- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.521
Çok sevindim maşallah. Başlamış pipiyle oynamaya
Benimki de çok hareketliydi ama görelim diye havada bağdaş kurdu oğluşum.
Erkekler çoğunlukta bu sene erkek senesi anlaşılan.
Herkes öğrensin de liste yapalım.
Ay ne guzel benim ikinci olmasina ragmen hissedemiyorum... Gaz hareketleri var bi sagda bi solda onlarda bebek olamaz cunki daha kucucuk belli binyerde hareket eder yani.... Darisi bize ins cnm
Cnm sen alemdesin . nasıl gidiyor. Erkekmi seninkiEvet bnde cevremden hep erkek haberi alıyorum ben yanlis senede dogurmaya kalktim:)
Evet canim erkek 11. Haftalikken soyledi dr once uzuldum simdi alistim. 5 gundur acayip hastayim yataktan cikamiyorumCnm sen alemdesin . nasıl gidiyor. Erkekmi seninki
Kızimiz geliyooo
Düzenleyim bi daha
1-ceylaan1988 erkek
2-tolgaseda kız
3-@bebeğim seni bekliyorum erkek
4-nilistan kız
5-eskaram erkek
Evet canim erkek 11. Haftalikken soyledi dr once uzuldum simdi alistim. 5 gundur acayip hastayim yataktan cikamiyorum
Ay Ihlamur icebiliyoz mu ben kendimi sartlamisim bütün bitki caylarindan uzak duruyorum ihlamuru da cok severim sevindim buna :) bu arada benim benegimde %85 kız :*Cok gecmis olsun cnmm bende gecenlerde fenaydim... Bol c vitamini al ihlamur ic cnm
Ay Ihlamur icebiliyoz mu ben kendimi sartlamisim bütün bitki caylarindan uzak duruyorum ihlamuru da cok severim sevindim buna :) bu arada benim benegimde %85 kız :*
6.minakks kizDüzenleyim bi daha
1-ceylaan1988 erkek
2-tolgaseda kız
4-nilistan kız
5-eskaram erkek
Ay Ihlamur icebiliyoz mu ben kendimi sartlamisim bütün bitki caylarindan uzak duruyorum ihlamuru da cok severim sevindim buna :) bu arada benim benegimde %85 kız :*
6-@minnaks kızDüzenleyim bi daha
1-ceylaan1988 erkek
2-tolgaseda kız
4-nilistan kız
5-eskaram erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?