Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Benim oglum koymak cok istiyo cok heveslenio bebegim... Allah'tan guzel isimler secti kiz olursa ilk adini meryem ikinci adi defne... Erkek olursa yaman dio... Kiz isminde ben niyet etmistim kizim. Olursa ilk adını meryem koyucam diye... Meryem defne olucak ins kiz olursa...

Bizim kızımız olacak insallah adı da İpek olacak nasipse.

Bende ozelde yaptrmak.istyorum 4 d ama izmirde bulamiyorum duGun yapacak birini
Canım ben Sabahattin Altunyurt'u düşünüyorum, detaylı usg için. ..Dokuz Eylülde Prof. ve perinatolog....Alsancakta muayenehanesi...Fiyatlarını hiç bilmiyorum, benim daha vaktim olduğu için sormadım. ..20. haftada yapılıyor dimi detaylı usg?
Bir de akşam yine kanamam oldu kızlar, hemen yatış moduna geçtim, şükür bitti kahverengi lekelenmeler var simdi...Birazdan çıkıp doktora gidicem, bebeğin iyi olduğunu görmem lazım. ...offf ya ben yatan hamile olmak istemiyorum, eşim de pişman olursun, bebeği düşün kalkma diyor, yine rapor alirim herhalde, 1 haftadır başlamıştım ise, iyi de gelmişti, evde çok sıkılıyor insan

bence de rapor al mutlaka.benim de esim ikaz etti.bebek daha onemli dedi.isyrrinde bir hafta kadar yogunluk oldu.isyer istemez kanamsm oldu.cok korktum.o an ki pismanlihimi hic unutmicam.doktora nasil gittigimi bilemedim.gercekten de calisarak daha cabuk geciyo.icerde bunalip sıkılmadan ama su korkuyu çekmekten iyi

Aynı şeyleri yaşamışız canım ya...Aynen bunalmak, korkudan iyidir...

Kızlar geldim eve rapor aldım, bir sebocek klasiği, yatış başlasın; )
Aslında istirahat gerek yok ama için rahat etsin diye veriyorum dedi, stresten uzak dur, stres rahimde kasılmalara sebep oluyor dedi doktor, benimki yine kıpır kipirdi bu arada

Bence Miraç guzel canim.
Benimde şimdilik dusunduklerim
Ensar (yardimci.muavin)
Miraç (göğe yukselmek)
Emir (peygamberin soyundan gelen)
Hamza (.bunuda bilmiyorum hz.hamza)
Bartu (anlamini bilmiyorum)
Harun

Emir güzel ama çok fazla var artık. Son 5 senedir Emir patlaması var sınıflarda.

aras ve Miraç cok guzel

Miraç'ı annem ve kv söyledi ama kararsızım.

Gecmis olsun cnm Allâh bidaha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…