Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bıtanem agrım var yıne ben kendımı hep kasıyorm ama boyle olmuyodu yumurtalıklarm agrırdı bu sefer kasıklarm agrıyo ya neden acaba nerelerdesın yaa ozletme kendını

canım ıstıhare namazı ve duası var yapıyosn allahım asılamamın sonucu hayırlı olcakmı dedım ben.. ılk asılamda yattım kırmızı gordum kırmızı sıyah hayırlı deıl olmucak gıbı.. beyaz yesıl hayrlı olcak gbı cnm

kızlarr hayırlı cumalar olsun ınsallah.. ıstıhareye yattım hıcbır ruya gormedım ben bu sefer neden anlamadm yarın gece yıne yatcam:18:

Herkese guneydin herkese hayirli CUMALAR cnm niye ruya gormedin gerci ux gun yatmak gerekiyomus
bılmıyrm kı kuzucum gormedım gecen sefer hemen gormstm gece kuran okudum namazımı kıldım yattım bıseycık gormedm vallahı baskası yatsa bana daha ıyıyms.. annem hasta en yakn arkadsm regl olms esım yatsada solemez uzulurm dıye bana kım yatck

haklısın canım acı çekmeyde razıyız yeterki tutsun

sagol canım olsa bir dert olmasa bir dert işte zamanı var ben buna kesinlikle inanıyorum bizim sınavımız bu kısmet bende sizin için dua etcem bol bol öptüm :))) bizde sorun 2 taraflı bende de pko var

derdi veren allah dermanınıda verir canım dediğin gibi zamanıda var ama insan çabalamayınca sanki hiç olmucak sanıyo sürünüyoruz işte bizimde ikimizdede sorun yok anlamıyo doktorlar nedn olmuyo bilmiyoruz sebebsiz yere bekliyoruz işte bnde sana bol dua etcem cnm bnde öptümm

hadı dıkkat et kendıne kuzucum agrı kardesı olduk artık

ağrı kardeşi dert ortağı umut kardeşi olduk hepimiz burda birmizden hamile haberi duyunca havalara ucuyoruz umudumuz bi kat daha artıyo

negatif sonuç alınca hemen teselli buluyoruz burda burası benim psikolojimi düzellti resmen tek bn değilmişim demekki benimki gibi insanlar çok dedim hepimizinde bigün yüzü gülecek dedim kendime geldim yoksa çok kötü durumdaydım

ciddi söylüyorum ki insanın psikolojisi öyle bozuluyo ki heran bebek düşünüyorum yemem içmem yaşamamı ona göre ayarlıyorum bu ay kesin olurmuki olmazmıki rgli olduğumu görünce dünya başıma yıkılıyodu
alışveriş yaparken bebek eşyaları görünce gözlerim doluyodu hiç birşey almadan saatlerce bebek mağazında dolaşıyordum bazen mağazanın önünden geçerken başımı kaldırmadan yürüyodum ama gerçekten sizler bana çok ii geldiniz

Bende kaynanama istihareye yat dedim asilamaya gittigim gun Oda yatmis cok guzel gordum dedi ins dogru cikar

kızlar ben evlilik meselem olduğu zaman yatmıştım hani hayırlımı değilmi diye

karanlık bi yer heryer kara dumanlı dumanların arasında kendimi gördüm üstümde gelinlik eşim anlımdan öpüyodu araştırdım baya bi sıkıntı çekeceksin sonra hayatın düzelecek dediler bayada sıkıntı çektik evlenince bide ben yatsam bari aşılama tutacakmı diye ama korkuyorumda ya kötü bişi görürsem ..

aynen oyle canım bırbırımızı en ıyı bız anlıyoruz en kısa surede de ınsallah hepımızın yuzu gulecekk

ılk asılamamda yatmıstm kotuydu olmadı zaten.. dun yattm ruya gormedm bu gece yatcam :18::18:

Korkma ya insanin ici rahatliyo iyi olsun kotu olsun Ilk asilamamda kaynanamn kotu gormustu tutmadi zaten bunda iyi gordum dedi ins tutmustur

arkadaşlar bir arkadaşımız bana özel mesaj yollamış ama mesaj sayım 100 olmadığı için cevap veremedim k.bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…