- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.441
Bu smdı yukledıgkm 8hftalk cnm. Önceki ilk yukledıgım 13
Teşekkürler canımSarimsaği yaridan bol agridiğinda dişinin uzerine koy ve hafif bastir beklet.ne zaman agrisa yap sonra yikama dişini.bir zaman sonra hiç ağrimiyr.benim 2disim çürük 1hafta oldum agrisindan en son bildim.sarimsaği şukur 2haftadir disim agrimiyr sarmsak fayda etti.kesin sonuç emin ol dene
Ben hep erkek hıssettm ruyalarımdada erkek gordum.ama etkılendıgım ıcındır dıyorum sımdıde.cunku herkes erkek dedı.kusmam hıc olmadı bulantım kısa surdu.hep ayva eksı seyler yedım.hıc tatlı yemedım.tavuktan tiksindim.tüpümü görenler hep erkek dedı. Ama son ıkı haftadır falan agzımdan kızım dıye cıkıyo konusurken:)malum mu oldu nSenin bebiste ortadaymis ayy hayirlisi ile gecse de ogrensek kuzucuklarimizi... Senin belirtiler neydi cnm ne hissetin
Cok tesekkur edeırm teyzesıHayırlısı olsun
En başta sağda olan erkek mi yani?
Ben hep erkek hıssettm ruyalarımdada erkek gordum.ama etkılendıgım ıcındır dıyorum sımdıde.cunku herkes erkek dedı.kusmam hıc olmadı bulantım kısa surdu.hep ayva eksı seyler yedım.hıc tatlı yemedım.tavuktan tiksindim.tüpümü görenler hep erkek dedı. Ama son ıkı haftadır falan agzımdan kızım dıye cıkıyo konusurken:)malum mu oldu n
Bende hep erkek goruyorum yaa hatta ikiz erkek bile gordum aglamistim 4 erkekle napicam ben diye ruyamda :) tupum derken ne tupu cnm
Kağıtta sagda. Ultrasonda sagda gözüküyor.Ultrason kagidinda sagdaysa Kiz diyolar cnm walla ben onlarin yalancisiyim :) ama tutan cok var tutmayanda
Tatlim ultrasonda da bilgisayarda da soldaydi :/,bir de benimki karindan bakilma
Kağıtta sagda. Ultrasonda sagda gözüküyor.
Canım bende paylasirim ama 9-14 haftalar var bende sadece ben mesela solunda olduğunu söyleyince herkes kız dedi, bide popom büyümüş yuvarlanmış ondan bildiler tuttuBende paylasirim walla ama kimseden ses cikmadi
Canım bende paylasirim ama 9-14 haftalar var bende sadece ben mesela solunda olduğunu söyleyince herkes kız dedi, bide popom büyümüş yuvarlanmış ondan bildiler tuttu
Canım bende paylasirim ama 9-14 haftalar var bende sadece ben mesela solunda olduğunu söyleyince herkes kız dedi, bide popom büyümüş yuvarlanmış ondan bildiler tuttu
Amin inşallahHayırlı geceler ve arkadaşlar kız erkek değil rabbim sağlıklı ve salih evlat nasip etsin insallah bence
Ay ayniii bendeki gibi yaaa tam ayniiiBen hep erkek hıssettm ruyalarımdada erkek gordum.ama etkılendıgım ıcındır dıyorum sımdıde.cunku herkes erkek dedı.kusmam hıc olmadı bulantım kısa surdu.hep ayva eksı seyler yedım.hıc tatlı yemedım.tavuktan tiksindim.tüpümü görenler hep erkek dedı. Ama son ıkı haftadır falan agzımdan kızım dıye cıkıyo konusurken:)malum mu oldu n
Ya kızlar alemsiniz ya nerden buralara geldik uçmuş gitmişsiniz paralel nub filan derken kendimi paralel evrende bulacaktım sonra beni bir daha kimse bulamayacaktı. Sayenizde daha da çok kafam karıştı cunki hiç çıkıntı olmayan bir sürü ultrason resmine yapılmış dünya kadar yorum okudun başka sayfalarda inanın boşuna çabalıyoruz doktorlar ultrason da bakarken evire çevire çıkıntı yi net görür rahat ca yapar yorumunu. Biz de böyle net olmayan bulanık bir ultrason da dön dön başım döndü birazdan size resimler yollayım önce beynim bir açılsın da haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?