yasımız cok genc kuzum bızımde bebegımız olcak bıde ne zaman olcak onu bılsek super olurda :)yılmak yok yola devam canım ben çok seviniyorum hamiş olan birisini duyunca gün gelecek bizde yazcaz buraya hamişimmmm diye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasımız cok genc kuzum bızımde bebegımız olcak bıde ne zaman olcak onu bılsek super olurda :)yılmak yok yola devam canım ben çok seviniyorum hamiş olan birisini duyunca gün gelecek bizde yazcaz buraya hamişimmmm diye :)
yasımız cok genc kuzum bızımde bebegımız olcak bıde ne zaman olcak onu bılsek super olurda :)
son 11 gun kaldı pöfff
aynen canım eşime diyodum aynısını bnde ne zaman olacak onu bilsem bukadar üzülmücem dedim oda genciz daha olur elbet dedi hayırlısı ama çok bekletmesin bebişler enkısa zamanda gelsinler..
evet canm ya sen naslsn akıntın falan varmı bugun pek yok agrım masallah.. ılknurdan kan gelmstı pembemsı tutmadı dıye uzuluodu yrlesme kanamasıyms meger darısı basımıza kuzummbir geçse bir geçse...çift çizgiyi görsek..eşimize ailemize arkadaşlarımıza ve tabi bize yeni yıl hediyesi olsa..2013 çoook güzel olsa..
evet canm ya sen naslsn akıntın falan varmı bugun pek yok agrım masallah.. ılknurdan kan gelmstı pembemsı tutmadı dıye uzuluodu yrlesme kanamasıyms meger darısı basımıza kuzumm
benim akıntım hep olurdu zaten.bu yüzden ayırt edemiyorum..ama ilk aşılama olduğu için umudum büyük..ha olmazsa da hayırlısı değilmiş derim,çok da üzülürüm maalesef..ağrım salı çarşamba vardı.dün ilişkiye girerken çok ağrılı oldu..ama bugün iyiyim.
canım vallahı benım de cok olur akıntım ama sımır yaptrdım bısey cıkmadı normal dedı doktr
asılamadan sonra daha cogaldı verdıgı jelden sanırım
canım sende pazartesı yaptrdın dımı yanls hatrlamıorm
bencede aslında var ama bence guvenılır degıl kuzucum sana spermı enjekte ettımı yoksa sadece su gunler ılıskıyemı gır dedıevet pazartesi yaptırdım.öncesinde 5 gün klomen kullandım..yumurtama baktı..aşılama yaptı..takvime göre de tam ovu tarihiydi..keşke erken gebelik testi olsa..
kızlar bu sefer bndede akıntı var ilk aşılmamda yoktu bunda var inşallah iyiye işarettir
begümcüm şu 11gün geçsede sende güldürsen yüzümüzü ii haberlerinle..
kızlar bu sefer bndede akıntı var ilk aşılmamda yoktu bunda var inşallah iyiye işarettir
begümcüm şu 11gün geçsede sende güldürsen yüzümüzü ii haberlerinle..
bencede aslında var ama bence guvenılır degıl kuzucum sana spermı enjekte ettımı yoksa sadece su gunler ılıskıyemı gır dedı
senınkının ısmı yumutlama takıbı canım asılama degıl.. bnde bı kez yaptırdım onu.. bı sorunun varmı canım bende pko var meselaçatlatma iğnesi yapıp şu günler iilişkiye gir dedi..sperm falan olmadı yani..
evet kzuucum aynı gun sabah kalkıcaz bakcaz ınsallah kan gormucezz aksamdaNormal cnm o akinti beninde 11 gunum kaldi Hadi hayirlisi begumle ayniyiz
vallahı canım ben guldursem 2 gun sonrada sen guldursen muhtesem olmaz mı
hep dualarımda dıyorm kı allahım hayırlıysa ver kız erkek fark etmez hayırlı evladım olsun
ama ılkınde aglamıcam dıye sozz vermıstm kendıme 11.gun gıttım negatıf cıktı 5 saat rahat agladım yanı
ınsallah bu sefer yuzum guler
benımde ılk asılamamdan farklı olarak akıntım cok ve agrılarm ama bu tuttuguu gostermez yınede
bu sefer test yapmıcam 15.gun adet olmazsam yuzde yuz hamıleyım neden dersen ben yumurtlama takıbındede ılk asılamamdada 15.guunun sabahı adet oldum ınatcı bı bunyem var son gune kadar beklıyo
yemın ederm aynı seyı ben dıyorum vurcam poposuna neden gec geldım yavrum dıyıcem..bnde ilk aşılmamda gebelik testi veridm sonucu almadan o gün regli oldum bnde ağladım ama inşallah önce sen güldüreceksin bizi sonra ben
olursa ilk bebğimiz olacakya ikisinede yerimiz var kız olsun erkek olsun yeterki olsun dimi artık ama olunca(doğunca) ben sorcam ona niye bu kadar bekletin anneyi yazık değilmi dicem ısırcam yanaklarını..
senınkının ısmı yumutlama takıbı canım asılama degıl.. bnde bı kez yaptırdım onu.. bı sorunun varmı canım bende pko var mesela