- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.121
Kızlar merhaba herkese. Çok özel olacak ama biz eşimle iliskiye girmiyoruz. Başta bebeğe birşey olursa diye korkuyorduk. Şimdi de benim canım falan acıyor, malum aşırı hassasiyet var zaten. Öyle olunca eşim canin aciyacak yine diyor istemiyor. Ama arada sirada da of puf ediyor, söyleniyor, şakayla karışık laf sokuyor. Sizde durumlar nasıl? Bana ne tavsiye edersiniz? Sırf o mutlu olsun diye hoşuma gidiyormuş gibi numara mi yapayim? Ne yapayim bilmiyorum.
Yorulmayla kanama olmaz mı yani
Öyle yapıyım o zaman teşekkür ederimOlmaz bence. Bende çok yorulunca anca kasıklarda ağrı yapıyo bence en azından doktoru na telefon aç cnm
teşekkür ettim canimCnm benim hamilelik takviminin altinda takvim yap var ona tikla bilgilerini gir cnm
Kizlar gunaydin nasilsiniz bebisler nasıl bakalim.
Size sorularim vaar. Öncelikle göğsünden sivi gelen varmı. Benim gece akmış biraz sıktım sabah sari sıvı bi damla geliyo. Daha erken degilmi ya ilkinde 7.ayda falan gelmisti.
Birde doktor çatlak kremi kullan dedi bikac tane isim yazdi. Siz herhangi bir krem aldinizmi. Benim ilk.gebeligimden catlagim cok zaten kullansam çoğalmasını engellermi biraz
Gözün aydın canimİyi akşamlar hanımlar biz de bugün cinsiyetimizi öğrendik benim de bi oğluşum olacak inşallah paylaşmak istedimbide bu kanama için progestan verdi fitil şeklinde kullanacaksın dedi ama yapamam ben siz nasıl kullanıyosunuz
Kızlar merhaba herkese. Çok özel olacak ama biz eşimle iliskiye girmiyoruz. Başta bebeğe birşey olursa diye korkuyorduk. Şimdi de benim canım falan acıyor, malum aşırı hassasiyet var zaten. Öyle olunca eşim canin aciyacak yine diyor istemiyor. Ama arada sirada da of puf ediyor, söyleniyor, şakayla karışık laf sokuyor. Sizde durumlar nasıl? Bana ne tavsiye edersiniz? Sırf o mutlu olsun diye hoşuma gidiyormuş gibi numara mi yapayim? Ne yapayim bilmiyorum.
İyi akşamlar hanımlar biz de bugün cinsiyetimizi öğrendik benim de bi oğluşum olacak inşallah paylaşmak istedimbide bu kanama için progestan verdi fitil şeklinde kullanacaksın dedi ama yapamam ben siz nasıl kullanıyosunuz
Kızlar ben cuma günü aşı için sağlık ocağına gittim. Kan idrar aldı. Aşı yapmadı vitamin verdi . kan sonuçlarına gore kansızlık varsa ilaç yazarız sana dedi. Hastane 9.haftadan sonra hiç degerlrime bakmamıştı iyi oldu ama âsi yapmadı acaba sonuçları alınca mi yapacak
Bence kesinlikle numara yapıp gönlünü al.çünkü doğumdan sonra zaten adamlar oruç tutmak zorunda kalacaklar. 40 gün lohusa. Sonrasındada bebek durmayacak falan. Şimdi ne kadar yaptınız yaptınız sonrası daha zor. Benim ilk doğumum çok zor oldu iki günde doğurdum. Sonrasındada dikişler falan psikolojik olarak kolay kolay hazır hissedememiştim kendimi
Sağol cnm çok teşekkür ederim evet ilk :) bana da vajinal kullan dedi de işte ben o fiili gerçekleştirmekten korkuyorum ağrıyomu nasıl olacakCnm bende vaginal kullanmistim hemde hayatimda ilk kez :) ağız yoluyla bulanti ve bas donmesi yapiomus ben vaginal olarak yatmadna once almistim bana cok sukur yan etki yapmadi...
Bu arada oğlusun hayirli olsun cnm ilk bebekmiydi
Sağol cnm çok teşekkür ederim evet ilk :) bana da vajinal kullan dedi de işte ben o fiili gerçekleştirmekten korkuyorum ağrıyomu nasıl olacak
İyi akşamlar hanımlar biz de bugün cinsiyetimizi öğrendik benim de bi oğluşum olacak inşallah paylaşmak istedimbide bu kanama için progestan verdi fitil şeklinde kullanacaksın dedi ama yapamam ben siz nasıl kullanıyosunuz
Anladım cnm bende yatmadan önce yapıyım o zamanYok cnm agri fln olmuyo ilacı cikarip zaten ilac yumusak kapsul ittirebildigin kdr iceri ittir... Sonra yat hareket etme fazla... Bana gunde 1 kere vermisti yatmadan once yapiodum...
Çok teşekkür ederm cnm Aynen vajinal olarak al öyle daha iyi etki ediyo dedi günde bir kez benimki sabah akşam falan demedi farketmiyodur herhaldeGözünaydın canım maşallah.
Ben de kullandım progestan. Doktor bana gündüz vajinal fitil olarak, akşam yatarken iç demişti.
Doktor fitil dediyse o şekilde alman şart. Zaten vajinal yoldan daha çabuk etki ediyormuş. Parmağınla ittireceksin sadece o kadar.
Çok sağol canımGözün aydın canim
Çok teşekkür ederm cnm Aynen vajinal olarak al öyle daha iyi etki ediyo dedi günde bir kez benimki sabah akşam falan demedi farketmiyodur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?