• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

cnm ben ona bi kere gittim bi daha tövbe. beni bi dövmediği kaldı. ne sorsam ters ters cevap verdi. bazı doktorlor niye dayak yiyor o zaman anladım :KK43: Rabbim inşallah o hastanaye mecbur bırakmaz . ben medipol megaya nagihan hanıma gidiyorum. çok pozitif ve normal doğum yanlısı. suna hanım daha süper ama muyene ücreti 190 TL. diğeri 80 TL. hastane güzel ve temiz. çalışanlar ilgili. sorulan her soruyu cevaplamaya çalışıyorlar. beni ilgilendirmiyor dmiyor kimse. bi dene derim ben
canim ya sagolasin.aslinda ben de bur aydır ozellikle medipol mega düşünüyorum arastirdim.hastanenin teçhizati daha saglamdir diye.ama okudugum hemen hemen her yorumda doktorlarin muayenede ilgili de olsa gece olursa doguma gelmedigi anlatilmis ve cok fazla sezaryen yapldigi gibi bi izlenim birakti.ben normal dogum icin elimizden geleni yapalim mecbur kalirsak tabi ki obur turlusu olur duye düşünüyorum.ama nisa hast. de gormedim ama anladigim kadariyla kucuk ve de tam donanimli degil

ben iki uc gündürbiraz biraz biseyler yiyorum ama balik hala yiyemedim.nasil olucak bilmiyorum.ilk uc ay vitaminsiz gidasiz bombos gecti resmen...süt bile icemiyorum.yumurta normalde cokkk severim ama yiyemiyorum..:110:

Kızlar gunaydin cümleten , sonunda başardım ekmeği azalttim bi sabahları 2-3 dilim yiyorum akşam yemeğide dahil 1dilim ancak yiyorum . ufaktan et yemeye bde başladım. Hafta sonu balık yemeyi deniycem bakalım .sizler ne alemdesi niz

:( ben dün akşam 1/4 ünü yedim balığın . hemde eşimin dışarda ızgara pişirttirmesine rağmen . off Allahım günah yazmasında hiç sevmiyorum şu balıkları.

canim ya sagolasin.aslinda ben de bur aydır ozellikle medipol mega düşünüyorum arastirdim.hastanenin teçhizati daha saglamdir diye.ama okudugum hemen hemen her yorumda doktorlarin muayenede ilgili de olsa gece olursa doguma gelmedigi anlatilmis ve cok fazla sezaryen yapldigi gibi bi izlenim birakti.ben normal dogum icin elimizden geleni yapalim mecbur kalirsak tabi ki obur turlusu olur duye düşünüyorum.ama nisa hast. de gormedim ama anladigim kadariyla kucuk ve de tam donanimli degil

benim bu ikinci doğumum olacak inşallah. ilki normaldi. inşallah buda normal olur. hastanedeki çlışanların hepsi güler yüzlü ilgili. eğer sezeryan olucağı belli ise zten doktorunla anlaştığın tarihte o girer ameliyata. yok normal doğum esnasında sezeryana dönmek zorunda olursanda bütün doktorlar iyi zaten. yrd. doçente bile denk gelebilirsin. cnm

Merhaba anneler,

Doğumu düşünüyorum benim acı eşiğim çok düşük sancı falan çekebileceğimi sanmıyorum, epidural sezeryan düşünüyorum ama bir tarafımda keşke normal doğurabilsem diyor çok kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

Ben oglumu normal dogumla dogurmustum... Allah nasip ederse bunuda normal istiyorum...sezeryan hic istemiyorum ins gerekli bir durum olmaz... Normal dogumla oanda sancı cekiosun ama sonrasi cok rahat. Sezeryan beni korkutuyor açıkçası ameliyat olmasi....

Kızlar gunaydin cümleten , sonunda başardım ekmeği azalttim bi sabahları 2-3 dilim yiyorum akşam yemeğide dahil 1dilim ancak yiyorum . ufaktan et yemeye bde başladım. Hafta sonu balık yemeyi deniycem bakalım .sizler ne alemdesi niz

Ben balik yiyemiyorum hic canim istemio... Eti et olarak degilde köfte yiyiyorum... Eti zaten sevmezdim oncesindede... Ekmek yiyorum ben malesef... En cok severek yedigim ekmek ve peynir yagli yemek vs yiyemiyorum :(

Merhaba anneler,

Doğumu düşünüyorum benim acı eşiğim çok düşük sancı falan çekebileceğimi sanmıyorum, epidural sezeryan düşünüyorum ama bir tarafımda keşke normal doğurabilsem diyor çok kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bende aynı şeyleri düşünüyorum çok dayanıksızım acıya Banada epidural normal doğum mantıklı geliyor annem kardeşimi o şekilde doğurdu Çok rahat geçti diye hep anlatır Banada öyle yap diyo

benim adet sancıları cok siddetli olurdu.aci esigim yüksektir.normal olmasi icin.elimden geleni yapmak istiyorum insallah.ama bakalim kismet.simdi yarin aksam is cikisi icin nisa hast.de asiye hanimdan randevu aldim.sonra oteki hafta da medipol megaya gidicem insallah.bakalim insallah aradigimi bulurum.cinsiyeti de görürüz belki :KK68:

Bende aynı şeyleri düşünüyorum çok dayanıksızım acıya Banada epidural normal doğum mantıklı geliyor annem kardeşimi o şekilde doğurdu Çok rahat geçti diye hep anlatır Banada öyle yap diyo[

epidural normal doğumda sancıyı çekiyorsun gereken açılma olunca yapılıyormuş epidural yani açılmadan sonrası zaten bir ıkınmaya kalıyor zoru çektikten sonra bilemiyorum

Ben de zaten hamile kalmadan önce zayıflama amaçlı ekmeği azaltmıştım .zamanla kahvaltıda çeyrek somun akşamları ise hiç ekmeksiz yemeye başladım ekmeksiz doyulmaz sanıyordum ama hemde nasıl doyuluyormuş :anneadayı: 3.ayım bitene kadar bende bulantıdan doğru düzgün bişey yiyemedim yediklerim de geri çıkıyodu zaten .ama 3 ay ne zaman bitti benim bulantılar da kesildi bitti bi anda çok mutlu oldum dayanacak gücüm kalmamıştı artık :kk77: çok şükür şimdi iştahım bayağı açık istediğim şeyi yiyebiliyorum fakat benim şöyle bi sorunum var ben hayatımda hiç balık yemedim kokusundan dolayı yiyemiyorum ama bebeğim için yemek istiyorum onu da mahrum bırakmak hakkım değil biraz çaba göstercem bu konuda :KK56:

K
ben iki uc gündürbiraz biraz biseyler yiyorum ama balik hala yiyemedim.nasil olucak bilmiyorum.ilk uc ay vitaminsiz gidasiz bombos gecti resmen...süt bile icemiyorum.yumurta normalde cokkk severim ama yiyemiyorum..:110:
Kaç haftalık oldun canım. Ben daha yeni yeni yiyorum .evde olduğum için çok hareketli değilim malum havalarda soğuk hareket olmayınca mide hazmetmiyo. Bi hazmetsem çılgınlar gibi yemek yemek istiyor. Demek ki yavaş yavaş olacak. Mideler kuculdu, bebislerde buyuyo, ustune bide Kabizlik var. Mide almiyo ama yavaş yavaş sabırla ilerliyorum.

:KK43: ben dün akşam 1/4 ünü yedim balığın . hemde eşimin dışarda ızgara pişirttirmesine rağmen . off Allahım günah yazmasında hiç sevmiyorum şu balıkları.
Canım bende hiç sevmiyorum ama yanına sevdigim salata ve makarna olunca yarım balık yedim.bol ekşili bi salatayla rahatça yiyebilirsin

Merhaba anneler,

Aynen sorma nasıl olacak bilmiyorum.geceleri uyku arasında aklıma geliyor hep nasıl dogurcam diye. Keşke normal doğum olsa ama bende dayanabileceği mi sanmıyorum. Ben panik oluyom bide ya oturur aglarim ben ya off. Dayanamicam diye çok korku var.

Ben balik yiyemiyorum hic canim istemio... Eti et olarak degilde köfte yiyiyorum... Eti zaten sevmezdim oncesindede... Ekmek yiyorum ben malesef... En cok severek yedigim ekmek ve peynir yagli yemek vs yiyemiyorum :KK43:
2-3 haftaya görürüm ben seni . bende oyleyim. Peynir ekmek yemekten içim kurumustu şimdi karnim doysunda ne yersem yeyim diyorum.

Back