• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Tatlim.ilk haftalarda belli değil sağ solu bebek hareket edince değişiyor.simdi soldaysa sağa gidicek sağdaysa sola.ben hep zaten solda hiss etmişdim ultrasonda da sol çikti baaklm buyusn ne tarafa gidicek :KK70:

Ultasonda solda bulduysa dr kiz olabilir cnm ultrasonda solda bulunca kagitta sagda cikio... Benimde sol ve ortaya bakti orda buldu bebegimi

7 haftaua kdr sagdaymis senin bebis 8 de sola gecmis bariz sekilde... Kesesindeki o sivrilik olarak oglumla ayni yerde... Ama bunda diger yerde ay acaba kizmi bebegim inss... Saglikli olsun insallah.... Bu arada masallah bebehine cnm ne kdrda buyumus masallah bende cok merak ediyorum ne kdr oldu acaba
10. Hafta tam net degil. Diğerleri daha net

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 54
Ağrı yok ama sizliyor bazen
Sarimsaği yaridan bol agridiğinda dişinin uzerine koy ve hafif bastir beklet.ne zaman agrisa yap sonra yikama dişini.bir zaman sonra hiç ağrimiyr.benim 2disim çürük 1hafta oldum agrisindan en son bildim.sarimsaği şukur 2haftadir disim agrimiyr sarmsak fayda etti.kesin sonuç emin ol dene :KK36:

Back