Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Makinenin içine birazcık sirke sıkıp bir daha yıkat bir şey olmaz bence.

Peki kullandigim bardaktan mikrop kapar miyim. Yoksa bulasik makinasi butun mikroplari yok ediyor mu. Cok endiseliyim

70 derecede yıkandıysa büyük ölçüde temizlenmiştir zaten.
Olan olmuş artık yapacak bir şey yok. Bebeğe her mikrop ulaşmaz merak etme.

Ben bulaşık makinasının içine her seferinde sirke sıkıyorum.

Çok teşekkür ederim yok gitmedim cesaretim yok Allah korusun düşük olmuş olsa belirtileri olmaz mı kanama sancı gibi falan .bilenler varsa yardımcı olabilir mi?

Ağrı ve kanama olurdu diye düşünüyorum ben de.
Bebek direk darbe almadıysa çok korkma. Allah esirgesin içini ferah tut.

kizlar benim de insallah temmuz sonuna doğru doğum olucak.ama çok sıkıntılıyim doktorumu degistiricem ama nereye gitsem bilemedim.gunlerdir arastiriyorum.bugun en son nisa hastanesinde dr asiye uzun dan randevu almaya karar verdim.normal doğum icin rlindrn gelrni yapiyormus.avrupa yakasında tavsiye edebileceginiz bi hastane ve dr var mi

Insallah bakalim ben de artik sirkeyle temizlicem zaten o kalan bulasiklari defalarca yikadim sirke de koydum. O tek bardaktan mikrop yapmadıysam sorun yok

cnm ben ona bi kere gittim bi daha tövbe. beni bi dövmediği kaldı. ne sorsam ters ters cevap verdi. bazı doktorlor niye dayak yiyor o zaman anladım Rabbim inşallah o hastanaye mecbur bırakmaz . ben medipol megaya nagihan hanıma gidiyorum. çok pozitif ve normal doğum yanlısı. suna hanım daha süper ama muyene ücreti 190 TL. diğeri 80 TL. hastane güzel ve temiz. çalışanlar ilgili. sorulan her soruyu cevaplamaya çalışıyorlar. beni ilgilendirmiyor dmiyor kimse. bi dene derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…