- 14 Ağustos 2012
- 2.127
- 601
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.721
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Aynen bizde buzlanma sebebiyle duramadık önümüze araç çıkınca birden. Çok şükür ki sadece ufak sıyrıklar var yüzümde o kadar
Allahtan öyle bişey olmadı.emniyet kemerim takılı olmadığı için çarpmanın etkisiyle ön cama çarptım kafamı yüzümdeki gözlük oramı buramı mahvetti..Çok geçmiş olsun yüzünde neden sıyrık oldu cnm cam mı patladı
Çok teşekkür ederim cnm iki araç çarpıştık malesef. Çok şükür kimseye bişey olmadı. Doktora gitmeye de korkuyorum şimdi.
Geçmiş olsun darbe almafiysaniz korkmayın bebekte bisey yoktur ama tedbir amaçlı gitmekte fayda var benceTeşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Aynen bizde buzlanma sebebiyle duramadık önümüze araç çıkınca birden. Çok şükür ki sadece ufak sıyrıklar var yüzümde o kadar
Teşekkür ederim karnımdan bi darbe almadım çok şükürGeçmiş olsun darbe almafiysaniz korkmayın bebekte bisey yoktur ama tedbir amaçlı gitmekte fayda var bence
Sizin ki de kötü olmuş baya. Çok geçmiş olsunKorkunun faydası yok canım, için içini yiyeceğine gidip bir ultrasona gir bende dün evde kayıp düştüm baya sert bir şekilde hemen gittim doğum hastanesine şükür hareketli ve kalp yatışları iyiydi, içim rahatladı...
CokArkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
Arkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
Geçmiş olsun. Sen evham yapma. İnşallah birşey olmaz.Arkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
yok cnm o noktaya gelemedimmki hiç çünkü yutamıyorum
Geçmiş olsun cnm bizde geçen hafta yaptık kısa mesafe diye emniyet kemeride takmamıştımbuzlanma sebebiyle kaydık Allahtan çok süratli çarpmadık Bn aynı gün kontrole gittim şükür iyiydi miniğim Bence sende bi kontrole git ne olur ne olmaz
teşekkür ederim canım sağolasın Bugünlerde hep kaza haberi alıyorum Allahım esirgesin hepimizide Şu kardı buzdu bi bitseydiÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM. AMAN DİKKAT EDİN.
Bu hafta yani yuzumuze gelen hafta gitmeyi duşunuyorum ama 12.haftasina da az kaldi test yaptiricam diye belki gitmem.sence ne yapiyim bekleyim mi?özele gidicem ben yabanciyimda baya masraf :)
Arkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
Gecen hafta yanı 13.haftamda ogrendm cnm
Çok sağol cnm tşk edrmCok gecmis. Olsun cnm
Başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsunCok gecmis olsun sizlere... Bizde kayinpederimi kaybettik dun malesef rahatsizdi zaten... Allah kurtardi diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?