Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Evet bende de yemek aliskanliğim geri geliyor yavaş yavaş... Ben en sin 7.haftada gordum sonra gitmedim.sen en son ne zaman gittin neler dedi dr?

Evet bende de yemek aliskanliğim geri geliyor yavaş yavaş... Ben en sin 7.haftada gordum sonra gitmedim.sen en son ne zaman gittin neler dedi dr?

Benimde aynen cok seviniyorum... Ama. Hala istedigim gibi eskisi gibi tat almiyorum yemeklerden... En azindan eskiye nazaran sabahlari bulanio çoğunlukla midem gun icinde fazla olmuo bunada sukur diyorum bende :)

Ay bende 8 de gordum cok merak. Ediyorum... 2 sinde gidicem ins ikili test icin

Cnm sen. Kacinci haftada ogrenmistin cinsiyetini..
Ben seni daha büyük saniodum hic haftana bakmamisim :)

Deme yaa cokk gecmis olsunnn...bende transferden beri hep evdeyimm..haftasinlari az cikiyorum okadar...genelde bende yatisdayim...

Sen dr a gitmissindir ama benden ufak bi tavsiye..progestani kaclik iciyorsun..agizdan etkisi azdir onun..onceki denemelerimdende dr larimin dedigi bu..200 luk vajinak fitil olarak kullandim...

Ama bu son tedavimde..fitilde vermedi..en etkili olani igneyi verdii...ve ben hergun progestan igne vuruldum..hemde 75 tane..75 gun 1 tane..o yuzden kanaman varsa sana direk igne vermesi lazimdi aslinda..igne hemen kesiyor..arasdir..dusuk tehlikesi tedavilerini..ben paylasmak istedimm..

Bilgi için teşekkür ederim. Sorucam doktora

Panoroma. Testi ne cnm
Canım ben de forumu okuyordum aslında ama bir türlü yazamadım...Takip ettim sizi aslında Kan veriyorsun senin kanindan bebegin dna sini ayristirip down vs. gibi genetik hastalıklara bakıyorlar. ..Kan Amerikaya gönderiliyor bu işlemler orda yapılıyor. Ben 2li 3lu vs. test yaptırmiycam, direkt bu testle bakılacak benim...Yaşım 40 olduğundan bahsi geçen testler de istatistik üzerinden sonuç verdiğinden büyük ihtimalle riskim fazla çıkacaktı, amniyosentes yerine beklemeden risksiz olan bu testi yaptırdım. ..2 haftada sonuç çıkıyormuş 1 haftası geçti, kaldı 1 hafta...Umarım iyi çıkar sonuç, zor buldum bunu zaten..

sebocek panorama testi ne? Pruloton ne kadar kac defa kullandin? Ksnama ivin başka bir şey kullandin mi
Canım benim tüp bebek olduğundan ben transferden itibaren zaten progesteron ve ostrojen takviyesi alıyordum. ..hergün progestan igne ve sabah akşam crinone jel denen bir vajinal jel kullanıyordum. .Yine de kanama oldu, ilk kanama da hemen istirahat dedi, devam edince de 1 kez proluton igne vuruldum, istirahat devam, kanama kesildi....3 gün sonra kontrole gttim cin gibiydi bebek kıpır kıpır. ..
12 haftaya girince tüm takviyeleri bıraktım, şimdi sadece eutyrox (hashimoto tiroidim var benim) elevit multivitamin, gyneferon demir hapı ve coraspın kullanıyorum, coraspin preeklampsiyı önlemek içinmiş. ..

Son tedavinde sadece Progestan iğne mi kullandin. ? kalcadan mi? Sanada cok gecmis olsun arkadaşım

Geçmiş olsun atlatmissin. Benim de tüp bebek. Ama baştan beri sadece Progestan iciyorum.baska birşey vermedi.benim yaş 36 bu testi bende yaptiricam. Sende ense kalınlığı kac çıktı. ?

Geçmiş olsun atlatmissin. Benim de tüp bebek. Ama baştan beri sadece Progestan iciyorum.baska birşey vermedi.benim yaş 36 bu testi bende yaptiricam. Sende ense kalınlığı kac çıktı. ?
Canım senle haftalarımız aynı gidiyor, benim beklenen doğum tarihim 02.08.2016...Yani 12. haftayı geçmişsin sen de..Bence igne al onu kullan, igne formunda progesteron daha etkiliymiş , sırf bu yüzden dayandım 12 haftaya kadar, yoksa popom popoluktan cikmisti
Ben ense kalinligimi bilmiyorum çok komik, son muayenede ölçtü doktorum, bu da ense kalinligi dedi gösterdi güzel dedi, ama ben aklımda tutamadim

Igneyi doktora sorucam bakalım ne diycek. Ense kalınlığı iyiyse bence kan sonucu iyi çıkar

zinedila Canım sen de Gaziemirdeydin di mi? Gaziemir devlet hastanesinde bir kadin dogum doktoruna doktora gittin mi hiç bu hamileliginde?

Evet cnm gidiyorum ben nevar salihte nezahat hanim cok iyi bir dr ben cok memnunum cnm tavsiye ederim... Dogumuda orda yapmak istiyorum nasipse... Heray hem ona hemde bucada eltimin dr varmis ozel ona gidicem nasipse... İkili testimi ozel dr yaptrircam 2 sinde...

Benimde tirodidm var bende eutrox iciyorum 25 mg 50 oldu.. 50 liyken 75 lik oldj 2 bucuga düşmeyince

Ikili testte ense kalınlıklarıniz kac cikti acaba sizlerin?

Benim doktor gayet iyi dedi ama söylemedi. Bizde heyecandan sormadık cinsiyetini söyleyince kendimizden geçmişiz.

Iyi pazarlar cnm biz oglumla hala yataktayiz :) babamiz dun nobetteydi daha gelmedi keyif yapiyoruz :)

Ohhhh iyi keyifler. Ne iş yapıyoki babanız nöbette doktor falanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…