Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım ben de özel doktora gidiyorum sadece, önümüzdeki hafta için nezahat hanımdan ben de randevu aldım, orda hemşirelik yapmış olan bir arkadaşım önerdi onu, hem özele hem ona gitmek istiyorum, malum testler vs. devlette yaptırıyorum zaten, bir de doğum sonrası rapora ihtiyacım olacak, işte devlette de bir doktorum olsun dedim

Benimde tirodidm var bende eutrox iciyorum 25 mg 50 oldu.. 50 liyken 75 lik oldj 2 bucuga düşmeyince
Ben eutyrox haftada 4 gün 100 lük, 3 gün 75 lik içiyorum, en son testte tsh 1,76 idi...Endokrin doktoru olarak Alsancakta Erdal Dumana gidiyorum, o ayarlanmıştı gebelik öncesi, 1,36 lardaydi 1,76 ya çıktı, ilaç dozum iyi şimdilik. .Şimdi gebelikte 6 haftada bir tsh, ft4, b12 ve hemogram baktiriyor...

Bende euthyrox kullanıyorum arkadaşlar, şu an 2 bucukta. Doktor ilaçlara aynı şekilde devam et dedi. 1.36 dan 1.76 ya çıkması ne kadar sürdü sende. Ayda bir tahlil yaptıracağım bende

Bende euthyrox kullanıyorum arkadaşlar, şu an 2 bucukta. Doktor ilaçlara aynı şekilde devam et dedi. 1.36 dan 1.76 ya çıkması ne kadar sürdü sende. Ayda bir tahlil yaptıracağım bende
6 hafta canım, ben tahlilleri 6 haftada bir yaptırıyorum. .Tiroit sorunu önemli, benim kaybettiğim bebegimde 7 lere çıkmıştı o zamanlar ilk defa teşhis konulduğu için bilinçsizdim pek önemsemedim, sonuçta kaybettim bebegi, sebebi belki o değildi ama bende takıntı oldu, çok dikkat ediyorum bu sefer. ..

Ben 50 lik iciyodum 3.88 cikti gecen yaptrdim kan tahlili... O yuzden 75 mg oldu 2 bucuk olmasi adina 2 ay sonra gel dedi kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…