- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.421
Teşekkürler cevap içinBen ogluma yeni hamileyken cektirmek zorunda kalmistim drum cektir demisti... Iltihap olmusti cunku
Teşekkürler cevap için3ayini doldurduktan sonra zarari yok 6.ayina kadar yaptira biliyoruz.6.ayindan sonra bir de tehlikeli.
Kız ama soru işareti dedi dr canım. Bir dahaki randevum 3 şubat. O zaman kesin birşey söyleyecekmiş. Kendini şartlama dedi ama böyle olunca genelde kız oluyormuşAy sorma cnm resmen kan tukuruyorum vampir gibiyim... Agzimda surekli kan tadi varbu arada senin cinsiyet belli olmusmuydu cnm
Tatlim.ilk haftalarda belli değil sağ solu bebek hareket edince değişiyor.simdi soldaysa sağa gidicek sağdaysa sola.ben hep zaten solda hiss etmişdim ultrasonda da sol çikti baaklm buyusn ne tarafa gidicek
Kız ama soru işareti dedi dr canım. Bir dahaki randevum 3 şubat. O zaman kesin birşey söyleyecekmiş. Kendini şartlama dedi ama böyle olunca genelde kız oluyormuş
Ne demek rica ederimTeşekkürler cevap için
10. Hafta tam net degil. Diğerleri daha net7 haftaua kdr sagdaymis senin bebis 8 de sola gecmis bariz sekilde... Kesesindeki o sivrilik olarak oglumla ayni yerde... Ama bunda diger yerde ay acaba kizmi bebegim inss... Saglikli olsun insallah.... Bu arada masallah bebehine cnm ne kdrda buyumus masallah bende cok merak ediyorum ne kdr oldu acaba
Dudaklarına bakarmısın teyzesı masallah silikonlu gıbı olcak heralde:))))
Canım benım doktorr her aeferınde sagda buluyo hıc soldan bakmıyo karnıma ve bgun kız dedı kesınUltasonda solda bulduysa dr kiz olabilir cnm ultrasonda solda bulunca kagitta sagda cikio... Benimde sol ve ortaya bakti orda buldu bebegimi
10. Hafta tam net degil. Diğerleri daha net
Tatlim ultrasonda da bilgisayarda da soldaydi :/,bir de benimki karindan bakilmaUltasonda solda bulduysa dr kiz olabilir cnm ultrasonda solda bulunca kagitta sagda cikio... Benimde sol ve ortaya bakti orda buldu bebegimi
Ağrı yok ama sizliyor bazenNe demek rica ederimdis ağrin mi var?
Bu arada kesedekine göre, beta hcg yüksekliği, gebe kaldığım güne ve aşermelerime göre falan hep erkek olması lazımdı canım. O yüzden eğer kızsa bebişim bu belirtiler falan hep yalanmış valla :)Hayirlisi ins cnm benim
Canım benım doktorr her aeferınde sagda buluyo hıc soldan bakmıyo karnıma ve bgun kız dedı kesın
Bu smdı yukledıgkm 8hftalk cnm. Önceki ilk yukledıgım 13Masallah cnm senin varmi 8 haftalik ultrason resmin
Bu arada kesedekine göre, beta hcg yüksekliği, gebe kaldığım güne ve aşermelerime göre falan hep erkek olması lazımdı canım. O yüzden eğer kızsa bebişim bu belirtiler falan hep yalanmış valla :)
En başta sağda olan erkek mi yani?Evet büyüdükçe o sag sol olayi olmuyomus zaten surekli yer degistiriolar
Ya hep kafa karısıklıgı :)))bunlar hep meraktanHadi ya sagda olanda var ama geneli solmus ne bilim oyle diyorlar... Bakalim artik ogreninceye kadar boyle tahmin yapicaz:)
Sarimsaği yaridan bol agridiğinda dişinin uzerine koy ve hafif bastir beklet.ne zaman agrisa yap sonra yikama dişini.bir zaman sonra hiç ağrimiyr.benim 2disim çürük 1hafta oldum agrisindan en son bildim.sarimsaği şukur 2haftadir disim agrimiyr sarmsak fayda etti.kesin sonuç emin ol deneAğrı yok ama sizliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?