafiften. Şaka maka yolu yariladik

Masallah cnm... Bende devlete gidiyorum ama ikili test icin ozel dr gittim simdi hem devlete hem ona gidicem... Doğumumu Allâh nasip ederse devlette yapmak istiyorum

ceylaan1988 ceylaan1988 canım günaydınlar
Bende lierac almıştım zaten herkes onu tavsiye ediyo diye ama dr diyoki hergün çene altından itibarren vücudunun heryerine sür heryerin çatlayabilir dedi Lierac biraz pahalı onu haftada bir sür diğer günler bebe yağı yada vazelin gibi bi nemlendirici kullan dedi .Bende bi şişede vazelin aldım.

Kizlar bisi sorucam ya sol kasigimda sislik gibi bisi hissediyorum ara ara sag tarafımı elliyorum bos orasi... Acaba bebek ordami. Ama tam kukumun ustunde bebekse cok asagida degilmi dr gittiğimde muhakkak sorucam korktum biraz sabah...

hayırlı sabahlr hanımlar ve iyi haftalar.

S Septembre cnm hayırlı olsun oğluşun sağlıkla doğsun inşallah
S sabirin cnm sende hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun bebişin. hamlelik takvimi için bizim yazılarımızın altında hamilelik takvimi var oraya tıkla tahmini doğum tarihini gir kaydet cnm
Hos buldum canım.Yaptim olmadi ya

hayırlı sabahlr hanımlar ve iyi haftalar.

S Septembre cnm hayırlı olsun oğluşun sağlıkla doğsun inşallah
S sabirin cnm sende hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun bebişin. hamlelik takvimi için bizim yazılarımızın altında hamilelik takvimi var oraya tıkla tahmini doğum tarihini gir kaydet cnm
Amin canım inşallah hepimizin ki de sağlıkla inşallah

Kizlar bisi sorucam ya sol kasigimda sislik gibi bisi hissediyorum ara ara sag tarafımı elliyorum bos orasi... Acaba bebek ordami. Ama tam kukumun ustunde bebekse cok asagida degilmi dr gittiğimde muhakkak sorucam korktum biraz sabah...

Canım benimki solda baştan beri hissettiriyor kendini yürürken eğilip kalkarken kasiliyo .seninki de bebektir bence. Belki kız bile olabilir:KK54:

Kızlar bizde bugün 3lü tarama sonucumuzu aldık. Çok sukur iyi çıktı. Sağlık ocagina da kan idrar vermiştim . oradaki sonuçları aldım kan değerlerin sinirdaymiş. Gynoferon kan ilacı verdi, enfeksiyon çıktı onun içinde urocare diye bi ilaç yazdı .tek kullanimlik,toz suya katıp icicekmisim. Bu ilaçlar bulantı yapmaz dimi arkadaşlar. Çok korkuyorum açıkçası.
Tetanoz aşısını da 20.haftadan sonra yapılıyormuş. Bu tetkik yapmak amaçlı verilmiş bi randevuymus

Back