• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Annişler günaydın nasılsınız bakalım. Sorunlar azalmaya başladı anladığım kadarıyla. Ben bu sabah bebisimi hissettim :KK68:. iki gundur misafirlerim var di ultrason fotolarınzi da gönderemedi kızlar kusuruma bakmayın emi

Ay ne guzel benim ikinci olmasina ragmen hissedemiyorum... Gaz hareketleri var bi sagda bi solda onlarda bebek olamaz cunki daha kucucuk belli binyerde hareket eder yani.... Darisi bize ins cnm

Çok sevindim maşallah. Başlamış pipiyle oynamaya :KK48:
Benimki de çok hareketliydi ama görelim diye havada bağdaş kurdu oğluşum. :KK36:
Erkekler çoğunlukta bu sene erkek senesi anlaşılan.

Herkes öğrensin de liste yapalım.

Suana kadar 2 kiz 2 erkek ogrenen oldu degilmi... Baska kiminki belli oldu...
Eskaram erkek
Bebisimi bekliyorum erkek
Nilistan kiz
Tolgaseda kiz

Kızlar benim randevum şubat 9 da olacak baya bir beklemem gerekiyor aslında çok merak ediyorum cinsiyetini. Çok şükür kızım da oğlum da var ama genede insan bilmek istiyor geçen bahsettiğiniz siteye ultrason görüntüsü koydum bir tane yorum yapan oldu kız gibi dedi sizden biriniz de burda erkek gibi dediniz biz eskiden çin takvimine anne yaşına sene eklemezdik eklemezsem kız ağustos doğumlu olduğum için eklersem erkek ultrason resimleri tamamen yerleri biçimleri oğlumla aynı ama kızlara ait resim olmadığından kıyas yapamıyorum.hamileliğine gelince kızlarıma da oğluma da hiç benzemiyor.zaten benim iki kızımda bile bambaşka hamileliğim oldu. Velhasıl yakında giderim doktora derken doktor da tatil sonrası gelin deyince neredeyse su eczane de satılan testi alasım geldi. Bu arada şikayetler gerçekten eskiye nazaran müthiş azaldı çok şükür. Ve bebeğimi benn de birkaç kez hissetim. Belki benim dördüncü olduğu içindir. Ama çok yoğun değil tabiki küçük olduğu için sadece bir anlık, tatlı tatlı hissetim.

Kızlar benim randevum şubat 9 da olacak baya bir beklemem gerekiyor aslında çok merak ediyorum cinsiyetini. Çok şükür kızım da oğlum da var ama genede insan bilmek istiyor geçen bahsettiğiniz siteye ultrason görüntüsü koydum bir tane yorum yapan oldu kız gibi dedi sizden biriniz de burda erkek gibi dediniz biz eskiden çin takvimine anne yaşına sene eklemezdik eklemezsem kız ağustos doğumlu olduğum için eklersem erkek ultrason resimleri tamamen yerleri biçimleri oğlumla aynı ama kızlara ait resim olmadığından kıyas yapamıyorum.hamileliğine gelince kızlarıma da oğluma da hiç benzemiyor.zaten benim iki kızımda bile bambaşka hamileliğim oldu. Velhasıl yakında giderim doktora derken doktor da tatil sonrası gelin deyince neredeyse su eczane de satılan testi alasım geldi. Bu arada şikayetler gerçekten eskiye nazaran müthiş azaldı çok şükür. Ve bebeğimi benn de birkaç kez hissetim. Belki benim dördüncü olduğu içindir. Ama çok yoğun değil tabiki küçük olduğu için sadece bir anlık, tatlı tatlı hissetim.

Dördüncü mü? Allah bağışlasın hepsini.
Valla azmine hayran kaldım. Ben hep en az iki diyorum ama bir taneyi doğurursam ikinci zor gelecek gibi. :KK48:

Dördüncü mü? Allah bağışlasın hepsini.
Valla azmine hayran kaldım. Ben hep en az iki diyorum ama bir taneyi doğurursam ikinci zor gelecek gibi. :KK48:
Ya başta öyle deniyor da yıllar geçtikçe sen kendi planlarını değilde senin için yazılmış bir planı uygularken buluyorsun kendini anne olmak da bu kadar güzel olmasaydı:KK68:

Masallah cnm allah bagislasin cocuklarini... Benimde nasiose 2 subatta... Ikili test icin gidicem gosterirse cinsiyetinide ogreniriz belki... Allah gonlumuze gore versin insallah

Canimm nasilsinn...nasill gidiyorr..yazamadim bi suredirr..o uyku sorunu bendede varr. Gece uyanik sabahsa zor uyaniyorumm...oyle olucada butun duzen bozuluyor..

Hiç sormayın bende uyuyamıyorum. Ve sabah 6 da kalkıyorum işe gidiyoru. Gecenin telafisini yapacak imkanımda yok :( dökülüyorum

Nasıl hissettin? :KK37:

Allah' a şükür mide bulantım çok büyük oranda azaldı. Bu sabah hiç bulanmadı.

Bir tek şunu sevmiyorum çok acıkıp bir anda hızlı yersem midem ayaklanıyor. Ya çok yavaş başlamam ya da bir kaç dakika beklemem gerekiyor yiyebilmek için.
Canım o kadar bulantı dan sonra midelerimiz küçüldü heralde . çok sukur geçti ya . 2lokmada olsa Ye kalk sofradan mide hazmetmiyo az az yemek yemeli bol sıvı tuketmeye çalışmak lazım.
Seğerme şeklinde hissettim canım bebişi ama sanki zorluyordu gibiydi ama hafif hissettim tbi normal seğerme değildi anliycan

Kesinlikle benimde öyle oluyor.

Bu arada doktordan geldim kızlar. Oğlum geliyormuş :KK66: çok hareketliymiş hiç rahat durmadı kalp atışını bilezor dinletti elleriyle pipisini örtmüş doktorda vay edepsiz pipisini tutuyo dedi :KK66: sonradan yakaladı bacaklarını açtı :)

Allahım yarabbim maşallah bebislerimize. Çok tatlılar yahu. Yerim ben onu utanirmista kiyamam. Bizim kızda bağdamac kurdu da öyle gorduk

Back