• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Yok canım kesin demedi. Erkeğe benziyo ama kesin bi yorum yapmak için 16. haftayı beklememiz lazım demişti.Pipi falan göstermemişti Bizde hemen erkeğe adapte olduk ama ben rüyamda görmüştüm kimseye demesemde içimden kız hissediyodum Bu iki dr birbirinden farklı ama oyüzden ben hala pek güvenemiyorum bi Dr.a daha gitmem lazım :KK48:

Anladim cnm banada kesin demedi erkek gibi dedi... O zamandan ultrason resmin varsa paylaşabilirmisin...

Amin. İnşallah bir an önce hissedersin.
İlk başta inanamadım ben de idrak etmem bir kaç saniye sürdü. Durunca eşime söyleyebildim.

Ne guzel cnm bende ara ara kasigimda sanki bisi hissedio gibi oluyorum aanki ama bebekmi bilmiyorum ki 2.gebeligim bu

Bu arada aklıma takılıyor afedersiniz benim işyerindeki tuvalet alaturka -ki bana göre mikrobik açıdan avantajlı alafrangaya oturmak istemezdim. Ama her oturuşumda bebek sıkışıyor mu diye endişe ediyorum. Her geçen gün büyüyor sonuçta.
Gereksiz bir endişe mi sizce?

Bence bisi olmaz cnm ama dr una sor istersen

Bu arada aklıma takılıyor afedersiniz benim işyerindeki tuvalet alaturka -ki bana göre mikrobik açıdan avantajlı alafrangaya oturmak istemezdim. Ama her oturuşumda bebek sıkışıyor mu diye endişe ediyorum. Her geçen gün büyüyor sonuçta.
Canım afedersin bende hemoroid var kolonoskopi yaptırmıştım Ozaman gastroenteroloji uzmanı demiştiki bağırsaklar için en sağlıklı ve doğal pozisyon alaturka wc de yaptığımız şekilmiş Tam boşalım o tür wcde oluyomuş. Ben doğal olan bişeyin zararlı olacağını düşünmyrm ama sen yinede ağrı fln hissediyosan o şekilde doktoruna danış
Bak bi profesörün gazete röportajı ;

Alaturka tuvaleti neden tercih etmemiz gerektiğini özetler misiniz?
Alaturka tuvaletlerin; hem bağırsaklarımız, hem de hijyen açısından daha sağlıklı olduğu bilinen bir gerçek. Ancak alafranga tuvalet ile büyüyen yeni nesil bunu bilmiyor. Oysaki çağımızın en önemli hastalıklarından olan kabızlık, hemoroit, kolon kanseri, prostat rahatsızlıkları ve reflü çömelmeye bağlı olarak azalıyor. 28 kişi üzerinde yapılan bir başka çalışmanın sonucuna göre de; oturur durumda tatminkar bir bağırsak boşalması hissi elde etmek için, çömelir durumdakine göre iki-üç kat daha fazla güç harcamak gerekiyor. Bu da ıkınma ve zorlanmanın neden olabileceği sorunları beraberinde getiriyor.

Canım benim de isyerimdeki tuvalet alaturka ki bence daha hijyenik;)
Bence endişen yersiz, asıl klozetler insan evrimine ters, ama maalesef alıştık artik;)

en son 7+3 de kontrolüm vardı şimdi randevum 11+2 de. merak ettiğim bir şey var burdaki imzamızdaki bebeğin boyu ve kilosuyla ultrasona gittiğinizde bebeğin boyu kilosu arasında uyum var mı

İmza sanki bir hafta ilerden gidiyor değil mi? Ben mi anlamıyorum acaba.

9+5 günlük oldum 10 hafta gösteriyor. Cumartesi pazar 11 haftalık diye göstermeye başlayacak

cnm 9+0 ile 9+6 aralığı 10. hafta oluyo. 10+0 10+6 arası 11. hafta oluyo

MERHABA KIZLAR benide alınaranıza.
bende kasımda hamile kaldım. 2.bebişim olcak nasipse. ilk çocuğum erkek..13. haftadayım. bugün dr gidicem akşama. cinsiyeti belli oolur mu acaba :)
Hoş geldin cnm bebeğin hayırlı olsun 13.haftada yorum yapar ama yanılma payı olabilir.Bana 12 de erkek dedi 15+0 da başka bi doktor yüzde yüz kız dedi Emin değilseniz söylemeyin de bence doktora sonra insan değişince kötü hissediyor :KK51:

Back