Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Çok teşekkür ederim cnm iki araç çarpıştık malesef. Çok şükür kimseye bişey olmadı. Doktora gitmeye de korkuyorum şimdi.

Korkunun faydası yok canım, için içini yiyeceğine gidip bir ultrasona gir bende dün evde kayıp düştüm baya sert bir şekilde hemen gittim doğum hastanesine şükür hareketli ve kalp yatışları iyiydi, içim rahatladı...

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Aynen bizde buzlanma sebebiyle duramadık önümüze araç çıkınca birden. Çok şükür ki sadece ufak sıyrıklar var yüzümde o kadar
Geçmiş olsun darbe almafiysaniz korkmayın bebekte bisey yoktur ama tedbir amaçlı gitmekte fayda var bence

Kizlar iyi gunler diliyorum. 15 haftalik hamileyim. Papaganimz var ayri bi odada duruyor. Yem kaplarini esim bulasik makinasina koymus fark etmedeim ben de . Bulasiklari yikadim. Yem kabinda mikrop varsa dger tabaklara bulasmismidir. 70 derecede yikandi ama icim rahat etmrdi. Ve bi tane de bardak kullandim. Icime dert oldu bebegime mikrop gecer mi ??

Hay Allah yaa tamamen aynı şeyi yaşamışız bende de kemer yoktu cama çarpmıştım Bundan sonra 2 adımlık yerde bile kemerimi takıcam ders olsun bize, arabada çok hasar var mı peki S Septembre
Aynen öyle cnm. Malesef karşı tarafın sigortası da yokmuş bin liralık masraf çıktı kendimiz karşılıcaz mecbur

Sizin ki de kötü olmuş baya. Çok geçmiş olsun

Arkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
Cok
Arkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
Geçmiş olsun. Sen evham yapma. İnşallah birşey olmaz.

Bu hafta yani yuzumuze gelen hafta gitmeyi duşunuyorum ama 12.haftasina da az kaldi test yaptiricam diye belki gitmem.sence ne yapiyim bekleyim mi?özele gidicem ben yabanciyimda baya masraf :)

Sen bilirsin cnm ben en son 8 haftalik gormustum bidaha 2 sinde gidicem nasipse 12 haftalik olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…