• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Son tedavinde sadece Progestan iğne mi kullandin. ? kalcadan mi? Sanada cok gecmis olsun arkadaşım
Evet progestan igne...kalcadan..hergun 1 tane..2.5 ay kullandimm..ve 10 haftaya kadarda crinone jel estrofem..coraprin..folbiol..

Folbiol ve corasprine devam ediyorum hala bide vitamin..

Ama igneyi muhakkak isde..progestan agizdan etkisi cok az..vee yan etkisi cok..uyku yapar bas donmesi yapar..

Arasdirirsan goreceksin zaten dusuk riskinde ogne verilir..ben hayret ettim kanaman oldugu halde nasil vermediler sana..

Kızlar size birşey soracağım. Cumartesi sabah 6 gibi sol bacağımın alt kısmında şiddetle bi ağrı oldu . Parmağımı bile oynatamadım. Sanki ağrının olduğu yer şişmişti. Resmen inledim. Sizdede böyle bir şey oldumu acaba. Kan pıhtılaşması olanlar belirtileriniz neydi acaba?

Çok Can'ım sıkıldı sonuçta kız veya erkek olsa ne farkeder istediğimiz olmasa sevmeyecek miyiz. İnsan Nasıl merak etmez. Ben aynı hastanede başka bir doktora gittim bir hafta sonra demediğini bırakmadı özele gidiyorsun bir de. Sorunun yoksa neden geldin. Bir hafta olmuş ben farklı ne söyleyebilirim falan dedi. Cinsiyetini öğrenmek istiyorum desem ona da bir sürü laf söyleyecek baktı çıktım
En çok doktorların ukala olanlarına sinir oluyorum maddem birde özel hastane direk git şikayete bence bunu ihmal etmeyin herkes de haddini bilsin

En çok doktorların ukala olanlarına sinir oluyorum maddem birde özel hastane direk git şikayete bence bunu ihmal etmeyin herkes de haddini bilsin
Maalesef kendisi zaten hastanenin ortağı kimi kime şikayet edeyim. Keşke başka bir hastaneye gitseydim diyorum

Şükür iyi gidiyor. Pek yiyemiyorum. decaviti hiç içemedim. İşte böyle. Benimde oğluşum olacakmış allahın izniyle. Sonradan değişmezse :KK66:
Canım merhaba. Decaviti neden içemedin? Ben de 5 gün ictim ama 3. gün bir kusmaya basladim 5. gün biraktim. Daha içmedim. Sende de kusma falan mi yapti decavit?

Evet progestan igne...kalcadan..hergun 1 tane..2.5 ay kullandimm..ve 10 haftaya kadarda crinone jel estrofem..coraprin..folbiol..

Folbiol ve corasprine devam ediyorum hala bide vitamin..

Ama igneyi muhakkak isde..progestan agizdan etkisi cok az..vee yan etkisi cok..uyku yapar bas donmesi yapar..

Arasdirirsan goreceksin zaten dusuk riskinde ogne verilir..ben hayret ettim kanaman oldugu halde nasil vermediler sana..
Ben almanyadayim. Burda igne vermiyorlar. Sadece Progestan hap

Benim belim kalinlasmadi kivrimim var hala ama. Popo ve basen buyudu zaten cok kucuk degillerdi... :) memelerim aldi basini gitti onlarda cok ufak degildi ama cok erken buyuduler... Birde cinsiyeti belli olanlar... Erkeklerde göğüs kararirmis o pembe yerleri kizda pembe kalirmis... Sizlerde nasil acaba...

Göğüs uçlarım kapkara oldu :KK22:

Arkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
Geçmiş olsun cnm bizde geçen hafta yaptık kısa mesafe diye emniyet kemeride takmamıştım :KK43: buzlanma sebebiyle kaydık Allahtan çok süratli çarpmadık Bn aynı gün kontrole gittim şükür iyiydi miniğim Bence sende bi kontrole git ne olur ne olmaz

Geçmiş olsun cnm bizde geçen hafta yaptık kısa mesafe diye emniyet kemeride takmamıştım :KK43: buzlanma sebebiyle kaydık Allahtan çok süratli çarpmadık Bn aynı gün kontrole gittim şükür iyiydi miniğim Bence sende bi kontrole git ne olur ne olmaz
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Aynen bizde buzlanma sebebiyle duramadık önümüze araç çıkınca birden. Çok şükür ki sadece ufak sıyrıklar var yüzümde o kadar

Back