• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Sarimsaği yaridan bol agridiğinda dişinin uzerine koy ve hafif bastir beklet.ne zaman agrisa yap sonra yikama dişini.bir zaman sonra hiç ağrimiyr.benim 2disim çürük 1hafta oldum agrisindan en son bildim.sarimsaği şukur 2haftadir disim agrimiyr sarmsak fayda etti.kesin sonuç emin ol dene :KK36:
Teşekkürler canım

Senin bebiste ortadaymis ayy hayirlisi ile gecse de ogrensek kuzucuklarimizi... Senin belirtiler neydi cnm ne hissetin
Ben hep erkek hıssettm ruyalarımdada erkek gordum.ama etkılendıgım ıcındır dıyorum sımdıde.cunku herkes erkek dedı.kusmam hıc olmadı bulantım kısa surdu.hep ayva eksı seyler yedım.hıc tatlı yemedım.tavuktan tiksindim.tüpümü görenler hep erkek dedı. Ama son ıkı haftadır falan agzımdan kızım dıye cıkıyo konusurken:)malum mu oldu n

Ben hep erkek hıssettm ruyalarımdada erkek gordum.ama etkılendıgım ıcındır dıyorum sımdıde.cunku herkes erkek dedı.kusmam hıc olmadı bulantım kısa surdu.hep ayva eksı seyler yedım.hıc tatlı yemedım.tavuktan tiksindim.tüpümü görenler hep erkek dedı. Ama son ıkı haftadır falan agzımdan kızım dıye cıkıyo konusurken:)malum mu oldu n

Bende hep erkek goruyorum yaa hatta ikiz erkek bile gordum aglamistim 4 erkekle napicam ben diye ruyamda :) tupum derken ne tupu cnm

Bende hep erkek goruyorum yaa hatta ikiz erkek bile gordum aglamistim 4 erkekle napicam ben diye ruyamda :) tupum derken ne tupu cnm

Ayni seyleri yasiyoruz bol portakal mandalin zeytin vs yiyorum cikolatayi cok seven ben yiyemiyorum... Bulantim sabahlari cok yogun oluyo ama genelde ogurtu şeklinde oluyo... Et yemek istemiyorum hic... Kokusuna bile tahammulum yok ay bide sarimsak yiyemiyorum yiyeninde kokusuna tahammulum yok ya... Vampir oldum iyice dislerim kaniyo ve sarimsak rahatsiz ediyo :KK70::KK70::KK70:

Canım bende paylasirim ama 9-14 haftalar var bende sadece ben mesela solunda olduğunu söyleyince herkes kız dedi, bide popom büyümüş yuvarlanmış ondan bildiler tuttu

9 haftaligi ekleyebilirsen eklesene cnm otekisi buyuk olur :) seninde dr soldami buluyo bebegini

Canım bende paylasirim ama 9-14 haftalar var bende sadece ben mesela solunda olduğunu söyleyince herkes kız dedi, bide popom büyümüş yuvarlanmış ondan bildiler tuttu

Bide mesela benim yumurtlama gunum sol kasigim acayip agrimisti... Soldan yumurtladigimi ordan anlamistim... Hala bile sol kasigim agriyor en ufak yorulmamda... Ama sag sol degisiomus baksana... Bekliyecegiz baska caremiz yok :) Allâh im saglikli bebisler nasip etsin hepimize... Gonlumuzdekini versin insallah

Ay ayniii bendeki gibi yaaa tam ayniii :KK51::KK19:

Ya kızlar alemsiniz ya nerden buralara geldik uçmuş gitmişsiniz paralel nub filan derken kendimi paralel evrende bulacaktım sonra beni bir daha kimse bulamayacaktı. Sayenizde daha da çok kafam karıştı cunki hiç çıkıntı olmayan bir sürü ultrason resmine yapılmış dünya kadar yorum okudun başka sayfalarda inanın boşuna çabalıyoruz doktorlar ultrason da bakarken evire çevire çıkıntı yi net görür rahat ca yapar yorumunu. Biz de böyle net olmayan bulanık bir ultrason da dön dön başım döndü birazdan size resimler yollayım önce beynim bir açılsın da haha

Ya kızlar alemsiniz ya nerden buralara geldik uçmuş gitmişsiniz paralel nub filan derken kendimi paralel evrende bulacaktım sonra beni bir daha kimse bulamayacaktı. Sayenizde daha da çok kafam karıştı cunki hiç çıkıntı olmayan bir sürü ultrason resmine yapılmış dünya kadar yorum okudun başka sayfalarda inanın boşuna çabalıyoruz doktorlar ultrason da bakarken evire çevire çıkıntı yi net görür rahat ca yapar yorumunu. Biz de böyle net olmayan bulanık bir ultrason da dön dön başım döndü birazdan size resimler yollayım önce beynim bir açılsın da haha

:KK70::KK70::KK70::KK47:

aynen vallaa işin içinden çıkamadım bende

Back