Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım benim gerçekten üzülüyorum. İnşallah drlar yanılıyorlardır. Inşallah sonuçlar temiz çıkar. Rabbim yardımcınız olsun. Dualarımız seninle.

ben çalışıyorum o yuzden hem kendi evime besik alicam hem annanesine..ama bebek odasi almicam.bana cok komik ve gereksiz geliyo.buyuyen besiklerden de yegenime almistik sonra besik kismini cikardik daracik bi yatak oldu cok rahatsiz.park yatak alicam cocuk odasina yeni bi kanepe alicam cok guzel bi model buldum bi de su hani yataga birlestirilenler var ya ondan alicam artik yeter heralde

buyuyen besikler 650tl .alacagim kanepe 1000tl.cift kisilik yatak oluyo super bise.cok da şık. ayni renk de o yataga birlestirilen besiklerden alsam gece emzirip yerine koyarım..bi de cinsiyetini gorebilsek...ona gore nevresim

Çok teşekkürler. Inşallah temiz cikar. Bütün bebisler sağlıklı olsun inşallah
canim maalesef her birimiz cesitli sekillerde dr larin karşısındaki insanin hamile olduğuna bakmadan ileri geri seyler soyledigini gorduk.bugune kadar butunn ama bak abartmiyorum butunn down sendromlu dedikleri bebeklerin normal dogdugunu da gördük.hatta benim bi arkadasima amniyosentez yapip kesinlikle cocugunun engelli olacagi soylendi.kadincagiza aylarca esi de dahil olmak uzere herkes aldir diyerek baski yapti,aldirmayinca sirt cevirdi.ama cocuk sapasaglam dogdu.o kadin bes ay boyunca agladi gece gunduz.esi bebegi daha dogmadan disladi.besik bile almadi.ama cocuk maşallah saglikli dogdu.simdi babasi o yaptiklarina utaniyor ama arkadaşımın hamileyken çektiklerinin telafisi yok artik.o yuzden lutfen sdc dua et.ben ikili test yapmadim.ama sdc dua ediyorum.Allaha emanetiz bizler de onlar da insallah

doktorum decavit verdi ama iki kere içitikten sonra bıraktım. çünkü tekrar kusmaya başladım cnm. şimdi hiç bir şey içmiyorum
Aynen bana da decavit verdi canım. Ne zaman içtiysem kustum. Üstelik ondan önce hiç kusmam yoktu. Sinir oldum şimdi. İki hafta aralikla içtim. Mahvetti beni.

Aynen bana da decavit verdi canım. Ne zaman içtiysem kustum. Üstelik ondan önce hiç kusmam yoktu. Sinir oldum şimdi. İki hafta aralikla içtim. Mahvetti beni.

Sizlerde mide bulantısı fazla olduğu için mi decavit sarstı acaba? Aç karnına mı içiyorsunuz?
Ben kahvaltıdan sonra atınca mide bulantısı yapmıyor.

kiz elif erkek hamza

su yeni yeni koyulan garip isimlerden istemiyorum.isimlerin insanin karakteri uzerinde cok tesiri olduguna inaniyorum bunlar cok hosuma gidiyo

Ben de yeni moda isimlerden istemiyorum. Klasik olabilir ama cocuğa ağır gelecek bir isim de istemiyorum.

İşin kötüsü bu zamana kadar bir şekilde tanıdığımız insanlar isim konusunda etkiliyor. Bir kaç sene önce beğendiğim bir ismi koymak istemiyorum mesela. Bu da alternatifleri kısıtlıyor işte.

ben de hamza isminde o yuzden katasiz kalıyorum ama esim de cok istiyo.cok dolu dolu bi isim..boyle tam erkek ismi.heybetli kuvvetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…