- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.981
Kerem ve Aras a çok yakınım şu anda.
Yok canım benim o ilaci icene kadar hic bulantim yoktu. Dr bugün icme daha dedi. Bugün santafer diye bi ilac yazdi. Demir mi kan mi hapiymis ne. Artik sadece bunu ic dedi.Sizlerde mide bulantısı fazla olduğu için mi decavit sarstı acaba? Aç karnına mı içiyorsunuz?
Ben kahvaltıdan sonra atınca mide bulantısı yapmıyor.
oyy kuzu..Allah bagislasin canim cok guzeelKızlar cinsiyet belli oldu sonunda. Kızım olacakmış. Ben de soyliyim dedim. Bu arada bademciklerim şişti. Gece cok kötü oluyorum. Ne yapabilirim? Dr'a gitmeli miyim sizce?
Kızlar cinsiyet belli oldu sonunda. Kızım olacakmış. Ben de soyliyim dedim. Bu arada bademciklerim şişti. Gece cok kötü oluyorum. Ne yapabilirim? Dr'a gitmeli miyim sizce?
Kızlar cinsiyet belli oldu sonunda. Kızım olacakmış. Ben de soyliyim dedim. Bu arada bademciklerim şişti. Gece cok kötü oluyorum. Ne yapabilirim? Dr'a gitmeli miyim sizce?
Cnm hayırlı olsun kuzucuğun
bu arada kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya fırsatım yok. İyisinizdir inşallahzinedila cnm inşallah yarın herşey gönlüne göre olsun inşallah.
Bebiş isimlerine gelince bende Selim Erdem istiyorum. Ama erdemi kızım istemiyo eymen diyo . Eşim Ertuğrul diyobakalım ne olcak :))) ama selimde hemfikiriz kızımda bende eşimde E harfiyle başlıyo isimlerimiz. O yüzden oğlumada e harfi ike başlayan arıyoruz. Selimde kızımın diğer adı sena . Ona uysun diye
Bi de dr santafer fort diye bi ilac yazdi. Kan hapi dedi ama üzerinde demir eksikliğinde kullanilir yaziyor. Bu ilaci kullanan var mı?
canim ben ilac alerjim oldugu icin normalde de zaten hastaligi dogal yolla atlatmaya calisiyorun.bi defa cok fena olmustu.bi tane limonu sıktım ivine tuz attim az su koydum.gargara yaptim.ama yutmadim.Kızlar cinsiyet belli oldu sonunda. Kızım olacakmış. Ben de soyliyim dedim. Bu arada bademciklerim şişti. Gece cok kötü oluyorum. Ne yapabilirim? Dr'a gitmeli miyim sizce?
Çok teşekkür ederim. Hepsini yapicamcanim ben ilac alerjim oldugu icin normalde de zaten hastaligi dogal yolla atlatmaya calisiyorun.bi defa cok fena olmustu.bi tane limonu sıktım ivine tuz attim az su koydum.gargara yaptim.ama yutmadim.
c vitamininin fazladi kani sulandiriyo diye biliyorum yani bebislere zarari olabilir o yuzden gargara yap.zaten temizliyo
bi de kesinlikle boğazını ince bi yazma ile sar jeten olanlariyla.gece onunla uyu.sabaha cok rahat uyanicaksin insallah
aaa bi de dut pekmezi ic sulandirmadan basbaya yudum yudum pekmez ic ben her sabah bi kaşık icmeye calisiyorum ama bogazim agriyinca gun icinde durmadan yudum yudum aliyorum
elif zeynep ve merveTavsiyeleriniz çok iyi geldi arkadaşlar Allah razi olsun. Rahat nefes aliyorum nihayet. Bu arada Kız bebek için isim önerir misiniz? Bir zeynep bir de nisa hoşuma gidiyor. Sizin akliniza neler geliyor?
kizlar yikanabilir cocuk bezleri wrastiriyorum.bi de evde camasir bulasik deterjanlari.bebegi asgari korumak icin kalici atiklar olmasin yediginde giydiginde diye esimle karar verdik sdc bir aksamimizi verip malzemeleri temin edip kurtulucaz kimyasallardan.iki sene once israil mallarini boykot edicem demistim.esim gulmustu dalga gecmislerdi benimle.nasil basaricaksin.hersey onlarin diye.oldugu kadar dedim baya ilerleme kaydettim.ilk alisveristen sonra zaten gerisi geliyo.butun kimyasal temizlik urunleri onlara ait zaten.simdi de buna taktim.yapicam.insanlari bu seylerle kanser ediyolar kisirlastiriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?