- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.081
MERHABA KIZLAR benide alınaranıza.
bende kasımda hamile kaldım. 2.bebişim olcak nasipse. ilk çocuğum erkek..13. haftadayım. bugün dr gidicem akşama. cinsiyeti belli oolur mu acaba :)
Dr bana kilosu 121 gr boyu da 12cm dedi diye hatirliyorum. En son pazartesi kontrole gittim. Yani değerler ayni değil ama yakın oluyor genelde cnm.en son 7+3 de kontrolüm vardı şimdi randevum 11+2 de. merak ettiğim bir şey var burdaki imzamızdaki bebeğin boyu ve kilosuyla ultrasona gittiğinizde bebeğin boyu kilosu arasında uyum var mı
Haklisin cnm hatta ben decavit kullanirken pek dikkat etmedim o beni cok kusturdu. Gerci o vitamindi demirle alakasi yok ama belki de gece yatarken icsem kusturmazdi. Bi de kabizlik yapti cok. O yuzden biraktim. Şimdi demir b12 ve folik asit iceren gyneferrosanolu aldim. Senin dediğin gibi ictim dun gece bakalim bugun şimdilik iyiyim çok şükür. Sabah da bi hurma yiyip bi bardak ilik su ictim kabizlik olmasin diye. Insallah bu ilac dedigin gibi kullaninca yan etki yapmaz çünkü saclarim alarm veriyor resmen demir eksildi diye :) yakinda kel kalicam yoksaCanım ben gyneferon kullanıyorum, hem demir hem folik asit var içeriğinde. ..Yalnız demir haplarini icerken dikkat edin, calsiyum içeren gıdaları yedikten sonra 3-4 saat geçmesi lazım, calsiyum demiri bağlar emilimini azaltır çünkü. ..Biz de malum sürekli süt, peynir, yoğurda yuklendigimizden, ben gece yatagin yanına su ile beraber koyuyorum, mutlaka uyandığım için gece, uyanınca içiyorum, böylelikle demirin emiliminde sorun olmuyo, ayrıca herhangi bir mide bulantısı da hissetmiyorum...
Teşekkür ederim 10 gün geçsede kontrol günüm gelse.Dr bana kilosu 121 gr boyu da 12cm dedi diye hatirliyorum. En son pazartesi kontrole gittim. Yani değerler ayni değil ama yakın oluyor genelde cnm.
Eskaram bizim senle nerdeyse ayni gidiyor da o yuzden sorayim dedim. Sen bebisin hareketlerini hissettin mi?Aynı gidiyoruz o zaman. Biz 15+4 deyiz pazar günü 17 ye giriyoruz inşallah.
Tahmini doğum tarihini biliyorsan hamilelik takvimi oluştursana. Profiline girip yapıyorsun.
Eskaram bizim senle nerdeyse ayni gidiyor da o yuzden sorayim dedim. Sen bebisin hareketlerini hissettin mi?
Ben de bekliyorum sabırlaEvet canım iki gün önce hissettim. Dün buraya da yazmıştım hatta.
Çok zayıf ama seri hareketlerdi. Sağ tarafıma yatıyordum sol kasığımda hissettim ayaklarıydı galiba.
O zamandan beri hissetmedim.
Ben de bekliyorum sabırla
20.haftadan önce hissedilen biraz erken olduğu icin gaz olma ihtimali yuksekNe guzel cnm bende ara ara kasigimda sanki bisi hissedio gibi oluyorum aanki ama bebekmi bilmiyorum ki 2.gebeligim bu
20.haftadan önce hissedilen biraz erken olduğu icin gaz olma ihtimali yuksek
Canım inşallah sende de ise yarar...Ben de burda forumda biryerlerde görmüştüm, kardeşim de hamile, ona da söyledim, o da memnun şu anda, sorun yokHaklisin cnm hatta ben decavit kullanirken pek dikkat etmedim o beni cok kusturdu. Gerci o vitamindi demirle alakasi yok ama belki de gece yatarken icsem kusturmazdi. Bi de kabizlik yapti cok. O yuzden biraktim. Şimdi demir b12 ve folik asit iceren gyneferrosanolu aldim. Senin dediğin gibi ictim dun gece bakalim bugun şimdilik iyiyim çok şükür. Sabah da bi hurma yiyip bi bardak ilik su ictim kabizlik olmasin diye. Insallah bu ilac dedigin gibi kullaninca yan etki yapmaz çünkü saclarim alarm veriyor resmen demir eksildi diye :) yakinda kel kalicam yoksa
devlet hastanesınde yap canım. sezeryan olacaksan o kadar para dokmeye gerek yok bence.Günaydın annişler
Ya günlerdir içinden çıkamadığım doğum konusunda sizlere danışmak istiyorum, normal doğum korkum var, özel hastanelerde maşallah ağızlarını 2,500den aşağı açmıyorlar sezeryan doğum için sonuçta çalışan bir kadınım ssklıyım ve bu imkanımdan faydalanmak varken ne diye o kadar paraya özele vereyim diye düşünüp işin içinden çıkamıyorum, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
devlet hastanesınde yap canım. sezeryan olacaksan o kadar para dokmeye gerek yok bence.
Günaydın annişler
Ya günlerdir içinden çıkamadığım doğum konusunda sizlere danışmak istiyorum, normal doğum korkum var, özel hastanelerde maşallah ağızlarını 2,500den aşağı açmıyorlar sezeryan doğum için sonuçta çalışan bir kadınım ssklıyım ve bu imkanımdan faydalanmak varken ne diye o kadar paraya özele vereyim diye düşünüp işin içinden çıkamıyorum, sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda
hadı bakalım canım ınsallah senın barı gonlune gore olur. az kaldı zaten 16 da kesın ogrenırsın.sana kım dedı erkek dıye. guvenılır bı doktormu.Ceydam ikili test sonucum cikmis heyecanla sordum. Kadina sagolsun watsaptan atti bana... T bhcg degerim 82.5 cikmis :) umidim. Yok hala ama bu deger nedense biraz umudumu arttirdi.. Oglumda tutmus cunku 33 cikmis oglumda.. Ama 16 haftayi bekliycem mecbur
hadı bakalım canım ınsallah senın barı gonlune gore olur. az kaldı zaten 16 da kesın ogrenırsın.sana kım dedı erkek dıye. guvenılır bı doktormu.
bıde sen ılk dogumunu normal mı yaptın.
hadı bakalım canım ınsallah senın barı gonlune gore olur. az kaldı zaten 16 da kesın ogrenırsın.sana kım dedı erkek dıye. guvenılır bı doktormu.
bıde sen ılk dogumunu normal mı yaptın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?