- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.541
Kizlar bende kasim ayinda hamile oldugumu ogrendimBurdaki takvim 1 hafta fazla mi gosteriyor benim tlf daki takvim 13. Haftada burda 14 neden oluyor bu? Dogum gunlari ikisindede ayni
.
Gunaydinlarr arkadaslarr banada iyi geceler amerikadayim 7 saat gerideyimBunu bilmiyordum gerci ilk hamileligim o kadar cok bilmedigim sey var ki Allahtan burasi varda okuya okuya ogreniyorum benim gobegim cok cikti B bebegim seni bekliyorum senin nasil? Ayni gunlerdeyiz ya ondan soruyorum ve ben daha cinsiyeti bilmiyorum 1 kere dr gidebildim
Gunaydinlarr arkadaslarr banada iyi geceler amerikadayim 7 saat gerideyimBunu bilmiyordum gerci ilk hamileligim o kadar cok bilmedigim sey var ki Allahtan burasi varda okuya okuya ogreniyorum benim gobegim cok cikti B bebegim seni bekliyorum senin nasil? Ayni gunlerdeyiz ya ondan soruyorum ve ben daha cinsiyeti bilmiyorum 1 kere dr gidebildim
Yapiyorlar canim ama 3 lu taramayi yapiyorlar burdaki sigorta islemleri cok farkli her sy dr kontrolun var ama sadece 3 kere ultrasona grebiliyorsun 3lu taramayida sanirim 20 haftada yapiyorlar
Sagol cnm benim bnde korkudan gunde 1 bardaktan fazla icmiyorum ihlamur. Bolnane limon iciyorum. 63 le hamil kalip 64.700 olmustum simdi 62.700 olmusum. YememektenCok gecmis olsun cnmm bende gecenlerde fenaydim... Bol c vitamini al ihlamur ic cnm
Kizlar gunaydin nasilsiniz... hareketleri hissetmye baslayanlar var. Ben gaz hareketimibebk hareketimi ayrt eedemiyorum:)
günaydın kızlar.benimde 12.haftada kızımın olacağını söylemişlerdi.bugün tekrar kontrole gideceğim.sonucu size yazarım
Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.Kesinlikle benimde öyle oluyor.
Bu arada doktordan geldim kızlar. Oğlum geliyormuşçok hareketliymiş hiç rahat durmadı kalp atışını bilezor dinletti elleriyle pipisini örtmüş doktorda vay edepsiz pipisini tutuyo dedi sonradan yakaladı bacaklarını açtı :)
Bidr bu hamilelik takvimi 16+6 olana kadar 16 gösteriyor degilmi. Aslinda 17. Haftanin icindemiyim ben
Bidr bu hamilelik takvimi 16+6 olana kadar 16 gösteriyor degilmi. Aslinda 17. Haftanin icindemiyim ben
Bugün 2li taramanın sonucu için doktoruma gidicem, ankara kar altında bakalım gitmeyi başarabilirsem, acaba cinsiyetini de öğrenebilir miyim çok merak ediyorum.
Kizlar aranizda 13. Haftadan sonra kusmaya baslayan oldu mu? Ben 2 gündür kusuyorum. Bir de yarim baş ağrısı var. Acaba midemi mi usuttum? Benim gibi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?