- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.961
Bende elif istiyorumkiz elif erkek hamza
Bizim kızımız olacak insallah adı da İpek olacak nasipse.Bebişinin cinsiyetini öğrenen hamişler isim düşünenler ve şimdiden karar verenler var mı?
Ben 2 haftadır isim konusunda karar veremiyorum. Bana kalsa sanki 5 ay daha karar veremeyeceğim gibi geliyor. Ne kadar zormuş.
Kizlar bide detaylı usg nerde yaptrcaksiniz devlette incelemezler demi duzgun
Bende ozelde yaptrmak.istyorum 4 d ama izmirde bulamiyorum duGun yapacak biriniCnm ben özel güngören hastane. Halil beye yaptıracağım inşallah. Arkadaşım orda yaptırdı çok memnun kaldı 175 tl ücreti
ipek cok cici brn de dusunmustum yegenimin adi urem bi de ipekimiz olsa diye...Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hepimizeBizim kızımız olacak insallah adı da İpek olacak nasipse.
nisa hastanesi bana 300dedi...bidaha asla o hastaneyi gotmrk istemiyorumCnm ben özel güngören hastane. Halil beye yaptıracağım inşallah. Arkadaşım orda yaptırdı çok memnun kaldı 175 tl ücreti
Canım ben Sabahattin Altunyurt'u düşünüyorum, detaylı usg için. ..Dokuz Eylülde Prof. ve perinatolog....Alsancakta muayenehanesi...Fiyatlarını hiç bilmiyorum, benim daha vaktim olduğu için sormadım. ..20. haftada yapılıyor dimi detaylı usg?Bende ozelde yaptrmak.istyorum 4 d ama izmirde bulamiyorum duGun yapacak birini
bence de rapor al mutlaka.benim de esim ikaz etti.bebek daha onemli dedi.isyrrinde bir hafta kadar yogunluk oldu.isyer istemez kanamsm oldu.cok korktum.o an ki pismanlihimi hic unutmicam.doktora nasil gittigimi bilemedim.gercekten de calisarak daha cabuk geciyo.icerde bunalip sıkılmadan ama su korkuyu çekmekten iyiCanım ben Sabahattin Altunyurt'u düşünüyorum, detaylı usg için. ..Dokuz Eylülde Prof. ve perinatolog....Alsancakta muayenehanesi...Fiyatlarını hiç bilmiyorum, benim daha vaktim olduğu için sormadım. ..20. haftada yapılıyor dimi detaylı usg?
Bir de akşam yine kanamam oldu kızlar, hemen yatış moduna geçtim, şükür bitti kahverengi lekelenmeler var simdi...Birazdan çıkıp doktora gidicem, bebeğin iyi olduğunu görmem lazım. ...offf ya ben yatan hamile olmak istemiyorum, eşim de pişman olursun, bebeği düşün kalkma diyor, yine rapor alirim herhalde, 1 haftadır başlamıştım ise, iyi de gelmişti, evde çok sıkılıyor insan
Aynı şeyleri yaşamışız canım ya...Aynen bunalmak, korkudan iyidir...bence de rapor al mutlaka.benim de esim ikaz etti.bebek daha onemli dedi.isyrrinde bir hafta kadar yogunluk oldu.isyer istemez kanamsm oldu.cok korktum.o an ki pismanlihimi hic unutmicam.doktora nasil gittigimi bilemedim.gercekten de calisarak daha cabuk geciyo.icerde bunalip sıkılmadan ama su korkuyu çekmekten iyi
Bizim kızımız olacak insallah adı da İpek olacak nasipse.
aras ve Miraç cok guzelİpek çok güzel isim. İsmiyle yaşasın inşallah. Ben oğluşuma ne isim koyacağım bakalım.
Düşündüklerim şunlar fikir verin hamişler;
*Kerem
*Aras
Miraç
Demir
Toprak
Sarp
Utku
İpek çok güzel isim. İsmiyle yaşasın inşallah. Ben oğluşuma ne isim koyacağım bakalım.
Düşündüklerim şunlar fikir verin hamişler;
*Kerem
*Aras
Miraç
Demir
Toprak
Sarp
Utku
Bence Miraç guzel canim.
Benimde şimdilik dusunduklerim
Ensar (yardimci.muavin)
Miraç (göğe yukselmek)
Emir (peygamberin soyundan gelen)
Hamza (.bunuda bilmiyorum hz.hamza)
Bartu (anlamini bilmiyorum)
Harun
aras ve Miraç cok guzel
Kızlar geldim eve rapor aldım, bir sebocek klasiği, yatış başlasın; )
Aslında istirahat gerek yok ama için rahat etsin diye veriyorum dedi, stresten uzak dur, stres rahimde kasılmalara sebep oluyor dedi doktor, benimki yine kıpır kipirdi bu arada
Demir toprak ve sarp bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?