Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Senin de hayırlı olsun canım sabır gerekiyo iste ama biz taze annelerde de o yok :) Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah :)
Ya ben taze de değil bi tane kızım var ama onda birsey anlamadım hiç birşey hissetmedim yılbaşına denk geldi günüm 3 gün geçti test alamadım heryer kapalı doktor lar izinde yılbaşı izni nde bunda daha çok bilinçli gidiyorum ama sabırsız :)),

Yok canım özel yaptırıyorum normalde doktor bana kagit verse bedava sigorta karşılıyor ben hep cebimde ödedim ondan dikkat çektim :)
Yaaa ...
Bn de ozel dr a gidiyorum...
Pazr gunu tahlil verdim 32.5 tl aldilar
Serefsizler...normalde 20 tl...
Yani Allah onlarsizbda etmesin onlarin gaddarligina da dusurmesin insaallah

Göztepe medical park erhan karaalp e gidiyorum 2 haftadir instagramdan buldum kendisini Şimdilik memnunum soğuk kanlı bi dr rahatlatiyo insani Sen nereye gittin cnm

ben şimdilik bi yere gittim ama geçiciydi.karar veremedim ben hala. medipolmega suna hnmç mı avrasya gamzemi, nisa asiyemi yada mürvetmi ? bilemedim bi türlü

tesekkurler : ) hos bulduk. Istiyorduk ama planli degildi. beklenmedik oldu benim. Soktayim hala. Gercek gibi gelmiyor : )

aynen bizimde öyle.. eşimle avm ye gitmiştik. e-bebeği gördük hadi girelim dedik.orda gezdik çıkarken ikimizde birbirimize aynı şeyi söyledik. sanki kendi bebeğimiz için değilde birine hediye bakıyormuş gibi hissetmişiz. hala inanamıyoruz :)

hoşgeldin cnm. hayırlı olsun hamişliğin. hikayeni hcg değerlerini paylaşırmısın
Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun inşallah hepimizde sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz ben adet gününden 1 hafta önce öğrendim BAT tan 2 gün önce 188 BAT ta 333 çıktı çok istiyoduk rabbim nasip etti çok şükür cumartesi günü doktora gidicem inşallah görebiliriz keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…