Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kizlar bende kasim ayinda hamile oldugumu ogrendim Burdaki takvim 1 hafta fazla mi gosteriyor benim tlf daki takvim 13. Haftada burda 14 neden oluyor bu? Dogum gunlari ikisindede ayni
.

hayırlı olsun cnm hoşgeldin. 13+0 ile 13+6 arası 14. hafta oluyor cnm.

bu arada herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar rahat hamişlikler diliyorum

Gunaydinlarr arkadaslarr banada iyi geceler amerikadayim 7 saat gerideyim Bunu bilmiyordum gerci ilk hamileligim o kadar cok bilmedigim sey var ki Allahtan burasi varda okuya okuya ogreniyorum benim gobegim cok cikti B bebegim seni bekliyorum senin nasil? Ayni gunlerdeyiz ya ondan soruyorum ve ben daha cinsiyeti bilmiyorum 1 kere dr gidebildim

benimde biraz çıktı :) bende dün öğrendim cnm oğluşum olacağını.
istediğin zaman soru sorabilirsin cnm.

Hayırlı olsun canım.
Amerika'da tarama testi kontrolü falan yapmıyorlar mı? 1 kere gittim demişsin ya ondan soruyorum.

Yapiyorlar canim ama 3 lu taramayi yapiyorlar burdaki sigorta islemleri cok farkli her sy dr kontrolun var ama sadece 3 kere ultrasona grebiliyorsun 3lu taramayida sanirim 20 haftada yapiyorlar

Yapiyorlar canim ama 3 lu taramayi yapiyorlar burdaki sigorta islemleri cok farkli her sy dr kontrolun var ama sadece 3 kere ultrasona grebiliyorsun 3lu taramayida sanirim 20 haftada yapiyorlar

Sistem çok değişik gerçekten. Sadece 3 kere ultrasona girmenin sebebi ne peki?

3'lü tarama Türkiye'de de aynı haftalarda yapılıyor. Ben 2'liyi yaptırdım 3'lüyü yaptırmayı düşünmüyorum o yüzden.

Hg aramıza cnmm

Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

Kizlar aranizda 13. Haftadan sonra kusmaya baslayan oldu mu? Ben 2 gündür kusuyorum. Bir de yarim baş ağrısı var. Acaba midemi mi usuttum? Benim gibi olan var mi?

Bidr bu hamilelik takvimi 16+6 olana kadar 16 gösteriyor degilmi. Aslinda 17. Haftanin icindemiyim ben

Benim de buradaki takvimle telefondaki uygulama 2 gün farkediyor. Doğum tarihleri aynı gösteriyor. Pazar günü yeni hafta bildirimi geliyor ama buradaki takvimde salı günü yeni haftayı gösteriyor. +1 olmadan yazmıyor burada sanırım.

Kizlar aranizda 13. Haftadan sonra kusmaya baslayan oldu mu? Ben 2 gündür kusuyorum. Bir de yarim baş ağrısı var. Acaba midemi mi usuttum? Benim gibi olan var mi?

Benim cok bulanio cnm hala ara ara bazen tamam. Gecti diyorum ama bakiyorumki gecmemis..
Bide kusma degil asiri ogurtu oluyo resmen icimden gelio başımda dun cok agridi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…