yok bıtanem ben baska ılac kullanmıomcanım çatlatma iğnesi vurulan bir arkadaş bnde ilk tedavimde vurulmuştum doktor başka ilaç verdimi diye sormuşta cevap veremyince üzülüyorum da
istihare namazının paylaştığın için sağol şekerim burda daha detaylı yazıyormuş netten bulduğumda karışıktı biraz..
benim ilk aşılamam arkadaşlar, progestanı vajinal yoldan kullanackmışım bugün aradım sordum.
çok endişeliyim ya ben ama bir o kadar da umutluyum. zaten bu ay nedense aşılamadan önce de ayrı bir huzur ayrı bir rahatlık vardı üzerimde... umarım hayırlara işarettir....
benim ilk aşılamam arkadaşlar, progestanı vajinal yoldan kullanackmışım bugün aradım sordum.
çok endişeliyim ya ben ama bir o kadar da umutluyum. zaten bu ay nedense aşılamadan önce de ayrı bir huzur ayrı bir rahatlık vardı üzerimde... umarım hayırlara işarettir....
kızlarr hayırlı cumalar olsun ınsallah.. ıstıhareye yattım hıcbır ruya gormedım ben bu sefer neden anlamadm yarın gece yıne yatcam:18:
ben sana demedım mı canım hamılesın dıye ruyamda bıle gordum demedım mı oyyyyyyyy kurban olurum sana.. bana dua et olurmuselaaaam canım bugun tahlıl yaptıım sonuc pozıtıfffff hamıleyım allah hepınıze nasıp etsın hıc takma kafana senınde olacak..
selaaaam canım bugun tahlıl yaptıım sonuc pozıtıfffff hamıleyım allah hepınıze nasıp etsın hıc takma kafana senınde olacak..
bende crınone kullanıorm vajına tabıkı baska nasıl olcak kzuucum ya :)))) bana soraydın yacrinone jel var sabahları onu kullanıyorum.
öğle-akşam kullanacaklarım progestan ama jel değil yumuşak kapsül. pazartesiden beri ağızdan alıyordum meğer vajinal yoldan kullanmam gerekiyormuş...
kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha ama umutluyum dediğim gibi... bekliyorum...
bende crınone kullanıorm vajına tabıkı baska nasıl olcak kzuucum ya :)))) bana soraydın ya
canım jel verdıler vajınal jel prosgestan bebek tutunsun dıyeyms de ılkte bı fayda goremedık :)) bakalm ınsallah ıse yararcanım bana hiç bi ilaç vermediler nedn vermedilerki sana verdikleri ilaç ne ilacı nedn kullanıyorsunuz bana nedn verdiler iyi birşeymi kötü birşeymi bu anlamdım gitti
canım jel verdıler vajınal jel prosgestan bebek tutunsun dıyeyms de ılkte bı fayda goremedık :)) bakalm ınsallah ıse yarar
sor canım da kafaya takma bu kadar olacagı varsa jele mele bakmıyoo sen rahat ol kuzucum bu senın ılk mıydı ıkımıydıinşallah şekerim gidince sorum bari nedn vermediler bana kafam karıştı iice
sor canım da kafaya takma bu kadar olacagı varsa jele mele bakmıyoo sen rahat ol kuzucum bu senın ılk mıydı ıkımıydı
insallah kuzucumm ınsallah bızımde tutcak tutmazsada yılmıcaz devam edıcezbnimde ikinci canım ilkdede vermediler bundada malesefki tutmadı ilkiinşallah ikinci tutacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?