- 26 Eylül 2015
- 662
- 5.160
- 58
- 32
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.661
Evet bende de yemek aliskanliğim geri geliyor yavaş yavaş... Ben en sin 7.haftada gordum sonra gitmedim.sen en son ne zaman gittin neler dedi dr?Aslında artk yavaş yavaş bunye alışıyor hamılelıge.8.haftadan snra doktorum rahatlamaya baslarsın demişti gercektende oyle oldu. Yeme içme alışkablıgın normalleşiyor ve gaz problemı azalıyor. Birde ultrasonda artk bebek seklını alınca embrıyo cok guzel tarıfsz duygular yasıyosun.
Evet bende de yemek aliskanliğim geri geliyor yavaş yavaş... Ben en sin 7.haftada gordum sonra gitmedim.sen en son ne zaman gittin neler dedi dr?
Evet bende de yemek aliskanliğim geri geliyor yavaş yavaş... Ben en sin 7.haftada gordum sonra gitmedim.sen en son ne zaman gittin neler dedi dr?
Aslında artk yavaş yavaş bunye alışıyor hamılelıge.8.haftadan snra doktorum rahatlamaya baslarsın demişti gercektende oyle oldu. Yeme içme alışkablıgın normalleşiyor ve gaz problemı azalıyor. Birde ultrasonda artk bebek seklını alınca embrıyo cok guzel tarıfsz duygular yasıyosun.
Deme yaa cokk gecmis olsunnn...bende transferden beri hep evdeyimm..haftasinlari az cikiyorum okadar...genelde bende yatisdayim...Çok teşekkürler. 10 gün önce şiddetli kanamam oldu. 2 gün sonra kahverengi olmustu. Taki düne kadar kahverengiydi. Dün yine kanama basladi. Bugün biraz azaldı ama hep yatıyorum evdeyim . Progestan içiyorum ama bakalım hayırlısı olsun
Bilgi için teşekkür ederim. Sorucam doktoraDeme yaa cokk gecmis olsunnn...bende transferden beri hep evdeyimm..haftasinlari az cikiyorum okadar...genelde bende yatisdayim...
Sen dr a gitmissindir ama benden ufak bi tavsiye..progestani kaclik iciyorsun..agizdan etkisi azdir onun..onceki denemelerimdende dr larimin dedigi bu..200 luk vajinak fitil olarak kullandim...
Ama bu son tedavimde..fitilde vermedi..en etkili olani igneyi verdii...ve ben hergun progestan igne vuruldum..hemde 75 tane..75 gun 1 tane..o yuzden kanaman varsa sana direk igne vermesi lazimdi aslinda..igne hemen kesiyor..arasdir..dusuk tehlikesi tedavilerini..ben paylasmak istedimm..
Canım ben de forumu okuyordum aslında ama bir türlü yazamadım...Takip ettim sizi aslındaPanoroma. Testi ne cnm
Canım benim tüp bebek olduğundan ben transferden itibaren zaten progesteron ve ostrojen takviyesi alıyordum. ..hergün progestan igne ve sabah akşam crinone jel denen bir vajinal jel kullanıyordum. .Yine de kanama oldu, ilk kanama da hemen istirahat dedi, devam edince de 1 kez proluton igne vuruldum, istirahat devam, kanama kesildi....3 gün sonra kontrole gttim cin gibiydi bebek kıpır kıpır. ..sebocek panorama testi ne? Pruloton ne kadar kac defa kullandin? Ksnama ivin başka bir şey kullandin mi
Son tedavinde sadece Progestan iğne mi kullandin. ? kalcadan mi? Sanada cok gecmis olsun arkadaşımDeme yaa cokk gecmis olsunnn...bende transferden beri hep evdeyimm..haftasinlari az cikiyorum okadar...genelde bende yatisdayim...
Sen dr a gitmissindir ama benden ufak bi tavsiye..progestani kaclik iciyorsun..agizdan etkisi azdir onun..onceki denemelerimdende dr larimin dedigi bu..200 luk vajinak fitil olarak kullandim...
Ama bu son tedavimde..fitilde vermedi..en etkili olani igneyi verdii...ve ben hergun progestan igne vuruldum..hemde 75 tane..75 gun 1 tane..o yuzden kanaman varsa sana direk igne vermesi lazimdi aslinda..igne hemen kesiyor..arasdir..dusuk tehlikesi tedavilerini..ben paylasmak istedimm..
Geçmiş olsun atlatmissin. Benim de tüp bebek. Ama baştan beri sadece Progestan iciyorum.baska birşey vermedi.benim yaş 36 bu testi bende yaptiricam. Sende ense kalınlığı kac çıktı. ?Canım ben de forumu okuyordum aslında ama bir türlü yazamadım...Takip ettim sizi aslındaKan veriyorsun senin kanindan bebegin dna sini ayristirip down vs. gibi genetik hastalıklara bakıyorlar. ..Kan Amerikaya gönderiliyor bu işlemler orda yapılıyor. Ben 2li 3lu vs. test yaptırmiycam, direkt bu testle bakılacak benim...Yaşım 40 olduğundan bahsi geçen testler de istatistik üzerinden sonuç verdiğinden büyük ihtimalle riskim fazla çıkacaktı, amniyosentes yerine beklemeden risksiz olan bu testi yaptırdım. ..2 haftada sonuç çıkıyormuş 1 haftası geçti, kaldı 1 hafta...Umarım iyi çıkar sonuç, zor buldum bunu zaten..
Canım benim tüp bebek olduğundan ben transferden itibaren zaten progesteron ve ostrojen takviyesi alıyordum. ..hergün progestan igne ve sabah akşam crinone jel denen bir vajinal jel kullanıyordum. .Yine de kanama oldu, ilk kanama da hemen istirahat dedi, devam edince de 1 kez proluton igne vuruldum, istirahat devam, kanama kesildi....3 gün sonra kontrole gttim cin gibiydi bebek kıpır kıpır. ..
12 haftaya girince tüm takviyeleri bıraktım, şimdi sadece eutyrox (hashimoto tiroidim var benim) elevit multivitamin, gyneferon demir hapı ve coraspın kullanıyorum, coraspin preeklampsiyı önlemek içinmiş. ..
Canım senle haftalarımız aynı gidiyor, benim beklenen doğum tarihim 02.08.2016...Yani 12. haftayı geçmişsin sen de..Bence igne al onu kullan, igne formunda progesteron daha etkiliymiş , sırf bu yüzden dayandım 12 haftaya kadar, yoksa popom popoluktan cikmistiGeçmiş olsun atlatmissin. Benim de tüp bebek. Ama baştan beri sadece Progestan iciyorum.baska birşey vermedi.benim yaş 36 bu testi bende yaptiricam. Sende ense kalınlığı kac çıktı. ?
Igneyi doktora sorucam bakalım ne diycek. Ense kalınlığı iyiyse bence kan sonucu iyi çıkarCanım senle haftalarımız aynı gidiyor, benim beklenen doğum tarihim 02.08.2016...Yani 12. haftayı geçmişsin sen de..Bence igne al onu kullan, igne formunda progesteron daha etkiliymiş , sırf bu yüzden dayandım 12 haftaya kadar, yoksa popom popoluktan cikmisti
Ben ense kalinligimi bilmiyorum çok komik, son muayenede ölçtü doktorum, bu da ense kalinligi dedi gösterdi güzel dedi, ama ben aklımda tutamadim
İnşallah canım ya, umarım hepimizin sağlıklı devam ederIgneyi doktora sorucam bakalım ne diycek. Ense kalınlığı iyiyse bence kan sonucu iyi çıkar
Inşallahİnşallah canım ya, umarım hepimizin sağlıklı devam eder
zinedila Canım sen de Gaziemirdeydin di mi? Gaziemir devlet hastanesinde bir kadin dogum doktoruna doktora gittin mi hiç bu hamileliginde?
Canım ben de forumu okuyordum aslında ama bir türlü yazamadım...Takip ettim sizi aslındaKan veriyorsun senin kanindan bebegin dna sini ayristirip down vs. gibi genetik hastalıklara bakıyorlar. ..Kan Amerikaya gönderiliyor bu işlemler orda yapılıyor. Ben 2li 3lu vs. test yaptırmiycam, direkt bu testle bakılacak benim...Yaşım 40 olduğundan bahsi geçen testler de istatistik üzerinden sonuç verdiğinden büyük ihtimalle riskim fazla çıkacaktı, amniyosentes yerine beklemeden risksiz olan bu testi yaptırdım. ..2 haftada sonuç çıkıyormuş 1 haftası geçti, kaldı 1 hafta...Umarım iyi çıkar sonuç, zor buldum bunu zaten..
Canım benim tüp bebek olduğundan ben transferden itibaren zaten progesteron ve ostrojen takviyesi alıyordum. ..hergün progestan igne ve sabah akşam crinone jel denen bir vajinal jel kullanıyordum. .Yine de kanama oldu, ilk kanama da hemen istirahat dedi, devam edince de 1 kez proluton igne vuruldum, istirahat devam, kanama kesildi....3 gün sonra kontrole gttim cin gibiydi bebek kıpır kıpır. ..
12 haftaya girince tüm takviyeleri bıraktım, şimdi sadece eutyrox (hashimoto tiroidim var benim) elevit multivitamin, gyneferon demir hapı ve coraspın kullanıyorum, coraspin preeklampsiyı önlemek içinmiş. ..
Herkese iyi pazarlar hanımlaaarr
Ikili testte ense kalınlıklarıniz kac cikti acaba sizlerin?
Iyi pazarlar cnm biz oglumla hala yataktayiz :) babamiz dun nobetteydi daha gelmedi keyif yapiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?