Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kerem ve Aras a çok yakınım şu anda.

Aras ismini benim eesim cok istemisti oglumda... Ama. Ben hic istememistim... Nedense bana aras ismi bebege buyuk gelio gibi gelio... O yuzden ege koymustuk :) simdide ins ege koymusum diyorum... Ama esim hala sever aras ismini :)

Sizlerde mide bulantısı fazla olduğu için mi decavit sarstı acaba? Aç karnına mı içiyorsunuz?
Ben kahvaltıdan sonra atınca mide bulantısı yapmıyor.
Yok canım benim o ilaci icene kadar hic bulantim yoktu. Dr bugün icme daha dedi. Bugün santafer diye bi ilac yazdi. Demir mi kan mi hapiymis ne. Artik sadece bunu ic dedi.

Kızlar cinsiyet belli oldu sonunda. Kızım olacakmış. Ben de soyliyim dedim. Bu arada bademciklerim şişti. Gece cok kötü oluyorum. Ne yapabilirim? Dr'a gitmeli miyim sizce?

Cnm hayırlı olsun kuzucuğun

bu arada kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaya fırsatım yok. İyisinizdir inşallah zinedila cnm inşallah yarın herşey gönlüne göre olsun inşallah.

Bebiş isimlerine gelince bende Selim Erdem istiyorum. Ama erdemi kızım istemiyo eymen diyo . Eşim Ertuğrul diyo bakalım ne olcak :))) ama selimde hemfikiriz kızımda bende eşimde E harfiyle başlıyo isimlerimiz. O yüzden oğlumada e harfi ike başlayan arıyoruz. Selimde kızımın diğer adı sena . Ona uysun diye

Kızlar cinsiyet belli oldu sonunda. Kızım olacakmış. Ben de soyliyim dedim. Bu arada bademciklerim şişti. Gece cok kötü oluyorum. Ne yapabilirim? Dr'a gitmeli miyim sizce?

Ay hadi gozun aydin cnmm... Cok sevindim darisi bana insallah :) sicaksuya limon ve az tuz koyup icebilirsin bir zarari yok onun bide ben hastayekn ihlamur içmistim.. Bol bol portakal mandalin vs ye... Ins kolayca atlatirsin... Cok gecmis olsun

Amin cnm benim insallah... Bebislere isim bulmak cok zor gercekten insan bebeğine yakistiramio hicbi ismi :)

Bi de dr santafer fort diye bi ilac yazdi. Kan hapi dedi ama üzerinde demir eksikliğinde kullanilir yaziyor. Bu ilaci kullanan var mı?

Ben hala folikasit iciyorum cnm bana daha ne vitamin ne kan hapi vermedi dr. Ama distetlerim felaket sistiler ve kaniyolar cok inyernetten baktim c vitamini eksikligi dio... Ins bu gittigimde verir artik... Bebis benden aldigindan bende kalmadi sanırım vitamin :)

canim ben ilac alerjim oldugu icin normalde de zaten hastaligi dogal yolla atlatmaya calisiyorun.bi defa cok fena olmustu.bi tane limonu sıktım ivine tuz attim az su koydum.gargara yaptim.ama yutmadim.
c vitamininin fazladi kani sulandiriyo diye biliyorum yani bebislere zarari olabilir o yuzden gargara yap.zaten temizliyo
bi de kesinlikle boğazını ince bi yazma ile sar jeten olanlariyla.gece onunla uyu.sabaha cok rahat uyanicaksin insallah
aaa bi de dut pekmezi ic sulandirmadan basbaya yudum yudum pekmez ic ben her sabah bi kaşık icmeye calisiyorum ama bogazim agriyinca gun icinde durmadan yudum yudum aliyorum

Çok teşekkür ederim. Hepsini yapicam Bu arada çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama telefondan forumu kullanmayi pek bilmiyorum. Bademcik için öneride bulunan ve bebisimi tebrik eden tüm anne adaylarina teşekkür ederim canlar

kizlar yikanabilir cocuk bezleri wrastiriyorum.bi de evde camasir bulasik deterjanlari.bebegi asgari korumak icin kalici atiklar olmasin yediginde giydiginde diye esimle karar verdik sdc bir aksamimizi verip malzemeleri temin edip kurtulucaz kimyasallardan.iki sene once israil mallarini boykot edicem demistim.esim gulmustu dalga gecmislerdi benimle.nasil basaricaksin.hersey onlarin diye.oldugu kadar dedim baya ilerleme kaydettim.ilk alisveristen sonra zaten gerisi geliyo.butun kimyasal temizlik urunleri onlara ait zaten.simdi de buna taktim.yapicam.insanlari bu seylerle kanser ediyolar kisirlastiriyolar

neler yapıyorsunu cnm. ilerleme kaydettiğin şeyler ne çok merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…