- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.701
Bana 1.8 dedi canım normalmis. ikilinin sonucunu belge olarak almadım daha dr u aradım normal dedi ona daIkili testte ense kalınlıklarıniz kac cikti acaba sizlerin?
Evet canim benim egepolde calistigim donemde ordaydi kapali oldugundan bircok kapali bayanin tercihi ama doktorlugundan cok memnun herkesEwet cnm nevar salihte gaziemirde eskiden egepol deymis
Evet progestan igne...kalcadan..hergun 1 tane..2.5 ay kullandimm..ve 10 haftaya kadarda crinone jel estrofem..coraprin..folbiol..Son tedavinde sadece Progestan iğne mi kullandin. ? kalcadan mi? Sanada cok gecmis olsun arkadaşım
Bu hafta yani yuzumuze gelen hafta gitmeyi duşunuyorum ama 12.haftasina da az kaldi test yaptiricam diye belki gitmem.sence ne yapiyim bekleyim mi?özele gidicem ben yabanciyimda baya masraf :)Sen ne zmn gidiceksin dr bidaha ikili test yaptrcakmisin cnm
En çok doktorların ukala olanlarına sinir oluyorum maddem birde özel hastane direk git şikayete bence bunu ihmal etmeyin herkes de haddini bilsinÇok Can'ım sıkıldı sonuçta kız veya erkek olsa ne farkeder istediğimiz olmasa sevmeyecek miyiz. İnsan Nasıl merak etmez. Ben aynı hastanede başka bir doktora gittim bir hafta sonra demediğini bırakmadı özele gidiyorsun bir de. Sorunun yoksa neden geldin. Bir hafta olmuş ben farklı ne söyleyebilirim falan dedi. Cinsiyetini öğrenmek istiyorum desem ona da bir sürü laf söyleyecek baktı çıktım
Maalesef kendisi zaten hastanenin ortağı kimi kime şikayet edeyim. Keşke başka bir hastaneye gitseydim diyorumEn çok doktorların ukala olanlarına sinir oluyorum maddem birde özel hastane direk git şikayete bence bunu ihmal etmeyin herkes de haddini bilsin
Canım merhaba. Decaviti neden içemedin? Ben de 5 gün ictim ama 3. gün bir kusmaya basladim 5. gün biraktim. Daha içmedim. Sende de kusma falan mi yapti decavit?Şükür iyi gidiyor. Pek yiyemiyorum. decaviti hiç içemedim. İşte böyle. Benimde oğluşum olacakmış allahın izniyle. Sonradan değişmezse
Ben almanyadayim. Burda igne vermiyorlar. Sadece Progestan hapEvet progestan igne...kalcadan..hergun 1 tane..2.5 ay kullandimm..ve 10 haftaya kadarda crinone jel estrofem..coraprin..folbiol..
Folbiol ve corasprine devam ediyorum hala bide vitamin..
Ama igneyi muhakkak isde..progestan agizdan etkisi cok az..vee yan etkisi cok..uyku yapar bas donmesi yapar..
Arasdirirsan goreceksin zaten dusuk riskinde ogne verilir..ben hayret ettim kanaman oldugu halde nasil vermediler sana..
Çok geçmiş olsun. Isterseniz acile kontrole gidinArkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
Arkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
Canım merhaba. Decaviti neden içemedin? Ben de 5 gün ictim ama 3. gün bir kusmaya basladim 5. gün biraktim. Daha içmedim. Sende de kusma falan mi yapti decavit?
Günaydın arkadaşlar
Benim belim kalinlasmadi kivrimim var hala ama. Popo ve basen buyudu zaten cok kucuk degillerdi... :) memelerim aldi basini gitti onlarda cok ufak degildi ama cok erken buyuduler... Birde cinsiyeti belli olanlar... Erkeklerde göğüs kararirmis o pembe yerleri kizda pembe kalirmis... Sizlerde nasil acaba...
Geçmiş olsun cnm bizde geçen hafta yaptık kısa mesafe diye emniyet kemeride takmamıştımArkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Isterseniz acile kontrole gidin
Çok teşekkür ederim cnm iki araç çarpıştık malesef. Çok şükür kimseye bişey olmadı. Doktora gitmeye de korkuyorum şimdi.çok geçmiş olsun cnm. doktora gittinmi. ciddi bi kaza değildir inşallah
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Aynen bizde buzlanma sebebiyle duramadık önümüze araç çıkınca birden. Çok şükür ki sadece ufak sıyrıklar var yüzümde o kadarGeçmiş olsun cnm bizde geçen hafta yaptık kısa mesafe diye emniyet kemeride takmamıştımbuzlanma sebebiyle kaydık Allahtan çok süratli çarpmadık Bn aynı gün kontrole gittim şükür iyiydi miniğim Bence sende bi kontrole git ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?