- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.681
Benim doktor gayet iyi dedi ama söylemedi. Bizde heyecandan sormadık cinsiyetini söyleyincekendimizden geçmişiz.
Ohhhh iyi keyifler. Ne iş yapıyoki babanız nöbette doktor falanmı
Canım ben de özel doktora gidiyorum sadece, önümüzdeki hafta için nezahat hanımdan ben de randevu aldım, orda hemşirelik yapmış olan bir arkadaşım önerdi onu, hem özele hem ona gitmek istiyorum, malum testler vs. devlette yaptırıyorum zaten, bir de doğum sonrası rapora ihtiyacım olacak, işte devlette de bir doktorum olsun dedimEvet cnm gidiyorum ben nevar salihte nezahat hanim cok iyi bir dr ben cok memnunum cnm tavsiye ederim... Dogumuda orda yapmak istiyorum nasipse... Heray hem ona hemde bucada eltimin dr varmis ozel ona gidicem nasipse... İkili testimi ozel dr yaptrircam 2 sinde...
Ben eutyrox haftada 4 gün 100 lük, 3 gün 75 lik içiyorum, en son testte tsh 1,76 idi...Endokrin doktoru olarak Alsancakta Erdal Dumana gidiyorum, o ayarlanmıştı gebelik öncesi, 1,36 lardaydi 1,76 ya çıktı, ilaç dozum iyi şimdilik. .Şimdi gebelikte 6 haftada bir tsh, ft4, b12 ve hemogram baktiriyor...Benimde tirodidm var bende eutrox iciyorum 25 mg 50 oldu.. 50 liyken 75 lik oldj 2 bucuga düşmeyince
İnşAllah bir sorun olmaz haber edersin tatlim :*Ay bende 8 de gordum cok merak. Ediyorum... 2 sinde gidicem ins ikili test icin
Ikili testte ense kalınlıklarıniz kac cikti acaba sizlerin?
Canım ben de özel doktora gidiyorum sadece, önümüzdeki hafta için nezahat hanımdan ben de randevu aldım, orda hemşirelik yapmış olan bir arkadaşım önerdi onu, hem özele hem ona gitmek istiyorum, malum testler vs. devlette yaptırıyorum zaten, bir de doğum sonrası rapora ihtiyacım olacak, işte devlette de bir doktorum olsun dedim
Ben eutyrox haftada 4 gün 100 lük, 3 gün 75 lik içiyorum, en son testte tsh 1,76 idi...Endokrin doktoru olarak Alsancakta Erdal Dumana gidiyorum, o ayarlanmıştı gebelik öncesi, 1,36 lardaydi 1,76 ya çıktı, ilaç dozum iyi şimdilik. .Şimdi gebelikte 6 haftada bir tsh, ft4, b12 ve hemogram baktiriyor...
Tatlim erkek olduğunu nasil öğrendin erkenden?keseye bakmakla mi?Iyi pazarlar cnm biz oglumla hala yataktayiz :) babamiz dun nobetteydi daha gelmedi keyif yapiyoruz :)
6 hafta canım, ben tahlilleri 6 haftada bir yaptırıyorum. .Tiroit sorunu önemli, benim kaybettiğim bebegimde 7 lere çıkmıştı o zamanlar ilk defa teşhis konulduğu için bilinçsizdim pek önemsemedim, sonuçta kaybettim bebegi, sebebi belki o değildi ama bende takıntı oldu, çok dikkat ediyorum bu sefer. ..Bende euthyrox kullanıyorum arkadaşlar, şu an 2 bucukta. Doktor ilaçlara aynı şekilde devam et dedi. 1.36 dan 1.76 ya çıkması ne kadar sürdü sende. Ayda bir tahlil yaptıracağım bende
Tatlim erkek olduğunu nasil öğrendin erkenden?keseye bakmakla mi?
Ins cnm guzel cikar hayirlisiyla... Hem belki cinsiyetini de ogrenirimİnşAllah bir sorun olmaz haber edersin tatlim :*
Canım ben de özel doktora gidiyorum sadece, önümüzdeki hafta için nezahat hanımdan ben de randevu aldım, orda hemşirelik yapmış olan bir arkadaşım önerdi onu, hem özele hem ona gitmek istiyorum, malum testler vs. devlette yaptırıyorum zaten, bir de doğum sonrası rapora ihtiyacım olacak, işte devlette de bir doktorum olsun dedim
Ben eutyrox haftada 4 gün 100 lük, 3 gün 75 lik içiyorum, en son testte tsh 1,76 idi...Endokrin doktoru olarak Alsancakta Erdal Dumana gidiyorum, o ayarlanmıştı gebelik öncesi, 1,36 lardaydi 1,76 ya çıktı, ilaç dozum iyi şimdilik. .Şimdi gebelikte 6 haftada bir tsh, ft4, b12 ve hemogram baktiriyor...
İhmale gelmez canım, dikkat et aman takipte olBen 50 lik iciyodum 3.88 cikti gecen yaptrdim kan tahlili... O yuzden 75 mg oldu 2 bucuk olmasi adina 2 ay sonra gel dedi kontrole
Ay ben yanliş anladumCnm erkek degilki ogrenmedim... Benim bi oglum varya 8 yasinda onla keyif yapiyiruz dedim :)
İnşAllaaaaahhh :*Ins cnm guzel cikar hayirlisiyla... Hem belki cinsiyetini de ogrenirim
Gunaydin kizlar. Nasilsiniz. Bahsettiginiz doktor nezahat akay mi.
İhmale gelmez canım, dikkat et aman takipte ol
Ay ben yanliş anladum
İhmale gelmez canım, dikkat et aman takipte ol
Gecen hafta yanı 13.haftamda ogrendm cnmCnm sen. Kacinci haftada ogrenmistin cinsiyetini..
Ben seni daha büyük saniodum hic haftana bakmamisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?