• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Çok haklisin bende aldırmam bebeğimi ben daha önce doğum yaptığım için o anda öğrenmek daha zor olur diye yaptırdım testi risk yüksek çıksa idi de sonuna kadar öğrenirdim doğuma kadar da hem kendimi hem etrafımı hazırlardım diye ama çok şükür risk düşük ha illa down sendromu olacak diye bir şey yok bende mesela doğuştan kalça çıkıklık var bizde irsi Rabbim inşallah sağlıklı evlat versin bol bol dua ediyorum
Rabbim bebişlerimizi sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. Buaralar tek duam bu teyzesı:)

Kızlaar benim yarın 10 da randevum var inşallah bebişim gösterir kendini 13+6 oluyoruz yarın. Kızım çok sabırsız yarın oda gelecek okula gitmiyor o kadar yanii

Hadi hayirlisi cnm benim... Ins gösterir bebis kendini... Kizin ne istiyor bu arada cinsiyetini

Annişler günaydın nasılsınız bakalım. Sorunlar azalmaya başladı anladığım kadarıyla. Ben bu sabah bebisimi hissettim :KK68:. iki gundur misafirlerim var di ultrason fotolarınzi da gönderemedi kızlar kusuruma bakmayın emi

Nasıl hissettin? :KK37:

Allah' a şükür mide bulantım çok büyük oranda azaldı. Bu sabah hiç bulanmadı.

Bir tek şunu sevmiyorum çok acıkıp bir anda hızlı yersem midem ayaklanıyor. Ya çok yavaş başlamam ya da bir kaç dakika beklemem gerekiyor yiyebilmek için.

Nasıl hissettin? :KK37:

Allah' a şükür mide bulantım çok büyük oranda azaldı. Bu sabah hiç bulanmadı.

Bir tek şunu sevmiyorum çok acıkıp bir anda hızlı yersem midem ayaklanıyor. Ya çok yavaş başlamam ya da bir kaç dakika beklemem gerekiyor yiyebilmek için.

Kesinlikle benimde öyle oluyor.

Bu arada doktordan geldim kızlar. Oğlum geliyormuş ;) çok hareketliymiş hiç rahat durmadı kalp atışını bilezor dinletti elleriyle pipisini örtmüş doktorda vay edepsiz pipisini tutuyo dedi ;) sonradan yakaladı bacaklarını açtı :)

Bu arada doktordan geldim kızlar. Oğlum geliyormuş :KK66: çok hareketliymiş hiç rahat durmadı kalp atışını bilezor dinletti elleriyle pipisini örtmüş doktorda vay edepsiz pipisini tutuyo dedi :KK66: sonradan yakaladı bacaklarını açtı :)

Çok sevindim maşallah. Başlamış pipiyle oynamaya :KK48:
Benimki de çok hareketliydi ama görelim diye havada bağdaş kurdu oğluşum. :KK36:
Erkekler çoğunlukta bu sene erkek senesi anlaşılan.

Herkes öğrensin de liste yapalım.

Bu arada doktordan geldim kızlar. Oğlum geliyormuş :KK66: çok hareketliymiş hiç rahat durmadı kalp atışını bilezor dinletti elleriyle pipisini örtmüş doktorda vay edepsiz pipisini tutuyo dedi :KK66: sonradan yakaladı bacaklarını açtı :)
:KK36:

Cok sevindim cnm gozun aydinn :)

Back